17 Ιαν. 2019

Αρσένιος μοναχός: Μακεδονικός Αγώνας

Ιστολόγιο |


Μακεδονικός Αγώνας

Να’τοι οι γενναίοι Έλληνες Μακεδόνες και πάλι στους δρόμους για το ιερό συλλαλητήριο

Ο ήρωας Παύλος Μελάς, με τους ομοφρόνους του τότε, πολεμούσαν στήθος με στήθος τους εχθρούς της Μακεδονίας και ανεδείχθησαν μεγάλοι νικητές. Σήμερα, ο Μακεδονικός Αγώνας δεν γίνεται με τους εξωτερικούς εχθρούς, αλλά δυστυχώς με προδότες «Έλληνες».

Αυτοί είναι το ψεύτικο ρωμαίικο, που αναφέρει προφητικά ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενό μου, αδυνατεί η διάνοια του Έλληνα Μακεδόνα, να συλλάβει το σημερινό φοβερό γεγονός προδοσίας από τους κυβερνώντες. Όσο και να ψάξουμε στην παγκόσμια ιστορία, δεν θα βρούμε σε κανένα έθνος τέτοιους προδότες σαν τους σημερινούς της χώρας μας. Όμως, ήδη οι θλιβεροί αντιλήφθηκαν πως είναι αδύνατον να συνεχίζουν να τα βάζουν με τους Έλληνες Μακεδόνες. Αυτό που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αθήνα, θα είναι ο οριστικός όλεθρος στα προδοτικά τους σχέδια για την συμφωνία των Πρεσπών. Θα είναι η επίσημη ταφόπλακα, στα δολερά σχέδιά τους. Η ιστορία πάντα μας δείχνει, πως ο φύλακας των εθνικών θεμάτων είναι ο αγνός λαός της Πατρίδας μας. Οι προδοτικές συμφωνίες και φιέστες εκ μέρους των κυβερνώντων, είναι εντελώς μάταιες όταν ο λαός δεν συμφωνεί. 

Την Κυριακή, οι Έλληνες Μακεδόνες θα εκφωνήσουν προς όλες τις εχθρικές κατευθύνσεις, τα αθάνατα ηρωικά λόγια των Αρχαίων προγόνων μας: «Μολών Λαβέ!»Την Κυριακή, η πρωτεύουσα της Ελλάδας Αθήνα θα απονείμει τα νικητήρια προς την συμπρωτεύουσα της Ελλάδας και πρωτεύουσα της Μακεδονίας Θεσσαλονίκη. Και θα της πει ακόμη:«Χαίρε Πόλις Θεσσαλονίκη η κατέχουσα τον υπέρμαχο Προστάτη σου, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Δημήτριο»!

Αλήθεια, πόσοι δεινοί κατακτητές στο πέρασμα των αιώνων επιχείρησαν να κατακτήσουν την ιερή πόλη του Αγίου Δημητρίου και ηττήθηκαν από την παρέμβαση του Αγίου; Το ίδιο θα πάθουν και οι σημερινοί θλιβεροί Σκοπιανοί. Άλλωστε, το έχει προφητεύσει ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, πως τα πόδια του κράτους των Σκοπίων είναι από χαλβάδες! Δηλαδή, έτοιμα να σωριαστούν και να γίνουν ερείπια. Φυσικό είναι, διότι τους ψεύτες, τους κλέφτες και τους αδίκους ο Θεός μας δεν τους ευλογεί.

Εμπρός λοιπόν! ηρωικέ λαέ της Ελλάδος, διότι η νίκη είναι με το μέρος σου. Την Κυριακή, η Παναγία μας και ο Άγιος Δημήτριος θα είναι Προστάτες στο ιερό συλλαλητήριο. Εμπρός λοιπόν! να αποστομώσεις και να φέρεις σε οριστική αδράνεια τους αδίστακτους σημερινούς προδότες κυβερνώντες.

Έχουμε όλοι μας την πεποίθηση, πως την Κυριακή ο ηρωικός λαός της Πατρίδας μας, θα υπερκαλύψει με την παρουσία του την πλατεία του Συντάγματος και θα στείλει για άλλη μια φορά το μήνυμα στους θλιβερούς, πως την τύχη της Πατρίδος του την κρατάει αυτός και μόνο.

Αρσένιος μοναχόςΣκήτη ΚουτλουμουσίουΆγιον Όρος

aktines.blogspot.com

Δημοψήφισμα για τη Μακεδονία ζητούν οι Αγιορείτες

Η Ιερά Κοινότης του Αγίου Όρους εν συνεχεία της από 26ης Ιουνίου 2018 ανακοινώσεως αυτής, με την οποία είχε εκφρασθεί η αντίθεσίς της πρός την υπογραφείσα Συμφωνία των Πρεσπών, μετά την επικείμενη κατάθεση της Συμφωνίας πρός ψήφιση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, τονίζει εκ νέου ότι  το Άγιον Όρος θεωρεί ως περιφρόνηση της ιστορίας και της αληθείας την αναγνώριση «μακεδονικής γλώσσης» και «μακεδονικής εθνικότητος» υπό της Ελληνικής Πολιτείας εις το γειτονικό Κράτος.

Ζητεί από την Ελληνική Κυβέρνηση να σεβασθεί την βούληση του Ελληνικού λαού προχωρώντας εις την διεξαγωγή δημοψηφίσματος προ της κυρώσεως της Συμφωνίας, δεδομένου ότι με αυτήν παραχωρείται το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας εις γειτονικό έθνος με όλες τις συνέπειες τούτου. Επομένως θα πρέπει οπωσδήποτε να εκφρασθεί ο Ελληνικός λαός.

Επίσης η Ιερά Κοινότης απεφάσισε να αποστείλει εκπροσώπους της εις την συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η οποία διοργανώνεται εις Αθήνας την ερχομένη Κυριακή, 20ή Ιανουαρίου, ενώνοντας την φωνή του Αγίου Όρους με την φωνή των Ελλήνων κατά της σχεδιαζομένης κυρώσεως της Συμφωνίας.

Δεόμενοι προς τον Θεόν και προς την προστάτιδα του Αγιωνύμου Τόπου Κυρίαν Θεοτόκον να διαφυλάττουν το Γένος μας, ποιούμεν υστάτην έκκλησιν προς τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έστω και κατά την εσχάτην στιγμήν, να μην προχωρήσουν εις την κύρωση της Συμφωνίας, προ της διενεργείας δημοψηφίσματος.

thriskeftika.blogspot.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης