Η Πλατυτέρα των Ουρανών

7 Μαϊ. 2021

| Ιστολόγιο |


 

 

 

Περίπου 4.000 παιδιά εμβολιάστηκαν κατά COVID στις ΗΠΑ.Τα 9 πέθαναν μέσα σε 28 μέρες (0,2 %), 7 είναι στο χείλος του θανάτου, 3 είναι πλέον ανάπηρα με διαρκή και μόνιμη αναπηρία. 71 όφειλαν να συμβουλευθούν έναν γιατρό, νοσηλεύθηκαν ή η διαμονή τους εκεί έπρεπε να παραταθεί. (Δεδομένα VAERS) από την ανάρτηση της Monique Plaza ερευνήτριας HDR στη Νευροψυχιατρική, ερευνήτρια στην Ψυχολογία στο CNR, CHU Pitie Salpetriere στο Παρίσι.

Près de 4000 enfants ont été vaccinés contre le COVID aux USA. 9 sont morts dans les 28 jours (0,2 %). 7 sont à l’article de la mort. 3 sont invalides de façon permanente. 71 ont dû consulter un médecin, ont été hospitalisés ou leur séjour a dû y être prolongé.
(Données VAERS) https://t.co/rDJOTJqHjK — Monique Plaza (@MoniquePlaza3) May 5, 2021

Mια κλινική δοκιμή σε 2.000 παιδιά ηλικίας 12-15 πραγματοποιήθηκε από Pfizer-BioNTech. Μαζί με την Moderna, τα 2 εργαστήρια εκτελούν εμβολιακές δοκιμές σε παιδιά από 6 μηνών και πάνω. Ως τώρα η FDA εξουσιοδότησε το Pfizer mRNA σε άνω των 16. Αλλά οι Pfizer/BioNTech ζήτησαν μια εξουσιοδότηση χρήσης στα πλαίσια της Έκτακτης Ανάγκης και πάλι για παιδιά 12-15 όταν από πουθενά δεν προκύπτει ότι τα παιδιά επαπειλούνται σε βαθμό που ν΄αδειοδοτηθεί υπό αυτό το καθεστώς του επείγοντος. Σε αυτή την ηλικιακή ομάδα ο κίνδυνος θανάτου από COVID είναι μικρότερος από 0,1%... Ωστόσο αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να πάρει η Pfizer και αυτή την εξουσιοδότηση στις ΗΠΑ.

dimpenews.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης


 

 

 

 

 

7 Μαϊ. 2021

| Ιστολόγιο |


 

 

 Το Γαλλικό Κέντρο Αξιολόγησης Φαρμάκων (Center Territorial d’Information Pharmaceutique d’Avis CTIAP) στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης του, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι και τα τέσσερα (4) Εμβόλια Covid πρέπει να σταματήσουν αμέσως.

Κανένα από τα τέσσερα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν στη Γαλλία δεν είναι ασφαλές ή αποτελεσματικό.
Όλα έλαβαν άδεια έκτακτης ανάγκης με ανεπαρκή κλινικά στοιχεία. Επομένως, το CTIAP απαιτεί την άμεση αναστολή τους.

 Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ: https://romioitispolis.gr/


 

 

 

 

 

7 Μαϊ. 2021

Η Ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε την δημιουργία 5 επιπλέον δομών “προσφύγων” με επιχορήγηση της Ε.Ε. Το κόστος των συγκεκριμένων δομών θα αγγίξει το αστρονομικό ποσό
των 269.230.663 ευρώ! Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τον αριθμό των ατόμων που θα φιλοξενήσουν, ούτε την προέλευση των μεταναστών.
Το σίγουρο είναι ότι χιλιάδες Έλληνες σεισμόπληκτοι ακόμη και μέχρι σήμερα παραμένουν και ζουν μακριά από τις οικίες τους, περιμένοντας να υλοποιηθούν έστω και μερικές από τις υποσχέσεις που τους δόθηκαν.
Το αύριο παραμένει αβέβαιο για τους κατοίκους της Ελασσόνας ενώ καθόλου αβέβαιο για τις συνεχόμενες ροές μεταναστών που περνούν καθημερινά τον Έβρο.
Παραθέτουμε τα επίσημα έγγραφα που υπογράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και ανάβουν
το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής δομών φιλοξενίας μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2022.-

https://romioitispolis.gr/


7 Μαϊ. 2021

Final warning before you get it!

Πηγή: “Hendricus G Loos Channel”
(romioitispolis.gr)