Η Πλατυτέρα των Ουρανών

22 Ιουν. 2021

Το θαύμα του Τίμιου Σταυρού, το Ψυχοσσάβατο 19 Ιουνίου 2021 στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

5 Μαϊ. 2021

Ο Ραφαήλ θα συγκλονίσει ακόμη περισσότερο με τα λεγόμενά του καθώς μας μιλά για την 6η παρέμβαση του Αγίου Εφραίμ την οποία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, βίωσε όχι μόνον ο ίδιος αλλά ακόμη 5 μέλη της οικογενείας του. Παράλληλα μας αποκαλύπτει και τον λόγο που του συμβαίνουν όλα αυτά όπως του τον εξήγησε, όπως υποστηρίζει, ο ίδιος ο Άγιος Εφραίμ.
Εξάλλου στο Β' Μέρος οι “24 ΩΡΕΣ” μεταβαίνουν στη Μονή του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη αναζητώντας μαρτυρίες και από άλλους πιστούς.
Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου αναζητεί παράλληλα απαντήσεις και από την κλινική όπου νοσηλεύτηκε ο Ραφαήλ στη Γερμανία, για το έγγραφο που φέρει την υπογραφή DR Efraim ...

“24 ΩΡΕΣ”

5 Μαϊ. 2021

Ο Ραφαήλ συναντά τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και όσα αναφέρει στις “24 ΩΡΕΣ” θα συγκινήσουν, θα προκαλέσουν, θα διχάσουν και θα συζητηθούν. Χωρίς δισταγμό υποστηρίζει πως θεραπεύτηκε όχι μία αλλά 6 φορές από τον Άγιο Εφραίμ. Οι παρεμβάσεις του Αγίου, οι εμφανίσεις του ενώπιον και άλλων ανθρώπων εντός και εκτός Κύπρου και τα ανεξήγητα φαινόμενα που μόνο στη σκέψη, προκαλούν όλων των ειδών συναισθήματα. Ο Ραφαήλ απαντά σε όλα τα εύλογα ερωτήματα και δίδει μέσω της εκπομπής και στοιχεία που τεκμηριώνουν όπως αναφέρει τα λεγόμενά του.
Μεταξύ αυτών και μια επιστολή κλινικής στη Γερμανία που φέρει την υπογραφή του Αγίου Εφραίμ και η οποία βρίσκεται στο αρχείο του νοσηλευτηρίου...

“24 ΩΡΕΣ”

30 Απρ. 2021

Μ.Παρασκευή 30.4.2021 - Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Ακούστε τον ιερομόναχο π. Σπυρίδωνα, το “αηδόνι” όπως -δικαίως- τον αποκαλεί ο π. Δημήτριος, να περιγράφει -μετά την ακολουθία- ένα συγκλονιστικό θαύμα!

23 Απρ. 2021

Σερβία, Slanci, Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου: Μυροβλύζει και ρέει λάδι η Παναγία σε παράσταση της Σταύρωσης που παραστέκει τον Υιό της στο Μαρτύριο. Στη βάση του Εσταυρωμένου αναβλύζουν λάδι οι πέτρες.