3 Μαϊ. 2020

π. Βασίλειος Βολουδάκης: Τί δουλειά έχει η πολιτική στη Θεία Κοινωνία;

Αποκαλυπτικός για μια ακόμα φορά ο π. Βασίλειος Βολουδάκης, μεταξύ άλλων, λέει:

- Ασθένεια και ιός δεν υπάρχουν .... Οι στατιστικές, οι μελέτες, που όλο και αυξάνουν, “λένε” ότι τα ποσοστά των θανάτων είναι πολύ χαμηλότερα από της απλής γρίπης.
Επ’ αυτού, δεν απαντά κανείς, αντίθετα τα κυβερνητικά στελέχη και οι “γιατροί της κυβερνήσεως” λένε: αυστηρότερα μέτρα, πρέπει να προσέξουμε και άλλο ...
- Κανένας γιατρός στον κόσμο δεν είπε ότι “η αρρώστια αυτή ήρθε για να μείνει” παρά μόνον οι πολιτικοί και ο Μπίλ Γκέϊτς.
- Ο Μπίλ Γκέϊτς ετοιμάζει Εμβόλια σαν γιατρός! Μα αυτός δεν είναι σε θέση να φτιάξει ένα σωστό antivirus για την Microsoft! Είναι δυνατόν να φτιάξει το αντιβιωτικό για όλη την ανθρωπότητα; Ναι, είναι δυνατόν, γιατί θα βάλει τα στοιχεία που θέλει αυτός... δεν θα βάλει στοιχεία που λυτρώνουν, που θεραπεύουν, αλλά στοιχεία που θα κατασκοπεύουν, που δεν θα μπορεί ο πολίτης να πάει πουθενά χωρίς να το ξέρει το κράτος! Και οι στοιχειώδεις ελευθερίες θα καταργηθούν.
- Πρέπει να αντισταθούμε στα “όργανα του διαβόλου” που -κατ’ εξοχήν- στην εποχή μας είναι οι πολιτικοί άρχοντες. Αυτοί έχουν όλη την πανουργία του διαβόλου. Ο διάβολος δεν χρειάζεται ούτε τσιπάκια, ούτε κάρτες για να ξέρει τον καθένα μας. Οι πολιτικοί χρειάζονται τα “τσιπάκια”. Οι ίδιοι οι πολιτικοί έχουν πει: “θα συνεργασθώ και με τον διάβολο”. Εφ’ όσον συνεργάζονται με τον διάβολο, τον έχουν και μέσα τους ...!