Η Πλατυτέρα των Ουρανών

31 Ιουλ. 2022

** Αυτές οι δηλώσεις δεν θα παίξουν ποτέ στα τηλεοπτικά κανάλια **

Αντίθετα με τα όσα ψέμματα πασάρουν τα δυτικά ΜΜΕ και οι ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ, ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο αλλά πριν από 8 χρόνια, το 2014.
Πάνω από 14.000 Ρώσοι σφαγιάστηκαν και ακόμα περισσότεροι εκδιώχθηκαν από τις εστίες τους όταν οι νεοναζί έριξαν τον τελευταίο ρωσόφιλο Ουκρανό πρόεδρο.
Τα παιδιά του Ντονμπάς, που έχασαν οικογένεια και φίλους από τους ουκρανικούς βομβαρδισμούς, μιλάνε στην κάμερα, ελπίζοντας πως κάποτε θα ακουστεί και η δική τους φωνή.

ElNews - El.gr

30 Ιουλ. 2022

Την αλήθεια - που κρύβουν οι πληρωμένοι απο τις Φαρμακομαφίες - αποκάλυψε η ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση για τα περιστατικά που χρονικά σχετίζονται με παρενέργειες του εμβολίου, καθώς αποκάλυψε πως οι θρόμβοι που παρατηρούνται μετά τον εμβολιασμό δεν έχουν καμμία σχέση με τους κλασικούς.
- «Οι θρόμβοι που παρατηρούνται σε αυτά τα περιστατικά (σ.σ. κατόπιν εμβολιασμού) δεν έχουν καμμία σχέση με τους κλασικούς θρόμβους που βλέπουμε στα παθολογικά περιστατικά θρομβώσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Focus FM» σε ερώτηση για το εάν μπορούν να καταλάβουν οι ιατροδικαστές εάν ένα περιστατικό σχετίζεται με τον εμβολιασμό ή όχι.
Μίλησε για «ρακόμορφους» θρόμβους αντί «κυλιδρόμορφων» που εντοπίζονται συνήθως, όπως τόνισε.
- «Παρατηρούνται ράκοι θρόμβων. Αυτό συνηγορεί υπέρ της διατάραξης της αρχιτεκτονικής των έμορφων σωματιδίων του αίματος. Έχουμε αυτό το χαρακτηριστικό εύρημα και ποικίλει σε βαθμό. Σε άλλα είναι ηπίου βαθμού, σε άλλα είναι μετρίου, σε άλλα ικανού βαθμού» κατέληξε η Ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση.

Focus FM 103.6

30 Ιουλ. 2022

| Ιστολόγιο |


 

Εφαρμογή της Μεγάλης Επανεκκίνησης

 


  Υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα ότι η λεγόμενη «ευλογιά των πιθήκων», την οποία ο γράφων επιλέγει να αναφέρει ως «ευλογιά του pride», δεδομένου ότι κυρίως οι άνδρες ΛΟΑΤΚΙ προσβάλλονται και την μεταδίδουν, είναι απλώς ο «εμβολιασμένος» ιός της Wuhan κορωναϊός (COVID-19) που προκαλεί έρπητα ζωστήρα με 
διαφορετικό όνομα.

Σε μια προσπάθεια να συγκαλύψουν τις θανατηφόρες μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της ένεσης mRNA (messenger RNA) της Pfizer – και ενδεχομένως και των άλλων – οι κυβερνήσεις του κόσμου συνεργάζονται με τα μέσα ενημέρωσης για να κατηγοριοποιήσουν την pridepox ως μια νέα πανδημία, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι θα μπορούσε απλώς να είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα των εμβολίων mRNA.
Το Exposé News, το οποίο τείνει να διερευνά πιο βαθιά αυτού του είδους τα ζητήματα από ό,τι πολλές άλλες ανεξάρτητες πηγές μέσων ενημέρωσης, ανακάλυψε ότι οι μόνες χώρες στις οποίες το pridepox λέγεται τώρα ότι αποτελεί ζήτημα είναι εκείνες που διέθεσαν ευρέως την ένεση Chinese Virus της Pfizer (Σχετικό: Οι αξιωματούχοι στο Ηνωμένο Βασίλειο πιέζουν ήδη να κάνουν ενέσεις στα παιδιά με νέα «εμβόλια» για την «ευλογιά του pride»).
Υπάρχει σαφώς ένα σχέδιο που κινείται προς τα εμπρός για να γίνει η ευλογιά του pride η επόμενη παγκόσμια πανδημία, όπως αποδεικνύεται από την προθυμία του Γενικού Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Tedros Adhanom Ghebreyesus να την κηρύξει παγκόσμια «κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία». Και το Exposé News και άλλοι προσπαθούν να προλάβουν το αφήγημα προσφέροντας μια διαφορετική εκδοχή της ιστορίας.
«… βλέπουμε τις συνέπειες της ένεσης εκατομμυρίων ανθρώπων με μια πειραματική ένεση mRNA που προκαλεί ανυπολόγιστες βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα, και οι αρχές δημόσιας υγείας προσπαθούν τώρα να καλύψουν τον έρπητα ζωστήρα που προκαλείται από το εμβόλιο Covid-19 και το χρησιμοποιούν ως ευκαιρία για να προωθήσουν την τεχνοκρατική τους ατζέντα για την εφαρμογή της “Μεγάλης Επανεκκίνησης”», αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων».

Η ευλογιά των πιθήκων είναι δυσδιάκριτη από την ανεμοβλογιά (και τον έρπητα ζωστήρα), σύμφωνα με μελέτη του 1988

Η Ρωσία, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής και όλη η Ασία βλέπουν μηδενικά «κρούσματα» ευλογιάς του pride, ακόμη και όταν η Δυτική Ευρώπη, οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς υποτίθεται ότι βλέπουν μαζική έξαρση της νόσου.
Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό, αν οι ασθένειες είναι τυφλές ως προς το χρώμα και την φυλή; Μήπως δεν μας λένε την αλήθεια για την pridepox;
Διάφοροι τύποι ευλογιάς των πιθήκων κυκλοφορούν σε μέρη της Αφρικής τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια. Ποτέ δεν έφυγαν από την ήπειρο, αλλά τώρα, ξαφνικά, υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψουμε ότι η ασθένεια δραπέτευσε μαγικά από την Αφρική και τώρα κυκλοφορεί ειδικά σε όλη την Δύση, και μάλιστα ακριβώς στην πλάτη μιας άλλης παγκόσμιας πανδημίας με παρόμοια ύποπτη προέλευση;
Αποδεικνύεται ότι μια επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε το 1988 διαπίστωσε ότι είναι πρακτικά αδύνατο να ξεχωρίσει κανείς την διαφορά μεταξύ της ευλογιάς και της ανεμοβλογιάς. Και η εκδοχή της ανεμοβλογιάς για τους ενήλικες δεν είναι άλλη από τον έρπητα ζωστήρα, μια μορφή της νόσου για ενήλικες που είναι πολύ χειρότερη από την παιδική εκδοχή.
«Και όπως και ο άλλος ξάδελφός της, ο έρπης των γεννητικών οργάνων, η ανεμοβλογιά μπορεί να παραμείνει σιωπηλή για πολλά χρόνια, κρυμμένη μέσα στα νευρικά κύτταρα και μπορεί να επανενεργοποιηθεί αργότερα, σπέρνοντας τον όλεθρο με την μορφή της βασανιστικής δερματικής διαταραχής, του έρπητα ζωστήρα, που είναι ένα φουσκώδες, φλεγόμενο δερματικό εξάνθημα», προσθέτει το Exposé News, συνδέοντάς το με την αποτρόπαια συμπεριφορά των ΛΟΑΤΚΙ ανδρών που την προσλαμβάνουν και την μεταδίδουν ενεργά.
«Αυτό που σας λένε ότι είναι “ευλογιά των πιθήκων” είναι στην πραγματικότητα η λοίμωξη από έρπητα που προκαλείται από το εμβόλιο COVID-19, ο έρπητας ζωστήρας, η αυτοάνοση ασθένεια με φουσκάλες και άλλες ασθένειες που προκαλούνται από ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα που προκαλείται από τον εμβολιασμό COVID-19».
Αν όλα αυτά είναι αλήθεια – και σίγουρα φαίνεται να είναι μια ισχυρή πιθανότητα – τότε για άλλη μια φορά οι «αρχές» ψεύδονται. Οι ενέσεις που επιβλήθηκαν στους ανθρώπους στο όνομα της διακοπής του «COVID» τροφοδοτούν τώρα ένα νέο ξέσπασμα έρπητα ζωστήρα που προκαλείται από τον εμβολιασμό, τον οποίο ονομάζουν «ευλογιά των πιθήκων». Και ο στόχος, προφανώς, είναι να οριστικοποιηθεί μια νέα παγκόσμια τάξη και μια μεγάλη επανεκκίνηση για ολόκληρο τον πλανήτη.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Πηγή: Natural news

kanenazori.com


 

