Η Πλατυτέρα των Ουρανών

29 Ιουν. 2022

https://attikanea.info/

27 Ιουν. 2022

| Ιστολόγιο |


 

 

Δρ. Κωνσταντίνος Aρβαviτnς

 

~ Ο συνάδελφος κ. Ζέρβας, γιατρός του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου, αναφέρει ότι ο ίδιος τυχαία βρισκόταν με άλλους γιατρούς στο Αλιβέρι και όπως δήλωσε στο newsit, μόλις μας ειδοποίησε η συνάδελφος ότι φέρνουν στο κέντρο υγείας με το ΕΚΑΒ ένα παιδί 13 χρονών, φύγαμε όλοι και πήγαμε να βοηθήσουμε την συνάδελφο που εφημέρευε".
Όπως επίσης δήλωσε:
"
Στο κέντρο υγείας, το διασωληνώσαμε, του χορηγήσαμε όλη την φαρμακευτική αγωγή που δίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και γύρω στη μιάμιση ώρα κάναμε ΚΑΡΠΑ (σημ. ΚΑΡδιο-Πνευμονική Αναζωογόνηση) αλλά το αγοράκι δυστυχώς δεν ανταποκρινόταν. Έβγαζε και πολύ αίμα από τον πνεύμονα, χωρίς να έχει προηγηθεί τραυματισμός".

ΠΙΘΑΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

Κάποιες από τις ακίδες που παράγονται μετά από εντολή του mRNA μεταφέρονται από την κυκλοφορία του αίματος και πάνε και εμφυτεύονται στα κύτταρα του ενδοθηλίου, που καλύπτουν το εσωτερικό του τοιχώματος των αγγείων μας.
Αργότερα τα λεμφοκύτταρά μας θα αναγνωρίσουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κύτταρο του ενδοθηλίου μας ως "εχθρό", επειδή έχει στην επιφάνειά του ενσωματωμένες τις ακίδες του κορωνοϊού.
(Για τα φονικά λεμφοκύτταρα, είτε "βλέπουν" κορωνοϊό, είτε "βλέπουν" δικά μας κύτταρα, με ενσωματωμένες ακίδες στην επιφάνεια τους, είναι ένα και το αυτό).
Η καταστροφή των δικών μας αγγειακών κυττάρων προκαλεί ρήξη του τοιχώματος των αγγείων και αιμορραγία.
Τώρα, ανάλογα με την εντόπιση του προβλήματος, θα είναι και τα προβλήματα. Αν δηλαδή συμβεί σε εγκεφαλικά αγγεία, θα έχουμε αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.
Αν συμβεί σε πνευμονικά αγγεία, θα έχουμε αιμορραγία στους πνεύμονες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

apagoreuetai-group.blogspot.com


 

 

 

 

 

24 Ιουν. 2022

Ο Dr. Ryan Cole o γνωστός γιατρός από το Αϊντάχο των ΗΠΑ και διοκτήτης ανεξάρτητου ιατρικού εργαστηρίου, συμβουλεύει τους απανταχού εμβολιασμένους στον πλανήτη να προχωρήσουν σε μηνύσεις κατά των γιατρών τους που τους πρότειναν να κάνουν τα εμβόλια κατά της Covid-19 γιατί δεν τους ενημέρωσαν επαρκώς για τις παρενέργειές τους.
Αν, λοιπόν, οι γιατροί που τα συστήνουν δεν έχουν ενημερώσει για τις παρενέργειες τότε είναι υπόλογοι απέναντι στον νόμο όπως αναφέρει ο Dr. Ryan Cole. Άλλωστε - όπως προσθέτει - «δεν μπορείτε να μηνύσετε τους φαρμακευτικούς κολοσσούς γιατί είναι προστατευμένοι από το διάταγμα CARE», δηλαδή έχουν το ακαταδίωκτο.
Αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Προώθηση των εμβολίων από τους γιατρούς που λένε ότι είναι ασφαλή και αποτελεσματικά; Τί μπορούμε να κάνουμε;
Μπορείτε να μηνύσετε τους φαρμακευτικούς κολοσσούς; Όχι! Είναι προστατευμένοι απ’ το διάταγμα CARES… Αλλά αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι ότι μπορείτε να μηνύσετε τον γιατρό σας επειδή δεν σας παρείχε ενημερωμένη συγκατάθεση. Αν υποστήκατε βλάβη από ένα εμβόλιο ή γνωρίζετε κάποιον που υπέστη βλάβη από ένα εμβόλιο, πρέπει να καταθέσετε μήνυση εναντίον ενός γιατρού επειδή κανείς στον πλανήτη δεν έλαβε ενημερωμένη συγκατάθεση.
Για το Pfizer και το Moderna υπάρχουν περισσότερες αναφορές στο σύστημα VAERS για θρομβώσεις. Είναι γνωστό ότι προκαλούν μυοκαρδίτιδα! Αν ο γιατρός τα χορηγεί χωρίς να λέει “Κοιτάξτε. Αυτά μπορούν να προκαλέσουν θρομβώσεις, μπορούν να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα, μπορούν να προκαλέσουν οξείες αναφυλακτικές αντιδράσεις και θάνατο εξαιτίας της πολυαιθυλενογλυκόλης (PEG)”, τότε δεν σας παρέχουν ενημερωμένη συγκατάθεση. Όποιος γιατρός το χορηγεί και δεν παρέχει ενημερωμένη συγκατάθεση, σας εντάσσει χωρίς να το θέλετε στην μεγαλύτερη κλινική δοκιμή πάνω στην ανθρωπότητα που έγινε ποτέ και συνεπώς έχει παραβιάσει τον όρκο του».

ElNews