Η Πλατυτέρα των Ουρανών

21 Σεπ. 2020

Ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, Παύλος, αφού αναφέρθηκε στις τουρκικές προκλήσεις και διεκδικήσεις, κάλεσε τους παρισταμένους πιστούς να αναφωνήσουν “Ζήτω το Έθνος-Ζήτω η Ελλάδα μας-Ζήτω οι ένοπλες δυνάμεις μας-Ζήτω η Χωροφυλακή-Οι γιατροί μας”!
Επίσης ο Μητροπολίτης τόνισε επίσης πως “Αγαπάμε την Ευρώπη, αλλά εμείς φτιάξαμε την Ευρώπη. Όταν είπα κάποτε, από αυτή τη θέση, πως, όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες και τραγωδίες, εκείνοι ήταν επάνω στα δέντρα και στις χοιροκαλύβες, κάποιος δημοσιογράφος πήρε και έκανε ολόκληρο πρωτοσέλιδο ότι είμαι ρατσιστής, σωβινιστής και εθνικιστής! Αν έτσι ονομάζεται η αγάπη για την πατρίδα, η θυσία και το αίμα για την πατρίδα, τότε ναι, ας με χαρακτηρίζουν όπως θέλουν! Εμείς εκεί στον Μοριά, εκεί στα Καλάβρυτα, σηκώσαμε το λάβαρο να πάμε μέχρι την Πόλη και την Αγιά Σοφιά! Και οι προδότες Έλληνες μας κράτησαν, για την εξουσία, μέχρι τον Σπερχειό!”
Ο Παύλος μίλησε και για τον κορωναϊό και την Θεία Κοινωνία:
“Αφού βλασφημούμε κάθε μέρα – μέχρι σήμερα – τον Χριστό μας, μέσα από το Σώμα και το Αίμα Του, την Θεία Κοινωνία, ότι από εκεί θα μεταδοθεί ο κορωναϊός και τα υπόλοιπα, απέστρεψε ο Θεός το πρόσωπό του από την χώρα μας ή κι αν υπάρχει λίγη ευλογία, είναι για τους πολύ λίγους, που υψώνουν χείρα βοηθείας. Εγώ χαίρομαι που σας βλέπω σήμερα εδώ αλλά και σαν απλοί χριστιανοί, εκκλησιάζεστε; Όχι, όχι! (Μόνο) σε δοξολογίες και σε τέτοια, γιατί δεν μπορούμε να ακούμε αυτά που λένε οι παπάδες και οι δεσποτάδες. Την αλήθεια λένε οι παπάδες και οι δεσποτάδες. Αυτό που βιώνουν διαχρονικά και έχουμε υποχρέωση, έχουμε δικαίωμα, έχουμε καθήκον, όλοι οι ρασοφόροι, σ’ αυτή την χώρα, να υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας αλλά την ίδια στιγμή και φωνή προσευχής προς τον Θεό. Άρχοντές μου είμαστε Έλληνες, έχουμε μια αρετή, πάνω απ’ όλες (τις αρετές), την φιλοτιμία. Ν’ ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλους αλλά να ξέρουμε όμως ποιοι είναι φίλοι μας και ποιοι είναι φίδια, για να μας φάνε”.

"kozan.gr"
"makeleio.gr"

20 Σεπ. 2020

| Ιστολόγιο |


 

 

 

Γράφει ο παπα - Ηλίας Υφαντής

 

 

Στο internet προσηλυτίστηκα, μετά τα εβδομήντα μου, το 2008. Και ομολογουμένως βρέθηκα μπροστά σε έναν πρωτόγνωρο κόσμο, όπου δοκίμασα ευχάριστες αλλά και οδυνηρές εκπλήξεις. Διαπίστωσα, για παράδειγμα, τις απέραντες δυνατότητες, που προσφέρονται, προκειμένου να επικοινωνήσει κάποιος με κάθε χώρο γνώσης και ομορφιάς. Αλλά και τις παγίδες, που κρύβονται, αφού σε υποχρεώνουν να αντιμετωπίζεις κακοήθεις αντιδράσεις.
Συνάντησα φίλους, που ήταν έτοιμοι να βοηθήσουν στην κάθε προσπάθεια, αλλά και εχθρούς έτοιμους να σου στήσουν δόκανα και να καταστρέψουν τον μόχθο σου.
Πρώτα - πρώτα συγκρούστηκα με τους αναρχικούς. Γιατί τους είπα ότι, σύμφωνα με το Ευαγγέλιo, οι μεγαλύτεροι αναρχικοί ανήκουν στην άρχουσα αναρχία, που ποδοπατεί κάθε ηθική και πνευματική αρχή. Και ως αντίδοτο για τον αναρχισμό της άρχουσας αναρχίας προσδιόρισα την Ευαγγελική περικοπή της Ε’ Κυριακής των Νηστειών (Μάρκου:10, 32-45), που αποτελεί συμβόλαιο κοινωνικής ελευθερίας. Αφού καταδικάζει κάθε είδος καταναγκασμού. Με χλεύασαν και μου πρότειναν να πάω να διαβάσω κανένα «αγιασμό». Κατάπια τον χλευασμό τους αλλά τελικά θέλω να πιστεύω ότι μπορέσαμε κάπως να συνεννοηθούμε.
Υπήρξαν άλλοι όμως μέχρι τέλους ασυμβίβαστοι. Όπως κάποιοι, τάχα θρησκευόμενοι, ωσάν αυτούς, που ο αείμνηστος Νίκος Ψαρουδάκης ονόμαζε αστοχριστιανούς ή χριστιανοφασίστες. Οι οποίοι και ανέλαβαν εργολαβικά να με σωφρονίσουν. Μάλιστα, μου καταλόγιζαν ότι εκμεταλλευόμουνα την ιερατική μου ιδιότητα, προκειμένου να προπαγανδίζω υπέρ του κομμουνισμού.
Την στιγμή που τα κείμενά μου στρέφονταν ολοφάνερα εναντίον εκείνων, που οδηγούσαν το πλοίο της  πατρίδας μας στους βράχους των μνημονίων.
Σε αντίθεση με κάποιους άλλους ενδεχομένως κληρικούς, που γίνονται απολογητές του κατεστημένου, επειδή διαβάζουν το Ευαγγέλιο ανάποδα.
Αφού κάποιοι καπιταλιστές (χριστιανοδημοκράτες, κλπ) θεωρούνται χριστιανοί και υπερασπιστές της θρησκείας. Και δεν βλέπουν το πόσο χριστιανοί είναι απ’ το γεγονός ότι η «χριστιανή» Μέρκελ και το επιτελείο της σφίγγουν ολοένα και περισσότερο γύρω απ’ το λαιμό μας την θηλιά των ασφυκτικών και αδιέξοδων «μέτρων» και τώρα του εθνικού ακρωτηριασμού.
Μάταια προσπάθησα να τους δώσω να καταλάβουν ότι δεν είμαι εγώ που μπερδεύω τον χριστιανισμό με τον κομμουνισμό αλλά εκείνοι, που μπερδεύουν τον χριστιανισμό με τον καπιταλισμό. Όμως δεν τους ενδιέφερε η αλήθεια. Τους ενδιέφερε μόνο να φιμώσουν, με κάθε τρόπο, κάθε φωνή αλήθειας. Γιατί υπήρχε κίνδυνος κάποιες τέτοιες φωνές να γίνουν κακό προηγούμενο. Δεδομένου ότι τα κείμενά μου έβρισκαν απήχηση και αναδημοσιεύονταν και από πολλά άλλα sites. Με τα οποία, προϊόντος του χρόνου, φρόντισαν να μου κόψουν τους διαύλους επικοινωνίας, προκειμένου να με απομονώσουν. Ενώ παράλληλα με απειλούσαν ότι κάποιο κακό μπορεί να μου συμβεί. Και δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία ότι, όπως έλεγε κι ο Αδόλφος, είχαν περισσότερους από έναν τρόπους, προκειμένου να μου κλείσουν το στόμα.
Όμως ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα έφταναν στο σημείο να μου κλείσουν το μπλόγκ (2010). Παρότι πάμπολλες φορές μου έκαναν διάφορα καψόνια, εκμεταλλευόμενοι την περί τα ιντερνετικά απειρία μου. Και αξίζει, νομίζω, στο σημείο αυτό να παραθέσω ένα απόσπασμα από την απάντηση κάποιου απολογητή του ιντερνετικού υπόκοσμου, σε διαμαρτυρία μου προς την Google. Απ’ όπου γίνεται φανερό με ποια διεστραμμένα κριτήρια έγινε η κατάργηση του μπλόγκ. Ο αξιότιμος, λοιπόν, αυτός μαφιόζος μου απάντησε, μεταξύ άλλων: «Ρε φίλε χαλάρωσε λίγο. Οι εταιρείες, όπως η Google, λειτουργούν συνήθως προληπτικά. Φανταστείτε λόγου χάρη να καταγγελθεί ένα blog για παιδική πορνογραφία…»!
Αλλά κάποιος φίλος, ανταπάντησε στο «Βαλέριο»: 
«Αν τα κείμενά του παπα-Ηλία ήταν πορνογραφικά, δεν θα καταργούσατε το μπλόγκ του. Το καταργήσατε, επειδή ακριβώς, στρεφόταν εναντίον της πολιτικής, οικονομικής και μιντιακής πορνογραφίας, που κατακλύζουν την καθημερινότητά μας»!..
Αλλά το ιδιαίτερα παράδοξο είναι αυτό, που μου συνέβη εκ μέρους των τοπικών (Αιτωλοακαρνανία) θρησκευτικών παραγόντων. Μιλούσα ελεύθερα στις εκκλησιές για μια περίπου οκταετία. Και, όταν μάλιστα έγινε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, εκθείαζαν τα κηρύγματά μου, επειδή στρέφονταν εναντίον των προδοτικών μνημονίων.
Όταν όμως έγινε το τρυφερό ειδύλλιο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, άρχισαν να διαμαρτύρονται, επειδή, λέει, στηλίτευα ναζί και σιωνιστές. Για να μου απαγορέψουν τελικά (2013) το κήρυγμα, με μεσολάβηση, όπως φαίνεται, Αντώνη Σαμαρά. Με την γελοία πρόφαση ότι 
«κινούμουν στα όρια της αίρεσης». Λες και ο σιωνισμός και ο ναζισμός είναι δόγματα της Ορθοδοξίας …
Κατόπιν αυτού αναγκάστηκα να αναρτήσω τα μέχρι τότε μαγνητοφωνημένα κηρύγματά μου στο YouTube. Αλλά και πάλι η εταιρία ιντερενετικών δολοφόνων αναστατώθηκε. Με αποτέλεσμα, αφού έκαναν άνω κάτω το κανάλι μου να το κλείσουν τελικά (5-10-2016) ολοσχερώς. Ποιοί το έκλεισαν; Η πραγματικότητα φωνάζει πως μάλλον κάποιοι, των οποίων τα σπλάχνα είναι πιο μαύρα κι απ’ τον πιο μαύρο φασισμό.
«Φαίνεται, μου είπε κάποιος, πως κατάγγειλαν τα κηρύγματά σου ως ρατσιστικά»! Ποιοί; Προφανώς κάποιοι ντόπιοι λακέδες των ναζί και των σιωνιστών, απ’ τους οποίους δεν υπάρχουν χειρότεροι ρατσιστές. Δεδομένου ότι συνεργάζονται ανύπνωτα με τους αρχιτέκτονες του παγκόσμιου ολοκαυτώματος. Χρησιμοποιώντας προφανώς ως ορεκτικό την πατρίδα μας.
Και να που τώρα (9 Σεπτεμβρίου 2020) μου έδωσαν εξιτήριο και απ’ το Facebook, αφαιρώντας μου παράλληλα την δυνατότητα ανάρτησης στο μπλόγκ μου (ΥΠΕΡΒΑΣΗ).
Που σημαίνει ολοκληρωτική ομερτά!…
Και μπαίνει το ερώτημα: Γιατί τόσο αδυσώπητο μένος για τα γραφόμενα ή τα λεγόμενα ενός παπά; Ασφαλώς, γιατί δεν αναμηρυκάζουν τους τηλεοπτικούς και λοιπούς φανφαρονισμούς τους.
Αλλά επιχειρούν ν’ αποκρυπτογραφήσουν, κάτω απ’ το φως της Ευαγγελικής αλήθειας, την πραγματικότητα των ολέθριων έργων τους!
Πράγμα που, όπως φαίνεται, τους καίει και τους τσουρουφλίζει!  Και αφού δεν έχουν επιχειρήματα να αντιτάξουν, αντιτάσσουν την ομερτά της υποχθόνιας καμόρας τους…

papailiasyfantis.wordpress.com

 Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης


  

13 Σεπ. 2020

- Γεώργιος Φίλης: Δρ Γεωπολιτικής, Καθηγητής Γεωστρατηγικής στη Σχολή Εθνικής Αμύνης
- Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

12 Σεπ. 2020

| Ιστολόγιο |


 

 

 

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν καμμία δουλειά να στήνουν καταυλισμό!»

 Επιστολή της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας ενώσεων στρατιωτικών στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας

 

   Εκτός από τους δημόσιους υπάλληλους που εργάζονταν στο ΚΥΤ Μόριας μέχρι που κάηκε και κατήγγειλαν στο «Ν» ότι εξωθούνται σε καταναγκαστικά έργα, η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών με επιστολή της στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ζητά να μην εμπλακούν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο στήσιμο του πρόχειρου καταυλισμού στο Πεδίο βολής στον καρά-Τεπέ.
Αναλυτικά η επιστολή τους αναφέρει:
  «Περί ώρα 21.00΄ της 11ης Σεπτεμβρίου 2020, διατάχθηκαν περί τα 150 άτομα, για τα οποία ανακλήθηκαν οι ώρες ανάπαυσής τους, όπως μεταβούν αμέσως στο πεδίο βολής του Καρά - Τεπέ προκειμένου να συνδράμουν στη συγκρότηση πρόχειρης δομής φιλοξενίας για τους μετανάστες - πρόσφυγες που διέμεναν στο πρώην (πλέον) ΚΥΤ Μόριας, με στήσιμο σκηνών και διαμόρφωση του χώρου με τις κατάλληλες και απαραίτητες υποδομές για τη φιλοξενία αυτή. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύκτας εργάστηκαν και συνεχίζουν όλο το Σαββατοκύριακο να εργάζονται, προς επίτευξη του ως άνω διατασσόμενου έργου.
Η ως άνω ενέργεια έρχεται να προστεθεί σε όλες τις μέχρι σήμερα πάρεργες ενέργειες στις οποίες συνδράμουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και να ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής και της ανοχής όλων των εν ενεργεία στρατιωτικών, καθώς για άλλη μια φορά η ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού, υπουργείων και αμοιβομένων - επιδοτούμενων Μ.Κ.Ο. οι οποίες ευθύνονται για την διαχείριση του μεταναστευτικού - προσφυγικού, καλύπτεται από τους πάντα, σε κάθε περίπτωση και χρόνο, διαθέσιμους και ικανούς
«τα κάνουν όλα και συμφέρουν» στρατιωτικούς, μοναδικά εκπαιδευμένους σε σχέση με τους συναδέλφους τους στην υφήλιο, στη θεραπεία πάσας νόσου.
Είναι απαράδεκτο, προκλητικό και άκρως υποτιμητικό για τα στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που συμπληρώνουν σαρανταήμερο (40ήμερο) αυξημένης επιφυλακής, καταγράφοντας εκατοντάδες ώρες απλήρωτης εργασίας, με πολλά εξ αυτών στελέχη μακριά από τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, χωρίς ανάπαυση και άδεια, με το δάκτυλο στη σκανδάλη, να «επιστρατεύονται» όχι για να εξουδετερώσουν αποφασιστικά την εξ ανατολών απειλή της Χώρας μας και να σταματήσουν τις προκλήσεις μια δια παντός, σύμφωνα με την αποστολή τους και την λαϊκή βούληση, αλλά για να στήσουν εντός χρονικών ορίων (!) το σκηνικό υλικό ανθρωπιστικής οργάνωσης, εργαζόμενοι νυχθημερόν (και το Σαββατοκύριακο) και να βρεθούν για μια ακόμη φορά αντιμέτωποι με την τοπική κοινωνία, που παραμένει ως ένα καζάνι που βράζει, αλλά και τους ίδιους τους μετανάστες - πρόσφυγες!
Είναι πλέον πασιφανές ότι τα στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων δεν αναγνωρίζονται από την Πολιτεία με την τιμή που τους πρέπει, ούτε και αντιμετωπίζονται με σεβασμό, καθώς για άλλη μια φορά χρησιμοποιούνται ως υπηρέτης τρίτων, σε μια δημοκρατική, πολιτισμένη, και ανεπτυγμένη Ευρωπαϊκή Χώρα.
Η αποστολή των στελεχών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ενέργειες και επιχειρήσεις που δεν το αφορούν, όπως η συγκρότηση πρόχειρων δομών για μετανάστες – πρόσφυγες, αποτελεί πάρεργο, παρεκκλίνει της αποστολής τους και αυξάνει το αίσθημα της αδικίας και της απαξίωσης στο πρόσωπό τους, ενώ έρχεται να ενισχύσει την κόπωσή τους. Το δε επιχείρημα ότι η συγκρότηση και δημιουργία πρόχειρης δομής μεταναστών – προσφύγων αποτελεί πράξη, αποστολή ή επιχείρηση που άπτεται θεμάτων εθνικής ασφάλειας, πλέον δεν πείθει, καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από την δημιουργία της πρώτης δομής, χρονικό διάστημα που θα επέτρεπε στους υπευθύνους φορείς εθνικής ασφαλείας να οργανωθούν.

Κατόπιν τούτων
Σας καλούμε άμεσα να άρετε την εντολή σας που εμπλέκει τους συναδέλφους μας, που υπηρετούν στη Λέσβο ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του Ελλαδικού χώρου υπάρχει στη σκέψη σας στο μέλλον, στο μεταναστευτικό – προσφυγικό, σταματώντας τώρα τη σπορά που στο μέλλον ουδείς θέλει να συγκομιδήσει
».

topothoumeno.blogspot.com / stonisi.gr

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης


 

 

 
 
12 Σεπ. 2020

| Ιστολόγιο |Του Παναγιώτη Αποστόλου

 

   Όλοι πιστεύω παρακολουθήσαμε την “εξέγερση” Πακιστανών, παράνομων μεταναστών στο Τυμπάκι της Κρήτης στις 28-29 Αυγούστου 2020! Όλοι επίσης πιστεύω ενημερωνόμαστε, πως παράνομοι μετανάστες διαβιούντες στην Μόρια της Λέσβου έκαψαν τις δομές “φιλοξενίας” τους και επευφημούσαν στις κάμερες για το κατόρθωμά τους! Γίνονται άραγε τυχαία όλα αυτά; Υπάρχει κάποιο βαθύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησης της Πατρίδας μας;
Υπάρχει τουρκικός δάκτυλος σε αυτήν την σχεδιαζόμενη ανωμαλία; Κι αν ναι πού αποσκοπεί;
Πριν σας απαντήσω καταθέτοντας την εκτίμησή μου, θα σας παρακαλέσω να διαβάσετε παρακάτω, τα όσα έγραφα (απόσπασμα) στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 (δηλαδή πριν ακριβώς 4 χρόνια) στο άρθρο μου: «Η Λέσβος μάνα “καίγεται», όταν κυβέρνηση ήταν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! 

Τουρκικός στόχος είναι η Κρήτη και η Λέσβος …

  «…Μεθοδευμένα, υλοποιώντας σατανικό σχέδιο εξισλαμισμού της Πατρίδος μας, περιμάζεψαν παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα μας, χωρίς καμμιά ασφάλεια για τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στο έλεος της εγκληματικότητάς τους και ταυτόχρονα από εμφάνιση ασθενειών που επί δεκαετίες είχαν εκλείψει από την Ελληνική Επικράτεια. Τους περιμάζεψαν, τάχατες – τάχατες σε “κέντρα φιλοξενίας” στην παραμεθόριο της Ελλάδος μας και στα ακριτικά νησιά μας.
Με αποτέλεσμα – εν μέσω της οικονομικής κρίσεως που μαστίζει την χώρα μας και που το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε – πολλά από αυτά τα νησιά μας είχαν μειωμένα τουριστικά έσοδα κατά το καλοκαίρι που έφυγε, της τάξεως του 70% με 75% σε σχέση με τις τουριστικές καλοκαιρινές περιόδους παρελθόντων ετών.
Νησιά όπως, η Κως, η Σάμος, η Χίος, η Λέσβος, καταστράφηκαν ολοσχερώς. Με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα, οι Έλληνες κάτοικοι να τα εγκαταλείψουν στους νέους “ιδιοκτήτες” των νησιών μας.
Ακολούθως, με τους αιμοσταγείς Γερμανούς – που μισούν φανατικά τους Έλληνες – δημιούργησαν μια δήθεν ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Τουρκία, για να σταματήσει η αθρόα είσοδος όλων αυτών στα νησιά του Αιγαίου μας.
Έτσι, κατάφεραν επί μήνες να τους έχουν όλους αυτούς εγκλωβίσει στην Ελλάδα. Και ο τραγικός Αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μας λέει συνέχεια για να μην ξεχνιόμαστε ότι, αυτή η Συμφωνία αποτελεί ευρωπαϊκή υποχρέωση της χώρας μας, καθ΄ ότι στηρίζεται από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του “Δημοκρατικού Τόξου” και επ΄ ουδενί τίθεται υπό αμφισβήτηση.
Τον Ελληνικό λαό τον ρώτησες κ. Μουζάλα; Αλλά γιατί να τον ρωτήσεις; Αποφασίζει ο κόκκινος φασισμός που κρύβεις μέσα σου από την εποχή που υπηρετούσες τυφλά τον Κομμουνισμό…
Ένα από τα νησιά μας που “στενάζει” επί μήνες από την προδοτική πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο “προσφυγικό – μεταναστευτικό”, είναι και η Λέσβος, το νησί για το οποίο ο σημερινός Έλληνας Πρωθυπουργός θεωρούσε ότι είναι ξεχωριστό νησί από την Μυτιλήνη. Στη Λέσβο λοιπόν, είχαν εγκατασταθεί περί τις 4 χιλιάδες λαθρομετανάστες, ενώ η χωρητικότητα του εκεί Hot Spot μπορούσε να απορροφήσει περί τις 2.5 χιλιάδες.
Το κλίμα στο νησί, όπως και στα άλλα νησιά, ήταν επί μέρες εκρηκτικό. Και επιδείνωσαν αυτήν την κατάσταση τα γεγονότα που συνέβησαν προχθές στον καταυλισμό της Μόριας, όταν ξέσπασε πυρκαγιά που κατά το μεγαλύτερο ποσοστό κατέστρεψε τον καταυλισμό.
Τον οποίο πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος. Ο εργαζόμενος, ο συνταξιούχος που κάθε ημέρα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σταρχιδιστές, του περικόπτουν τον μισθό και τη σύνταξη.

… Γι΄αυτό κανένας δεν μπορεί να προβλέψει αυτήν τη στιγμή που θα οδηγηθούν τα πράγματα. Από τη μια πλευρά οι κάτοικοι είναι έτοιμοι να εξεγερθούν και αυτό το γνωρίζει η κυβέρνηση, γι΄ αυτό εξετάζει το ενδεχόμενο να στείλει στη Λέσβο δύο διμοιρίες των ΜΑΤ. Και από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση βγάζει προς τα έξω, τρόμο και πανικό, μη μπορώντας να εκτιμήσει αν αυτό το εκρηκτικό κλίμα μεταφερθεί και στα υπόλοιπα νησιά μας που “στενάζουν” κάτω από την μπότα των “κατακτητών”.
Ωστόσο από πλευράς μου – όπως τόσες φορές έχω γράψει – όλα είναι πολύ καλά μελετημένα.
Τίποτε δεν γίνεται τυχαία και τίποτε δεν αφήνουν οι κυβερνώντες στην τύχη τους.
Πριν λίγες ημέρες, πιο συγκεκριμένα στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου 2016, έγραφα στο άρθρο μου: “Ο φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ υποθάλπει την τρομοκρατία”:
Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κανονισμού “Δουβλίνο 3” , σύμφωνα με το οποίο κάθε κράτος της Ε.Ε. έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα της Ε.Ε., όσους “πρόσφυγες” θεωρεί ως υπεράριθμους για την χώρα του, η Γερμανία αποφάσισε να μας στείλει στην Κρήτη πεσκέσι 3 χιλιάδες “μετανάστες”.Για τον λόγο αυτόν έχει ξεσπάσει αναταραχή και έχει ξεχειλίσει η οργή των Κρητικών, οι οποίοι αντιδρούν σ΄ αυτήν την απόφαση της Γερμανίας για τον προσεχή Δεκέμβριο, αλλά και κατά της Ελληνικής Κυβερνήσεως, η οποία αποδέχεται πλήρως τον εξισλαμισμό της Πατρίδος μας.
Εκεί θεωρώ, θα έπρεπε να υπάρξει πρωταρχική στόχευση των Κρητικών και όχι στο γεγονός που οι ίδιοι επικαλούνται, ότι το Νησί θα μετατραπεί σε νέα Λέσβο…
Σύμφωνα με ακριβέστατη πληροφορία μας, μέσα στις 3000 “μετανάστες” που θέλει να στείλει ο Μουζάλας του Σόρος στην Κρήτη είναι κάποιοι τζιχαντιστές αντάρτες, έχοντας ως σκοπό να αναλάβουν δράση ενεργειών κατά των εκεί βάσεων της Σούδας αλλά και να υποκινήσουν το αυτονομιστικό κίνημα που εξυφαίνεται από ξένα κέντρα αποφάσεων και μυστικές υπηρεσίες…»!

Μουσουλμανική εξέγερση προ των πυλών…

Από το 2016 λοιπόν είχα καταγγείλει το σχέδιο της Τουρκίας με τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες που μας στέλνει στην Πατρίδα (ένα από τα πολλά άρθρα μου είναι το παραπάνω)! Στους οποίους υπάρχουν εκπαιδευμένοι αντάρτες – τζιχαντιστές, αλλά ενδεχομένως και Τούρκοι καταδρομείς που περιμένουν το σινιάλο του ψυχασθενή Τούρκου Σουλτάνου για να δράσουν ένοπλα!
Έτσι παρά τις συνεχείς καταγγελίες μου (και πολλών άλλων αναλυτών), καμμιά Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει μέχρι σήμερα αντιληφθεί, ότι δημιουργούσαν και εξακολουθούν να δημιουργούν τουρκικούς θύλακες στα σπλάχνα της Πατρίδος μας, για να μην κακοκαρδίσουμε την τουρκόφιλη Γερμανία.
Όμως σήμερα, που η επιθετικότητα της Τουρκίας βρίσκεται στο ζενίθ της με τις καθημερινές προκλήσεις της, που θεωρεί θάλασσά της το Αιγαίο μας, που αμφισβητεί την ελληνικότητα των Δωδεκάνησων μας, που καθυβρίζει τον Πρωθυπουργό μας, τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, μήπως πρέπει να σοβαρευτεί ιδιαίτερα η σημερινή Ελληνική κυβέρνηση;
Μήπως πρέπει να αντιληφθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι η Τουρκία διαπιστώνοντας ότι δεν μπορεί να τα βάλει κατά μέτωπο με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, θα βρει άλλους τρόπους για να μας χτυπήσει, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχούς αποτελέσματος για την Τουρκία;
Έτσι είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι η Τουρκία διστάζει την επιθετική ενέργεια στο Αιγαίο ή αλλού στην Ελληνική Επικράτεια! 
Γι΄ αυτό εκ του αποτελέσματος σε Τυμπάκι και Μόρια, αντιλαμβανόμαστε ότι η Τουρκία θέτει σε εφαρμογή ένα plan B
Της στρατιωτικής επιθέσεως θα πρέπει να προηγηθεί μια γενικευμένη εξέγερση μουσουλμάνων στο εσωτερικό της Ελλάδος, όπου θα δημιουργηθούν μεγάλες πολεμικές εστίες και που θα τρέξει ο Τούρκος Σουλτάνος να εκμεταλλευτεί με σκοπό την προστασία τους! Δηλαδή, ο Ρ. Τ. Ερντογάν θα μας θυμίσει, ότι “ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται”, προστατεύοντας, όλους αυτούς που μας στέλνει επί 5 χρόνια, σαν “στοργική λυκομάνα - ύαινα”!
Ξεκίνησε το τουρκικό plan B…
Πάντως πρέπει η Ελληνική κυβέρνηση να έχει κατά νου, πως την τουρκική επιθετικότητα συνεχίζει να την υποδαυλίζει η φιλότουρκη Γερμανία, η οποία αποσκοπεί σε πολλαπλά κέρδη από την περιοχή του Αιγαίου Πελάγου μας! Ας έχει "στο μυαλό της" η Ελληνική κυβέρνηση, το “εγώ το λέω του σκύλου μου κι ο σκύλος το λέει στην ουρά του” Όπου, εγώ, είναι η Γερμανία, σκύλος είναι, η Τουρκία και ουρά του σκύλου, είναι η Αλβανία!
Οι Αλβανοτσάμηδες, οι Αλβανοκοσοβάροι, που βρίσκονται στην Ελλάδα και περιμένουν κι αυτοί το σύνθημα του Τούρκου Σουλτάνου, για να βγάλουν από μέσα τους το απύθμενο μίσος που έχουν για την Ελλάδα και τον Έλληνα!
Λαός, που έχει σύμπλεγμα κατωτερότητας έναντι των Ελλήνων και τα ποταπά αισθήματά του θα ξεχειλίσουν σε μια ένοπλη σύγκρουση Τουρκίας – Ελλάδας!
Ας έχει στο "μυαλό της" η Ελληνική κυβέρνηση, πως οι χθεσινές φωτιές που ξέσπασαν ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, είναι ενδεχομένως “ασύμμετρες απειλές” κατά της Πατρίδας μας! Το τουρκικό plan B ήδη ξεκίνησε!
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας επιτελούν το πατριωτικό τους χρέος, ήδη στο απόλυτο!Θα πράξει το ίδιο και η Ελληνική κυβέρνηση και να πάψει να τρέφεται με ευρωπαϊκές αυταπάτες; 

pronews.gr

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης