1 Μαϊ. 2022

Ζούμε στους έσχατους χρόνους … Το Βουκουρέστι θα καταστραφεί …

| Ιστολόγιο |


 

 Προρρήσεις Οσίου Αρσενίου Μπόκα

 

  ~ Ο πατέρας Αρσένιος Μπόκα είπε ότι ζούμε στους έσχατους χρόνους και ότι η πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι θα σβηστεί από το πρόσωπο του πλανήτη, από την φωτιά. 
-- «Πολλοί θα αφήσουν τη Ρουμανία και θα μεταναστεύσουν σε χώρες του εξωτερικού, αλλά λίγοι θα επιστρέψουν πίσω. Ωστόσο, θα έρθει ο καιρός που όλοι τους θα θέλουν να επιστρέψουν, αλλά κανείς δεν θα μπορεί να επιστρέψει επειδή η Ρουμανία θα περιβάλλεται από φλόγες.
Σε μια μέρα, η Ρουμανία θα καταληφθεί από τρεις (3) ξένες χώρες, την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία και τη Ρωσία. Η βροχή της φωτιάς θα πέσει πάνω της, το Βουκουρέστι θα εξαφανιστεί από το πρόσωπο της γης, γιατί εκεί θα αφθονούν οι αμαρτίες. Το Βουκουρέστι θα γίνει δεύτερη Ιερουσαλήμ».
Αυτό που εννοούσε, ήταν ότι το Βουκουρέστι θα καταστραφεί όπως η Ιερουσαλήμ και δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα, αλλά συνεχίζει, παρηγορώντας εκείνους που έχουν πανικοβληθεί, λέγοντας ότι: «Η Παναγία γονατιστή θα προσεύχεται στον Θεό για την συγχώρεση της Ρουμανίας
».

-- Προσευχήθηκε στον Θεό για την σωτηρία των Αμερικανών λέγοντας: 
«Θεέ μου σε παρακαλούμε μην τιμωρήσεις τους Αμερικανούς, συγχώρεσέ τους και ελέησέ τους, και αυτοί είναι δημιουργήματά Σου».
Και ο Θεός πήρε το πνεύμα του και τού έδειξε σε τι κατάσταση είναι πραγματικά η Αμερική. Μετά από αυτό ο π. Αρσενίος είπε: 
«Ναι, Θεέ μου, είναι άξιοι της καταστροφής!».
Αμέσως, μετά από αυτό, ζωγράφισε στην Εκκλησία Draganescu, αυτό που παρουσιάστηκε στον ορίζοντα της Νέας Υόρκης με το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου φλεγόμενο, προφητεύοντας έτσι τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.
Ανάμεσα σε πολλά άλλα πράγματα που σχετίζονται με την Αμερική, ο π. Αρσένιος προφήτευσε επίσης την καταστροφή της αποστολής του Apollo 13, την εφεύρεση των κινητών τηλεφώνων, ακόμα και τα διαστημικά λεωφορεία.

-- «Ελάτε πίσω στον Θεό γιατί το κόκκινο άλογο χτυπάει τις πύλες της Ανατολής. Αλλά μην λυπάστε γιατί η σωτηρία θα έρθει από εκεί. Ο διωγμός θα έρθει από το ηλιοβασίλεμα».
Και για μετά την πτώση του κομμουνισμού προείδε το τι θα επακολουθήσει:
«
Το κόκκινο απόβρασμα, το σφυροδρέπανο, το πεντάκτινο αστέρι θα εξαφανιστεί, αλλά μετά από αυτό, το εξάκτινο αστέρι θα έρθει, και θα υπάρξει αναρχία, και θα είναι θλιβερό και πικρό για τον κόσμο».
Αναφέρεται σε μια εβραϊκή κυριαρχία πάνω στον κόσμο, αφού το εξάκτινο είναι γνωστό ως
αστέρι του Δαβίδ που χρησιμοποιείται μόνον από αυτούς και το κράτος του Ισραήλ.