 

 

 

 

23 Ιουλ. 2022

Τέλειωσε ο πλανήτης με την ΠΕΙΝΑ;;;
Είναι φως στην άκρη του τούνελ η συμφωνία της Κωνσταντινούπολης για την ασφαλή εξαγωγή αγροτικών προϊόντων από τα ουκρανικά και ρωσικά λιμάνια της Μαύρης θάλασσας;;;
Θα αφήσουν οι διεθνιστές να τηρηθεί;;;
Για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου η Ουκρανία και η Ρωσία υπογράφουν συμφωνία. Δεν την υπογράφουν απευθείας, αλλά χωριστά: το Κίεβο υπογράφει με την Τουρκία και τον ΟΗΕ και η Μόσχα κάνει λίγο αργότερα το ίδιο.
Ο πλανήτης, λένε, θα πάρει ανάσα!
Τί έχει πει όμως ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν σε πρόσφατη ομιλία του, πριν υπογραφεί η συμφωνία;;;

«Όλο κατηγορούν την Ρωσία για την επισιτιστική κρίση. Εσείς ως ειδικοί θα γνωρίζετε ότι η κρίση ξεπρόβαλε απ’ τις εποχές των μέτρων κατά της πανδημίας, όπου ορισμένες αναπτυγμένες οικονομίες καταχράστηκαν την μονοπωλιακή τους δύναμη, όσον αφορά τα νομισματικά μονοπώλια.
Άνοιξαν την μηχανή τυπώματος στις ΗΠΑ και τύπωσαν 5,9 τρισεκατομμύρια δολάρια!!!! Αυτό αντιστοιχεί στο 38% όλων των κυκλοφορούντων χρημάτων!!!! Τα τύπωσαν σε διάστημα 2 ετών – κάτι που είναι χοντρικά το ποσό που τυπώθηκε τα προηγούμενα 40 χρόνια.
Το ίδιο ποσοστό. Και στη Ευρωζώνη, τύπωσαν 2,5 τρισεκατομμύρια !!!!
Απελευθέρωσαν αυτά τα χρήματα στην οικονομία και τα μοίρασαν στον κόσμο, κάτι που δεν είναι κακό αυτό καθαυτό. Κι εμείς χρησιμοποιήσαμε μια παρόμοια τακτική αλλά ήμασταν πολύ προσεκτικοί, έγινε με μέτρο κι έτσι αυτό δεν οδήγησε σε ένα τέτοιο κύμα πληθωρισμού.
Εκεί πέρα, τα (μέτρα κατά της πανδημίας) χρηματοδοτήθηκαν από ελλείμματα του προϋπολογισμού, κάτι που τους οδήγησε στο να αγοράσουν ολόκληρη την ποσότητα προμηθειών τροφίμων απ’ τις παγκόσμιες αγορές.
Ενώ τα προηγούμενα χρόνια, οι ΗΠΑ ήταν ένας καθαρός εξαγωγέας τροφίμων, τώρα είναι ένας καθαρός εισαγωγέας τροφίμων. Αγόρασαν 17 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερο φαγητό απ’ όσο πούλησαν.
Τί λέει αυτό; Επιδείνωσαν τα προβλήματα για τις αναπτυσσόμενες / φτωχές χώρες και σταμάτησαν τα δικά τους προβλήματα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός μονοπωλίου των αποθεματικών νομισμάτων – του δολαρίου και του ευρώ.
Αυτό ξεκίνησε στα τέλη του 2019, αρχές του 2020. Έπειτα οι αντιρωσικές κυρώσεις επιδείνωσαν την κατάσταση, έκαναν ένα σωρό λάθη στον ενεργειακό τομέα, ανέβηκαν οι τιμές του φυσικού αερίου και η πρόσβαση στο αέριο είναι το θεμέλιο για πολλά λιπάσματα. Καθώς το λίπασμα ακρίβυνε, έχουμε δει εταιρείες να κλείνουν, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, κι οι τιμές των τροφίμων να εκτοξεύονται περαιτέρω».

Με άλλα λόγια ΤΙΠΟΤΑ δεν τελειώνει με την συμφωνία! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ και οδηγεί στην καταστροφή την Δύση, πολύ πιο πριν από τον πόλεμο στην Ουκρανία!

ElNews/rumble.com - el.gr