Η Πλατυτέρα των Ουρανών

17 Σεπ. 2021

| Ιστολόγιο |


 

 

 

 

https://xafnika.blogspot.com/

 

Χρειάζομαι την βοήθειά σας να αναδείξουμε το θέμα που έχει ανακύψει και που προσωπικά το συνδέω σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα εμβόλια.
Στην περιοχή μου έχουμε συνέχεια κηδείες μεσηλίκων και υπάρχει σοβαρό θέμα.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Παρακαλώ ότι πέφτει στην αντίληψή σας στείλτε μου στο:

 hggiken@yahoo.gr

Από τον διαχειριστή του ιστολογίου "ΗΓΓΙΚΕΝ"

https://to-pothoumeno.blogspot.com/

 


 

 

 

 

 

 

16 Σεπ. 2021

| Ιστολόγιο |


 

 

 

Ο Bill Gates, μιλώντας στους «The Times of India» αποκάλυψε πως οι διεθνιστές περιμένουν την επόμενη πανδημία και για αυτήν θέλουν να έχουν έτοιμα τεράστια εργοστάσια παραγωγής εμβολίων ή ακόμα και υπερεμβολίων!
«Θα έλεγα ότι το Delta ήταν η χειρότερη παραλλαγή που περίμενε κανείς, και έτσι πιθανότατα θα έχουμε πρόβλημα μέχρι το μισό του 2022», τόνισε αρχικά και συνέχισε:
«Τώρα που ο κόσμος κατανοεί την ευπάθειά του σε μια πανδημία, μπορεί να υπάρξει τεράστια ποσότητα ανάλυσης και εφεύρεσης νέων οργάνων, ειδικά θεραπευτικών. Οφείλουμε να έχουμε έναν σκοπό, να έχουμε πολλές δυνατότητες κατασκευής, ακόμη και εντός 200 ημερών, να κάνουμε αρκετά εμβόλια για ολόκληρο τον κόσμο.
Αυτό θα λειτουργήσει και  για την επόμενη πανδημία. Υποθέτουμε ότι θα κάνουμε ένα παγκόσμιο εμβόλιο γρίπης πραγματικά χαμηλής τιμής!
Συνεργαζόμαστε με τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο για την αύξηση του προϋπολογισμού σε αυτή την κατεύθυνση. Θεωρώ πως και η Ινδία θα συμμετέχει σε όλο αυτό».
«Για την επόμενη πανδημία, θέλουμε να είστε σίγουροι ότι έχουμε γιγαντιαία mRNA εργοστάσια στην Ινδία για την δημιουργία εμβολίων για όλους μέσα σε 100 μέρες».

- Θυμηθείτε: Ώρα «ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ»;;; Ετοιμάζουν το «άγιο δισκοπότηρο» των εμβολίων! Πρόθεση να το επιβάλλουν παντού …

el.gr