-- Οι δοκιμασίες και οι ανησυχίες των καιρών μας έχουν και αυτόν τον καλό σκοπό: μας προκαλούν να βρεθούμε κοντά στον Θεό, που είναι το τελευταίο στήριγμα γιά την αιώνια ανάπαυσή μας.
Η ίδια η υπομονή στον αόρατο πόλεμο έχει για στήριγμά της την προσευχή.
Ο Θεός, που είναι ελεήμων προς τους δικαίους, όσοι είναι αδιάφοροι ή και αντίθετοι, με την βοήθεια των επερχομένων κινδύνων, τους πείθει να θέλουν και αυτοί ό,τι θέλει ο Θεός, δηλαδή την σωτηρία, που είναι το μοναδικό, αληθινά αναγκαίο, έργο μας επί της γης. Κάτι άλλο, που μας βοηθάει, είναι να γνωρίζουμε ότι αυτό που επιτρέπει ο Θεός είναι καλό, διότι τίποτε δεν γίνεται στον κόσμο χωρίς την θέληση του Θεού, οπότε να χαιρώμεθα για τις αποφάσεις Του, έστω και αν δεν τις καταλαβαίνουμε. 
Ας γνωρίζουμε ακόμη ότι με τις ακούσιες δοκιμασίες και τα βάσανα σώθηκαν οι μάρτυρες, με τις εκούσιες ταλαιπωρίες και ασκήσεις σώθηκαν οι Όσιοι. Έτσι ακριβώς και με τα βάσανα που προκαλούν οι πόλεμοι σώζονται πολύ περισσότεροι απ’ αυτούς που παραμένουν ειρηνικά στα σπίτια τους.

Όταν δεν απαντούν πλέον οι άνθρωποι στην πρόσκληση της αγάπης του Θεού, πίπτουν στην σκληρότητα της δικαιοσύνης Του, διότι για την παίδευση και καταστολή της κακίας των κακών ανθρώπων επιτρέπονται οι πόλεμοι. Τότε η ζωή του καθενός ευρίσκεται σε κίνδυνο θανάτου, και αυτών που είναι στα σπίτια τους και αυτών που είναι στο μέτωπο του πολέμου.

-- Σε λυπάμαι που είσαι αδύναμος στην πίστη. Θα αποτύχεις εξαιτίας του φόβου.
Ο φόβος είναι από τον διάβολο. Μην φοβάστε, να σώσετε τις ψυχές σας. Θα έρθουν πολύ δύσκολοι καιροί, αλλά όλα επιτρέπονται από τον Θεό. Είναι ο σύντροφος του καθενός, από την γέννηση μέχρι τον θάνατο.
Θα πέσουν και οι εκλεκτοί. Λυπάμαι που είστε οι τελευταίοι. 
Θα σας κοσκινίσουν. Θα βάλουν φόρους, φόρους και άλλους φράχτες.
Θα τα πάρουν όλα!

Θα δείτε και θα καταλάβετε τη βρωμιά γύρω σας: στη δουλειά, στα καταστήματα, στους κρατικούς θεσμούς, στην ηγεσία και κυρίως στην πολιτική.
Η διαφθορά και η ανηθικότητα θα επικρατούν, δυστυχώς θα μπει κρυφά και εντός της Εκκλησίας και θα βρωμίσει μερικές ψυχές εδώ. 
Οι άνθρωποι σχεδόν θα χάσουν την ελπίδα τους. Μόνο αυτοί που κρατούν την αληθινή πίστη τους θα σωθούν και μεγάλη θα είναι τότε η δόξα του Θεού πάνω τους…

Η νίκη του Σωτήρος είναι μοναδική. Χωρίς αυτόν κανείς δεν ημπορεί να επιτύχει, να νικήσει τον εχθρό. 
Να έχεις μέσα σου Τον Χριστό και μη φοβάσαι όταν οι δυνάμεις του κακού σε περικυκλώνουν και ο κατακλυσμός είναι μπροστά σου.
Υπάρχει κάποιος που είναι μαζί σου και αναχαιτίζει το χάος, σε βοηθά στην πνευματική σου πρόοδο και θα σου δώσει το φωτοστέφανο τής δόξης!

iconandlight.wordpress.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης