8 Μαϊ. 2021

«Θα με ρίξουν…»

| Ιστολόγιο |


 

 

Του παπα Ηλία Υφαντή

 

  Δεκατρεισήμιση (13,5) μονάδες μπροστά ο Κορωνο - Κούλης απ’ τον Σκοπιαν - Αλέξη!!!
Τί φαντασθήκατε; Ότι τζάμπα καναλάρχες και δημοσιογράφοι εισέπραξαν τα εκατομμύρια; Και διαφημίζουν Κούλη και κορωνοϊό επί 24ώρου βάσεως;
Και έχουν επιβάλει ομερτά σε όσους αρνούνται τα κορωνο - φίμωτρα, τους εμβολιασμούς, τα τέστ και όλα τα σχετικά!…
Δεκατρεισήμισι μονάδες μπροστά! Κι όμως ο Κορωνο - Κούλης μας, τρέμει μήπως «τον ρίξουν»! Γεγονός που αποκαλύπτει πολλαπλά τον βούρκο μέσα στον οποίο μας έχουν παγιδεύσει τα πολιτικά αυτά κουμάσια και οι πάτρωνές τους! Αν αληθεύει ότι κάποιοι μπορεί να τον ρίξουν, τότε οι «δημοσκοπήσεις» είναι πέρα για πέρα κάλπικες. Γιατί ποιοί επιτέλους μπορεί να μελετούν κακά για τον κανακάρη της σατανικής Μπίλντερμπεργκ και το χαϊδεμένο της Κίρκης του Βερολίνου; Που η κόλαση χρόνια κοιλοπονούσε, για να μας τον προσφέρει! Δεν είναι κάτι τέτοιο μια άνευ προηγουμένου παραδοξότητα;
Αλλά ποιοί μπορεί να είναι αυτοί οι κάποιοι, που απειλούν να γκρεμοτσακίσουν το πολιτικό μας κελεπούρι; Ποιοι άλλοι απ’ αυτούς που ανεβάζουν  και κατεβάζουν των πρωθυπουργικών θώκων τέτοια κουμάσια…
Δεν θυμάστε τι έγινε με την ανάδειξη στην προεδρία της ΝεόΔουλης του μαμωνά και σατανά του Κορωνο-Κούλη; Που δήθεν το μηχάνημα, που έβγαζε τον εκλεκτό του λαού είχε χαλάσει. Δεδομένου ότι έβγαζε τον κ. Μεϊμαράκη, που - όπως φαίνεται - δεν καλοστεκόταν στο στομάχι των σατανικών αφεντικών. Για να επιστρατεύσουν την διαβόητη SINGULAR LOGIC που μας πρόσφερε τον Κορωνο-Κούλη.
Ή μήπως δεν θυμάστε την άλλη παρόμοια δύσοσμη ιστορία του Σκοπιαν-Αλέξη; Που καταπρόδωσε αλλεπάλληλες φορές Ελλάδα και Έλληνες! Που κλωτσοπάτησε το ηρωικό δημοψήφισμα του λαού, που - παρόλη την κατατρομοκράτηση που υφίστατο - ψήφισε παλληκαρίσια ΟΧΙ στο καθεστώς της δολοφονικής εξάρτησης απ’ το συνδικάτο του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου εγκλήματος. Για να εκλεγεί και πάλι ο Σκοπιαν-Αλέξης πανηγυρικά, πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία στις αμέσως επόμενες εκλογές μαζί με τον συμπροδότη του Καμένο. Για ν’ αποφύγουν στη συνέχεια, όπως ο διάβολος το λιβάνι,  το σχετικό, με την ιστορική γι’ αυτούς προδοσία της Μακεδονίας, δημοψήφισμα.
Το ίδιο αυτό σατανικό καθεστώς που τα τελευταία χρόνια «εκλέγει» τα καθάρματα, που ανελλιπώς φορτώνει ως πρωθυπουργούς, στο σβέρκο μας
Αυτά που συστηματικά και προγραμματισμένα μας κουβαλούν εδώ τους λαθρομετανάστες, μέχρις ότου καταφέρουν να μεταλλάξουν ολοκληρωτικά (φυλετικά, πληθυσμιακά, πολιτισμικά) την Ελλάδα, ώστε Ελλάδα να μην είναι.
Που έχουν μπασταρδέψει την ιστορία μας, την  παιδεία μας, τα θρησκευτικά, τη γλώσσα κ.λπ. ώστε να συντομεύσουν την σατανική μας αυτή μετάλλαξη. Και τώρα με τις κορωνο-ιστορίες, τα  τέστ, τους εμβολιασμούς κ.λπ. προχωρούν, όπως φαίνεται, και στην εκ βάθρων μετάλλαξη της οντολογικής μας υπόστασης με την μετάλλαξη του DNA μας. Προκειμένου να εκτελούμε τα παραγγέλματά τους, χωρίς αντιλογία, όπως τα γουρουνάκια της ομηρικής Κίρκης. Όπως μέχρι τώρα και με τους πρωθυπουργούς μας συμβαίνει…

Όμως το χριστεπώνυμο πλήρωμα, που αισθάνεται «ως πρόβατα ερριμμένα και μη έχοντα ποιμένα», περίμενε στήριξη από την - όπως ναρκισσιστικά αυτοχαρακτηρίζεται - «μητέρα εκκλησία». Η οποία όμως πολυειδώς και πολυτρόπως αποδεικνύεται μητρυιά του χειρίστου είδους. Και δεν αναφερόμαστε εδώ μόνο στο, λεγόμενο, φιλανθρωπικό έργο, με το οποίο προσφέρει ένα πιάτο φαγητό. Που είναι ευνόητο, για τους ανάπηρους και τους πάσης φύσεως ανήμπορους να εργαστούν. Αλλά αποτελεί προσβολή χειρίστου είδους γι’ αυτούς, που σφύζουν από ζωή και το πολλαπλά προδοτικό κατεστημένο τους έχει κλείσει όλους τους δρόμους, ώστε να μη μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια.
Με άλλα λόγια, πατέρες, ο λαός χρειάζεται την δικαιοσύνη, που την βλέπει ποικιλοτρόπως σε όλα τα επίπεδα να στραγγαλίζεται. Και δεν βλέπει κάποιους να στέκονται απέναντι στο καθεστώς της συστηματικής πολυεπίπεδης δολοφονίας του. Που πρώτοι και καλύτεροι θα έπρεπε να είστε εσείς. Ή μήπως νομίζετε ότι οι προκάτοχοί σας αρχιερείς, που σταύρωσαν τον Χριστό, το έκαμαν, επειδή σκοτίστηκαν για τον Θεό. Για τα συμφέροντά τους καίγονταν και τσουρουφλίζονταν. Γιατί τους είπε ότι ήρθε να αναποδογυρίσει ολοκληρωτικά το φαύλο καθεστώς που επικρατούσε. Όταν ένοιωθαν ότι ψυχή και καρδιά αυτού του σάπιου καθεστώτος ήταν αυτοί οι ίδιοι.
Όπως νοιώθετε κι εσείς ότι είστε η ψυχή και καρδιά του σημερινού σάπιου καθεστώτοςΜε αποτέλεσμα να στηρίξετε σκανδαλωδέστατα τον συνεορτασμό του Ορθόδοξου Πάσχα με τους αντίχριστους νεοταξίτες. Σε προφανέστατη αντίθεση με το Ευαγγέλιο και την Ορθόδοξη Παράδοση. Επειδή ακριβώς σκέφτεστε και αισθάνεστε παρόμοια με τους Κορωνο-Κούληδες, τους Σκοπιανο-αλέξηδες, τους μνημονιο-ΓΑΠηδες και όλη αυτή την προδοτική συμμορία.
Γιατί αν στεκόσασταν αποφασιστικά απέναντί τους και πλάι στον λαό και την πατρίδα δεν θα τολμούσαν το παραμικρό. Αλλά σουλατσάρουν, επειδή ακριβώς κι εσείς σκέφτεστε παρόμοια με αυτούς και δεν τολμάτε να κάμετε το παραμικρό.

Βλέπετε η Νέα Τάξη δολοφόνησε τον Χριστόδουλο, που -αν μη τι άλλο- έβλεπε κάποια πράγματα κι έλεγε κάποιες αλήθειες. Και τον αντικατέστησαν με τον Ιερώνυμο, που -για να θυμηθούμε και τον Χρυσόστομο- είναι «αφωνότερος ιχθύος και απραγότερος βατράχου». Αφού σκέφτεται παρόμοια  με τον Κορωνο-Κούλη: «Αν πάω - σκέφτεται - αντίθετα, θα με ρίξουν». Και ακολουθούν οι υπόλοιποι, παρόμοια σκεπτόμενοι, μιτροφόροι και μπαστουνοφόροι τσελιγκάδες, που πρωταρχικό έργο τους θεωρούν να εφαρμόζουν τυφλά τον νόμο της Κορωνο-κυβέρνησης και της ομερτά για τους παπάδες. Που, στο τέλος της γραφής, έχουν στην πλάτη τους και το τσούρμο της φαμελιάς τους.
Ενώ οι θρονο-κένταυροι δεσποτάδες τίποτε άλλο δεν έχουν να σκεφθούν, πέρα απ’ τον θρόνο τους. Κι όχι βέβαια την υγεία του λαού και την Πατρίδα!

papailiasyfantis.wordpress.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης