11 Απρ. 2021

Η κολοκύθα του διαβόλου…

| Ιστολόγιο |


 

Του παπα Ηλία Υφαντή

 

   Έλεγαν οι παλιοί: Θα ’ρθει καιρός, που στον κόσμο θα πέσει μεγάλη δίψα. Οπότε ο Διάβολος θα γυρίζει μ’ ένα νεροκολόκυθο και θα λέει: «Πέστε να με προσκυνήσετε, για να σας δώσω νερό να πιείτε»!
Προσωπικά πιστεύω ότι ζούμε τώρα σ’ αυτόν τον καιρό. Και ο διάβολος με το νεροκολόκυθο είναι, για παράδειγμα,  ο μισάνθρωπος Γκέητς, η μισέλληνας Μέρκελ ή το τυφλό ανδρείκελό τους, ο «ημέτερος» Κούλης. Και όλο το άλλο συνάφι των υπέρμαχων της Νέας Τάξης. Που μας έχουν φορέσει τα φίμωτρα. Έτσι ώστε να μας αποπροσωποποιήσουν και να μας απομονώσουν απ’ τα πρόσωπα των συνανθρώπων μας. Και ιδιαίτερα το πρόσωπο του Θεού.
Και μας λένε: Εμβολιαστείτε, για να μπορέσετε να επιβιώσετε. Εμβολιαστείτε οι γιατροί και το νοσηλευτκό προσωπικό. Γιατί κινδυνεύετε από τους ασθενείς και οι ασθενείς από σας. Εμβολιαστείτε δάσκαλοι και μαθητές. Γιατί κινδυνεύετε οι μεν από τους δε. Εμβολιαστείτε όλοι σε όλους τους χώρους. Γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε όλοι απ’ όλους. Ιδιαίτερα οι αμπόλιαστοι απ’ τους μπολιασμένους, που έχουν καταστεί ιοβόλες βόμβες. Εμβολιαστείτε οι ηλικιωμένοι, για να πεθάνετε και οι νέοι, για να μεταβληθείτε, εσείς και οι απόγονοί σας σε υπάνθρωπα τηλεπαρακολουθούμενα και τηλεκατευθυνόμενα ζόμπι.

Μπορείτε να καταλάβετε την παγίδα, που μας έχουν στήσει οι διαβολάνθρωποι με το νεροκολόκυθο των εμβολίων; Μας έχουν εγκλωβίσει στον φαυλεπίφαυλο κύκλο της κακουργίας τους. Έχουν μεταβάλει ολάκερη την υφήλιο σ’ έναν θάλαμο δηλητηριωδών αερίων.
Με τα καταιγαιστικά τρομολαγνικά ΜΜΕ (εξαπάτησης και εξόντωσης). Με εφαλτήριο μια συνηθισμένη, όπως λέγεται, μορφή γρίπης, που σκόπιμα την μεγαλοποίησαν. Σωρεύοντας επ’ ονόματί της όλους τους εξαιτίας υποκείμενων ασθενειών θανάτους. Ώστε να εμπνεύσουν την ευνόητη, στην περίπτωση, θανατοφοβία.

Γελάω, συχνά, με την αφέλεια κάποιων, οι οποίοι πιστεύουν ότι μπορούν να συγκινήσουν και να φρονηματίσουν τους στρατευμένους στην προώθηση αυτού το παγκοσμίου εγκλήματος. Καθώς αποτείνονται στη φιλοτιμία και ευσυνειδησία τους. Αγνοώντας ή προσπαθώντας να αγνοήσουν ότι τα «πρωτοπαλλήκαρα» αυτά, προκειμένου ν’ ακολουθήσουν αυτό τον δρόμο, έχουν δώσει όρκο τυφλής αφοσίωσης στους εμπνευστές αυτής της πανωλεθρίας. Και πως έννοιες, όπως αγάπη, ντροπή, φιλότιμο, συνείδηση, ανθρωπιά, κλπ, έχουν εξοβελιστεί απ’ τον αξιακό τους κώδικα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η μισάνθρωπη αυτή συντεχνία αυτοχαρακτηρίζεται: «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Πραγμάτων! Και όχι βέβαια ανθρώπων. Γιατί αισθάνονται ότι έχουν αποκηρύξει την ανθρώπινη φύση. Και ότι οι ίδιοι και όσοι στρατολογούνται στο στρατόπεδό τους είναι πράγματα (res). Αφού ούτε οι ίδιοι θέλουν να είναι άνθρωποι, αλλά και τους άλλους να μεταλλάξουν ανάλογα με τις διαβολικές τους εμπνεύσεις.
Συνεπώς η οποιαδήποτε προσπάθεια να συγκινήσουμε τον ΓΑΠ, τον Κούλη, τον Αλέξη, την Κεραμέως κλπ, είναι  «ύδωρ εις πίθον δαναΐδων». Και ιδιαίτερα, όταν προσπαθούμε να τους πείσουμε ότι δεν κάνουν καθόλου καλά τη δουλειά τους. Πολεμώντας ασυστόλως την πίστη και προδίδοντας ξεδιάντροπα την πατρίδα. Όταν κάνουν πολύ καλά ακριβώς τη δουλειά για την οποία έχουν ταχθεί απ’ τους διαβολικούς πάτρωνές τους.
Μήπως φαντασθήκατε ότι η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ κάθε φορά τους μαντρώνει, για να καμαρώνει τις προδοτικές τους φάτσες ή να τους δίνει μόνο τις δέουσες οδηγίες για την επιτέλεση του oλέθριου έργου τους; Όπως φαίνεται τους μεταβαφτίζει. Τους υποχρεώνει ίσως, και σε κάποιους εξορκισμούς του τύπου. «Απποτάσσει τω Χριστώ» και «συντάσει τω Σατανά»; Για να αποκρίνονται ομοθυμαδόν αυτοί ανάλογα. Που σημαίνει ότι είναι εκ προϋποθέσεως αφορισμένοι και εξωμότες.

Και αποτελεί την τραγικότερη τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι υπάρχουν χριστιανοί, που ακολουθούν τους υπανθρώπους αυτούς με τυφλή εμπιστοσύνη «ως πρόβατα επί σφαγήν»! Επειδή οι προδότες και απατεώνες αυτοί, μεταμφιεσμένοι κάθε φορά ανάλογα με τις περιστάσεις και με πλουσιοπάροχες στη φαρέτρα τους κάλπικες υποσχέσεις εναλλάσσονται στην εξουσία.
Οπότε επιδίδονται στο προκαθορισμένο απ’ τους πάτρωνές του ξέφρενο σπορ αλητείας, αποδεικνύοντας, όπως και ο Αισχύλος έλεγε, ότι ο καθένας τους είναι τρισχειρότερος από κάθε προηγούμενο. Για να διαιωνίζεται έτσι το «γαϊτανάκι της αέναης εξαπάτησης και προδοσίας.

Συμβαίνει, κατά κάποιον τρόπο, και στον χώρο της πολιτικής κάτι παρόμοιο μ’ αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν στο ποδόσφαιρο τυφλοί οπαδοί, Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, ΑEKτζήδες, ΠAOKτζήδες, Αρειανοί κλπ.
Έστω κι αν στις ομάδες αυτές παίζει πολυεθνική και πολυφυλετική πανσπερμία ποδοσφαιριστών. Και όχι σπάνια ελάχιστοι ή και κανένας Έλληνας. Κι όμως το οπαδικό ψώνιο δεν λέει να κοιμηθεί μέσα τους. Θυμίζοντας το προγονικό: «Ελιά-ελιά και Κώτσιο βασιλιά».
Γιατί βέβαια στο χώρο του ποδοσφαίρου η ζημιά για τους οπαδούς είναι πολύ μικρή. Αφού το εισιτήριο, που πληρώνει ο καθένας, έχει ασήμαντη αξία.
Αλλά στο χώρο της Πολτικής έχει τεράστια σημασία, γιατί η ζημιά είναι ανυπολόγιστη. Ιδιαίτερα όταν ο καθένας «Κώτσιος» της πολιτικής μαφίας είναι μσέλληνας και ανθέλληνας, άπιστος και άθεος. Αν φτύνει κατάμουτρα εμάς και τις γιορτές και τα ιερά μας σύμβολα.

Η κάθε ψήφος στους προδότες, τους κλέφτες και τους απατεώνες αντιστοιχεί σε εκατομμύρια και δισεκατομμύρια
. Με δικαιώματα, που κατακτήθηκαν με υπεράνθρωπες θυσίες. Με εδάφη της πατρίδας μας, που απελευθερώθηκαν με εκατόμβες νεκρών και ποταμούς αίματος. Και οι τυχάρπαστοι αυτοί, που το νεοταξικό κατεστημένο τους προώθησε σε διάφορες θέσεις κλειδιά, ώστε να μας «άγουν και φέρουν», τα ξεπουλούν, όντας και οι ίδιοι ξεπουλημένοι, χωρίς ίχνος συστολής και συναίσθησης.
Και ποιά μπορεί να είναι η δική μας αντίδραση και η λύση; Ανυπακοή σταθερή και ανυποχώρητη σ’ αυτούς που είναι απαρέγκλιτα υπάκουοι στον Σατανά και τα υποχείριά του! «Πειθαρχείν δει Θεώ»!!!

papailiasyfantis.wordpress.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης