13 Σεπ. 2021

Ο Χριστός δεν θα αρνηθεί να μας περιμένει, στο τέλος των εμβολίων...

| Ιστολόγιο |


 

 

 

 
Παιδιά, τα πράγματα δεν είναι αστεία ούτε είναι κομματικό το ζήτημα. Σε ποιόν βαθμό είναι ψυχιατρικού ενδιαφέροντος και σε ποιόν συνέργεια του εξαποδώ, παραμένει άγνωστο.

Πάντως αυτός που μοίραζε καθρεφτάκια και ρολόγια από την Θεσσαλονίκη είναι αδίστακτος και με τα νέα μέτρα ένας ολόκληρος λαός βρίσκεται ανυπεράσπιστος στα χέρια του. Παρεκτός του Θεού δεν υπάρχει βοήθεια αλλαχού. Μας έχουν διχάσει και έτσι θα μας κλείσουν πιο εύκολα ή στις φυλακές των οικιών μας ή στα δεσμωτήρια των εμβολίων (το χειρότερο).
Με τα νέα μέτρα άνθρωποι χάνουν την δουλειά τους, οικογένειες θα πεινάσουν ή για να το αποφύγουν θα δηλητηριαστούν, παρά την θέλησή τους. Όλα μελετημένα για να οδηγήσουν στην αλλοτρίωση, την τρέλλα, τον θάνατο. Σταδιακά σε καθένα απ' αυτά ή κατευθείαν σε κάποιο απ' όλα. Και κάθε φορά η στόχευση σε μία ηλικιακή ομάδα. Οι ηλικιωμένοι, οι ευπαθείς και τώρα -το χειρότερο- τα παιδιά. "Βάζοντας χέρι" στην ελπίδα του αύριο, μας κόβουν όλους τους δρόμους για το μέλλον και κάνουν βαριές όλες τις ανάσες.
Δεν έχει ξαναγίνει αυτός ο εξαναγκασμός σε ιατρικές πράξεις, σ' έναν κόσμο ελεύθερο. Βέβαια συζητήσιμο είναι το πόση ελευθερία υπάρχει, όταν ως και τα αδέσποτα σκυλιά έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους φορολογούμενους πολίτες. Το ζώο το ακριβοπληρώνεις αν πάθει κάτι. Ο πολίτης που πεθαίνει δεν είναι ποτέ από το εμβόλιο αλλά πάντα επειδή είναι ανεμβολίαστος. Άρα δεν πληρώνει κανείς.
Οι Εκκλησίες έκλεισαν για μεγάλο διάστημα, οι λιτανείες απαγορεύονται και οι εγκόσμιοι άρχοντες της εκκλησιαστικής διοίκησης συμπλέουν με τους "συμμορφωτές" του λαού. Φοβισμένοι; Πληρωμένοι; Κύριος οίδε. Εμείς πάντως από ανθρώπινη στήριξη, και σε πνευματικό επίπεδο, είμαστε ορφανοί.
Δεν είδαμε να διαμαρτύρονται οι πατέρες ούτε για την Αμάλ που περιέφεραν, μήτε για την πορεία των εκατοντάδων γκέι, ενώ λίγο πριν είχαν απαγορεύσει τις λιτανείες για τον Δεκαπενταύγουστο.
Δεν στάθηκε κανείς δίπλα στους απεγνωσμένους Έλληνες, στα αυριανά θύματα, δεν περίσσεψε αγάπη για τον διπλανό, που στραγγαλίζεται η βούλησή του και ποδοπατιέται η αξιοπρέπειά του. Μόνο -και από άμβωνος- κηρύγματα υπέρ του εμβολίου. Η θεολογία του εμβολίου...
Μείναμε μόνοι. Ενώπιος ενωπίω με τον Θεό. 
Υπόλογοι και υπεύθυνοι για την σημερινή κατάντια, αλλά είμαστε παιδιά Σου Κύριε... Έχεις σταυρωθεί για μας.

Ακόμη και τώρα δεν έχουμε να σου δώσουμε κάτι.
Μόνο να σου ζητήσουμε: Να Σε βρούμε στην άλλη πλευρά του φεγγαριού, όταν θα έχει τελειώσει το σκότος.
Να μας περιμένεις Κύριε στο ξημέρωμα. Και να μας αναγνωρίσεις πίσω από τα αίματα των βασανισμών.
Είμαστε οι δικοί Σου Χριστέ μου, οι νυχτωμένοι παρωρίτες που - διανύοντας και διασχίζοντας παγωμένες νύχτες - σε Σένα ελπίζαμε και Εσένα αναζητούσαμε ακόμη και στην πιο βαθιά μας αποστασία!
Κύριε θα ματώσουμε αλλά θα έρθουμε. Σε παρακαλούμε να είσαι εκεί για να βρούμε τον ντορό, με την οσμή του λιβανιού που αφήνει το ρούχο Σου...

ΕΛΕΝΑ

anazhthseis-elena.blogspot.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης