10 Αυγ. 2020

Κανένα λάθος !!!

| Ιστολόγιο |


 

Του παπα - Ηλία Υφαντή

 

Ένα λαϊκό τραγουδάκι, θαρρώ του Μάνου Χατζηδάκη, λέει μεταξύ άλλων: «Μας κέρασαν γλυκό, μας κέρασαν και μέντα, μα για το φονικό δεν είπαμε κουβέντα».
Ποιο είναι το «γλυκό» και ποιο το «φονικό»;
«Γλυκό» είναι τα δήθεν κονταροχτυπήματα μεταξύ των πολιτικών μας λησταρχών και απατεώνων, με τα πλαστικά κοντάρια, που τους έχουν εφοδιάσει οι πάτρωνές τους. Τα φαιδρά, δηλαδή, και ανόητα που ανταλλάσσουν μεταξύ τους σχετικά με τις οικογενειακές ή προσωπικές τους «πομπές».
Προκειμένου να μας αποπροσανατολίζουν και αποκοιμίζουν, για να μην βλέπουμε τον τεράστιο λάκκο, που σκάβουν, για να μας θάψουν ζωντανούς.
Και ποιο το «φονικό» και  ο «λάκκος»; Είναι η πατέντα της προδοσίας, που έχουν διαχρονικά εξυφάνει οι μισέλληνες και οι ανθέλληνες αυτοί μεθοδικά, προκειμένου να εξαφανίσουν την πατρίδα μας, τον λαό μας και σε τελική ανάλυση ό,τι έχει σχέση με τον μεγάλο διαχρονικό πολιτισμό μας. Τον οποίο υπονομεύουν σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.
Προς τον σκοπό αυτό επιστρατεύουν αργυρώνητους ντόπιους εφιάλτες, πολιτικούς, δημοσιογράφους, συγγραφείς οι οποίοι κάνουν το μαύρο άσπρο και σαν τους γερμανοτσολιάδες της Κατοχής, δίκην αρουραίων, υποσκάπτουν από παντού τα θεμέλια της πατρίδας μας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, που πριν από χρόνια έκαψαν τα πολυκαταστήματα του ΜΙΝΙΟΝ, του Κλαουδάτου, του Κατράντζος Σπορ, κλπ. για να τα αντικαταταστήσουν με τα δικά τους Λίντλ κλπ. με τα οποία ρουφούν το αίμα της πατρίδας μας. Ούτε επίσης το ότι μας έβαλαν να ξεριζώσουμε τα λιοστάσια μας και τα αμπέλια μας και να σταματήσουμε τις καπνοκαλλιέργειες, που ήταν το αποκούμπι της επιβίωσής μας. Ούτε που μετέφεραν κάποια εργοστάσια της πατρίδας μας στη Γερμανία, για να αυξήσουν τον δικό τους τον πλούτο και την δική μας ανεργία, ώστε  να πολλαπλασιαστούν δραματικά οι αυτοκτονίες. Ούτε που εξαφανίζουν τις εφευρέσεις κάποιων Ελλήνων και συχνά και τους εφευρέτες τους. Ούτε που έθαψαν κάποιες μεγάλες αρχαιολογικές ανακαλύψεις, από φόβο μήπως ενισχυθεί το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων. Ούτε, που φρόντισαν να αφαιρέσουν απ’ την παιδεία μας κάθε ίχνος εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και να διαστρεβλώσουν ό,τι έχει απομείνει, ώστε να την καταστήσουν από αφυπνιστικό εγερτήριο, σε αποχαυνωτικό ναρκωτικό. Ούτε που εμφανίστηκαν κάποιοι, προφανώς αργυρώνητοι, αναθεωρητές της ιστορικής και θρησκευτικής παιδείας του λαού και ιδιαίτερα της μαθητιώσας νεολαίας μας. Ούτε που ο διαβόητος κορωνοϊός ξεκίνησε από την οικονομική αντίπαλο των Η.Π.Α., Κίνα, για να πλήξει ιδιαίτερα κάποιες χώρες, που φαίνεται να σηκώνουν παντιέρα απέναντι στο καρκίνωμα της παγκοσμιοποίησης.

Κι ας έρθουμε στα πρόσφατα ρεσιτάλ προδοσίας, που δόθηκαν σχετικά με τις Πρέσπες και την κυοφορούμενη τώρα σχετικά με το Αιγαίο. Είναι, λένε οι Συριζαίοι, υπερήφανοι για την προδοσία της Μακεδονίας. Αφού βέβαια έχουν καθιερώσει και τις «παρελάσεις υπερηφανείας» σχετικά με την νομιμοποίηση πια της ανάλογης με τα Σοδομα και τα Γόμορρα διαστροφικής πολιτικής τους.
Με την οποία θέλουν να αντικαταστήσουν την ηθική του Ευαγγελίου.
Και μάλιστα να την επιβάλουν, εξ απαλών ονύχων, και στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, προκειμένου ν’ ακολουθήσουν τον προσανατολισμό, που χαράσσουν οι μάνατζερ της διαφθοράς.

Υποβάλλουμε, λοιπόν, στην υπερήφανη μεγαλειότητά τους δύο διακριτικά ερωτήματα: Πρώτον, γιατί οι πάτρωνές τους σιωνιστές και ναζιστές φαγώθηκαν να συντελεστεί η προδοσία της Μακεδονίας; Μήπως επειδή ερωτεύτηκαν παράφορα την πατρίδα μας; Ασφαλώς ΟΧΙ. Αφού ποτέ δεν ήθελαν το καλό μας ούτε οι Γερμαναράδες ούτε οι σιωνιστές. Όπως διαχρονικά μαρτυρεί η ιστορία. Γιατί δεν υπάρχει καμμιά περίπτωση, κατά την οποία να επέδειξαν απέναντί μας φιλικές διαθέσεις. Σε δολιοφθορές και καταστροφές σε βάρος μας πρωτοστάτησαν και ποτέ σε ευεργεσίες. Είναι τυχαίο νομίζετε το ότι οι πρωθυπουργοί μας των τελευταίων χρόνων σπεύδουν στην Κίρκη του Βερολίνου, για να πάρουν την ευλογία της και να πράξουν τα χείριστα σε βάρος της πατρίδας μας;
Και το
δεύτερο σχετικό ερώτημα: Γιατί ο υπερήφανος για την προδοσία των Πρεσπών Αλέξης, δεν έκαμε δημοψήφισμα προκειμένου να δώσει δημοκρατικό έρεισμα στο κοσμοϊστορικό κατόρθωμά του; Αφού, έτσι κι αλλιώς, η Κίρκη του Βερολίνου τον δίδαξε να είναι κυνικός και αδίστακτος, ώστε ν’ ανατρέπει, «για το καλό μας», ακόμη και τα δημοψηφίσματα!

Και σχετικά τώρα με την άλλη κυοφορούμενη στο Αιγαίο προδοσία του Κούλη. Μπορούσαν από χρόνια, σύμφωνα με τους επαΐοντες, να είχαν τακτοποιήσει αυτό το θέμα, αλλά δεν το έπραξαν. Και όχι γιατί δήθεν φοβόντουσαν την Τουρκία. Το μορμολύκειο της Τουρκίας το επικαλούνταν για τον λαό. Για να τον τρομοκρατούν, ώστε να μην υποπτεύεται την κυοφορούμεη προδοσία τους. Όλα γίνονταν και γίνονται εν συνεννοήσει με τους απέναντι και τους από πάνω, που προωθούν ραγδαία τα ανθελληνικά σχέδιά τους για την φυλετική, πληθυσμιακή, θρησκευτική και γενικότερα πολιτισμική μετάλλαξη των Ελλήνων. Ώστε, κι αν ακόμη αυτός ο τόπος συνεχίζει να λέγεται Ελλάδα, να μην έχει καμμιά σχέση με τον Ελληνικό πολιτισμό και να γίνει κλωτσοσκούφι των προαιώνιων εχθρών μας.
Που σημαίνει ότι οι δήθεν κυβερνήτες μας δεν έχουν κάνει - όπως συχνά λέγεται απ’ τους ίδιους ή και άλλους - κάποια λάθη. Εκτελούν με ακρίβεια τα αλάθητα σχέδια των «αλάθητων» αφεντικών τους.
Λάθη - κατά συρροή - τραγικά και ολέθρια, κάνουν όσοι από υπερβάλλουσα βλακεία και ευπιστία ακολουθούν τυφλά και αμετανόητα τους αδίστακτους αυτούς απατεώνες και ληστάρχους. Και τους δίνουν την δυνατότητα να καταστρέφουν το μέλλον των παιδιών μας και της πατρίδας μας!

papailiasyfantis.wordpress.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης