Η Πλατυτέρα των Ουρανών

21 Μαϊ. 2022

Ο μεγαλύτερος αριθμός των εγκλωβισμένων μαχητών στα έγκατα του AZOVSTAL έχει πλέον βγει στην επιφάνεια. Το ίδιο όμως ισχύει και για την ταυτότητά τους.
Από τον πρώτο - κιόλας - σωματικό έλεγχο στην είσοδο της βιομηχανικής ζώνης, διαπιστώνεται πόσο πολύ είχαν ασπαστεί την ιδεολογία του Ναζισμού οι περισσότεροι εκ των μαχητών, τους οποίους η Δύση επιχειρεί να “ηρωοποιήσει”.
Και σαν να μην έφταναν όλα τα ναζιστικά ντοκουμέντα, ορισμένοι επιβεβαιώνουν και τις αναφορές περί παγανιστικών-σατανιστικών τελετών!
Εξάλλου με την εκκαθάριση της Μαριούπολης έχουν βρεθεί διάφορες τοποθεσίες όπου μέλη του τάγματος AZOV επιδίδονταν σε αποκρυφιστικές τελετές.
Αυτοί είναι οι “ήρωες” της Δύσης και τα πρωτοπαλλήκαρα του Ζελένσκι!

-- «Πυρά» του Καντίροφ κατά των μαχητών του ΑΖΟVSTAL: «Είναι χειρότεροι και από τους προδότες. Σκέτη ντροπή και αίσχος είναι» --

Ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, σχολίασε στο κανάλι του στο Telegram την παράδοση των Διοικητών του ΑΖΟV που εγκατέλειψαν χθες το έδαφος της βιομηχανικής ζώνης του εργοστασίου Azovstal στη Μαριούπολη.
Ο Καντίροφ εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι πριν από λίγες μέρες οι Διοικητές του «Αζόφ» δημοσίευσαν ένα βίντεο στο οποίο έκαναν έκκληση «να ντροπιαστούν όλοι όσοι κατέθεσαν τα όπλα και έσωσαν την ζωή τους. Να μην κάνουμε ήρωες αυτούς που πέταξαν λευκή σημαία».
«Όλα θα ήταν καλά, αλλά μόλις πρόσφατα τα ίδια πρόσωπα καταδίκασαν σθεναρά τους Ουκρανούς πεζοναύτες που κατέθεσαν τα όπλα στη Μαριούπολη. Επιπλέον, αυτοί οι δύο ήταν που προέτρεψαν τους Ουκρανούς να μην κάνουν ήρωες αυτούς που πέταξαν λευκή σημαία, αλλά αντίθετα τους αποκαλούσαν λιποτάκτες και μαχητές που επέλεξαν τον δρόμο της ντροπής», υπενθυμίζει ο Καντίροφ.
«Και αν τότε, σε κοινή δήλωση, ο Προκοπένκο και ο Βολίν είπαν ότι σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει κανείς να δοξάσει αυτούς που παραδόθηκαν, τώρα, μετά από μερικές εβδομάδες, οι ίδιοι κατέθεσαν ευσυνείδητα τα όπλα. Κάπου ξαφνικά χάθηκαν οι αντοχές, η σταθερότητα. Και τώρα πώς να τους ονομάσω αυτούς τους δύο; Ούτε προδότες δεν μπορείς να τους πεις! Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχουν τουλάχιστον κάτι φυσιολογικό, ανθρώπινο στη δράση τους… Είναι πολύ χειρότεροι από τους προδότες. Σκέτη ντροπή και αίσχος», είπε ο ηγέτης της Τσετσενίας.
«Όλη αυτή η ανάρτηση έχει να κάνει με το τι είναι οι άνθρωποι του Bandera. Εδώ είναι – όλη η ουσία της ιδεολογίας τους. Μετά μαλώνουν και φτύνουν τους ομοϊδεάτες τους και αμέσως - σαν να μην έγινε τίποτα - ακολουθούν το δικό τους παράδειγμα. Αυτός είναι ένας υπέροχος και αποδεικτικός λόγος σκέψης για όσους εξακολουθούν να παραμένουν με τα όπλα στα χέρια τους στην άλλη πλευρά. Και μόλις νοιώσουν την πνοή του θανάτου, συνθηκολογούν χωρίς όρους», έγραψε ο Καντίροφ.
- «Σκέψου το όσο υπάρχει ακόμη χρόνος. Σε κάθε περίπτωση, η ιστορία δεν θα θυμάται ούτε τους αιχμαλώτους ούτε τους εναπομείναντες ακολούθους του Μπαντέρα ως ήρωες. Ποτέ!», προέτρεψε ο ηγέτης της Τσετσενίας.

el.gr
ELARD8 / rumble.com

21 Μαϊ. 2022

 

  

Ο γνωστός Αμερικανός αναλυτής και πρώην επικεφαλής στην Υπηρεσία πληροφοριών των Πεζοναυτών,
Scott Ritter, σχολιάζοντας την είσοδο Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, έθεσε το πρόβλημα στην πραγματική του ιστορική βάση και προβλέπει τι θα συμβεί λόγω αυτής της απόφασης.
Ειδικά η Φινλανδία με βάση τις συνθήκες που έχει υπογράψει χάνει ακόμα και το δικαίωμα ύπαρξης.
Συνθήκη την οποία και ανανέωσε η διάδοχη κρατική μορφή της Σοβιετικής Ένωσης (ως κυριαρχούσα εθνότητα εκείνης της εποχής), η Ρωσία.
Η παραβίαση της συνθήκης αυτής αποδεσμεύει την Ρωσία από την δέσμευσή της να αποδέχεται την ύπαρξη της Φινλανδίας στα σύνορά της.
Ρωσία και Φινλανδία έχουν μία κοινή συνοριογραμμή 1.347 χιλιομέτρων και αυτό είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο το ΝΑΤΟ θέλει την ένταξή της στη Συμμαχία.
Να σημειώσουμε ότι ο λογαριασμός του Scott Ritter στο Twitter έχει μπλοκαριστεί σε μία επίδειξη «Δημοκρατίας» από την Δύση διότι προφανώς οι αναλύσεις του ενοχλούν ιδιαιτέρως.
«Το 1949 οι Σοβιετικοί υπέγραψαν μια συνθήκη: Σε αντάλλαγμα για να επιτρέψουμε στην Φινλανδία να υπάρχει ως ένα έθνος - κράτος, παρά το ότι πολεμήσατε στο πλευρό των Ναζί και δολοφονήσατε 1 εκατομμύριο πολίτες της Σοβιετικής Ένωσης, πρέπει να υποσχεθείτε ότι θα είστε ουδέτεροι επ’ άπειρον. Ουδέτεροι για πάντα. - Όταν η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε και η Ρωσία ανανέωσε αυτή τη συνθήκη, δεν είχε κανένα πρόβλημα με το να ενταχθεί η Φινλανδία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αν ήθελε. Αλλά δεν μπορείτε ποτέ να επιτρέψετε το έδαφός σας να χρησιμοποιηθεί, έτσι ώστε ξένα στρατεύματα να απειλούν τη Ρωσία. Αν αποφασίσετε ότι θα το κάνετε αυτό, τότε χάνετε το δικαίωμα να υπάρχετε αυτοστιγμεί»!

Η Φινλανδία πρέπει να καταλάβει ότι η Ρωσία ό,τι λέει το εννοεί. Όταν η Ρωσία λέει: Όχι επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά και ότι αυτό αντιπροσωπεύει μια υπαρξιακή απειλή για την Ρωσία, το εννοεί. Ιδιαιτέρως, όταν μιλάμε για φινλανδικό έδαφος τόσο κοντά στη 2η μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας, την Αγία Πετρούπολη!
Η Ουκρανία δεν δίδαξε τίποτα σε κανέναν;
Η Ρωσία βρίσκεται πιθανώς στα πρόθυρα να διατάξει γενική επιστράτευση του Ρωσικού Στρατιωτικού δυναμικού! Αυτό σημαίνει ότι ο αξιοθρήνητος, μικρός, Φινλανδικός στρατός σου θα πνιγεί! Δεν θα είναι σαν το 1939, Φινλανδία!
Ξέρετε, είστε όπως η υπόλοιπη Δυτική Ευρώπη, μαλθακοί, καπιταλιστές, έχετε έναν ωραίο τρόπο ζωής με τα κινητά σας, τους καφέδες σας και όλα τ’ άλλα.
Οι Ρώσοι θα φέρουν μερικά κακά παιδιά από την Σιβηρία και είναι τρελαμένοι τώρα.
Θέλετε να ενταχθείτε στο ΝΑΤΟ; Άσχημα πράγματα θα συμβούν …
Στη Σουηδία, τί έχετε; 26.000 ενεργό στρατιωτικό προσωπικό και 40.000 εφέδρους;
Τέλεια. Μπορείτε να στείλετε αρκετούς άνδρες να βοηθήσουν την Φινλανδία να πολεμήσει και να αντέξει για μια (1) εβδομάδα. Θα αντέξει μια εβδομάδα. Τόσο μόνο θα αντέξετε! Δεν έχετε τίποτα!
Είναι ανόητο. Είναι αυτοκτονικό. Η ένταξη στο ΝΑΤΟ δεν έχει καμμία λογική!

pronews.gr


 

 

 

 

 

21 Μαϊ. 2022

| Ιστολόγιο |


 Νίκος Αντωνιάδης, Ποινικολόγος:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ, ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΣΩΤΗΡΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ …

ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Η “ΥΠΕΡΒΟΛΗ” ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ …
ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ - ΔΗΛΑΔΗ - ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ, ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ …
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ …

Σε 20 μέρες, Σωτήρη.
Σε 20 μέρες θα μάθει όλη η Ελλάδα αν θα αρχίσει η δίκη του αιώνα.
Και εσύ θα είσαι ένας από τους πρωταγωνιστές της δίκης αυτής.
Γιατί η δίκη αυτή είναι για την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του Ελληνικού έθνους.
Και εσύ είσαι από τους πρωταγωνιστές της απάτης αυτής.
Και έχεις να δώσεις πολλές εξηγήσεις στους δικαστές.
Εγώ θα σου κάνω τις ερωτήσεις.
Ξέρεις ποιές ερωτήσεις. Αυτές που δεν σου έγιναν ποτέ. Και θα ήθελαν να στις κάνουν όλοι οι Έλληνες.
Ήρθε λοιπόν η ώρα.
Να στις κάνω εγώ για λογαριασμό τους.
Για λογαριασμό των Ελλήνων.
Των Ελλήνων που και εσύ εξαπάτησες…

nikosantoniadis.tv

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης


 

 

 

 

 

21 Μαϊ. 2022

Ένας - ένας οι γιατροί βλέπουν πως οι διεθνιστές είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν καινούρια μπόρα για τους ανθρώπους από το φθινόπωρο και επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο!
Ο Dr. Ryan Cole “ξαναχτυπά” για τα εμβόλια και τα μέτρα για τον Covid!
Ο ιατρός από το Αϊντάχο των ΗΠΑ, Dr. Ryan Cole, είναι ιδιοκτήτης ανεξάρτητου ιατρικού εργαστηρίου στο Αϊντάχο.
Τόνισε μεταξύ άλλων:
«Δηλώνουμε ότι οι κυβερνητικές και οι υγειονομικές υπηρεσίες πρέπει να λογοδοτήσουν.
Η επείγουσα χρήση καταστροφικών, αποδεδειγμένα πλέον επικίνδυνων εμβολίων με λιπιδικά νανοσωματίδια που τροποποιούν τα γονίδια πρέπει να σταματήσει και να διακοπεί η οποιαδήποτε μελλοντική χρήση τους.
Γνωρίζουμε ότι αυτά τα λιπιδικά νανοσωματίδια πηγαίνουν παντού.
Η κυβερνητική και φαρμακευτική διαφθορά μάς έχει πιέσει γι’ αυτά όσο ποτέ άλλοτε και ποτέ δεν έχουμε χρησιμοποιήσει αυτούς τους τρόπους πειραμάτων πάνω στην ανθρωπότητα.
Αυτά πηγαίνουν στον εγκέφαλο, στην σπλήνα, στον μυελό των οστών, στο ήπαρ, στα αναπαραγωγικά όργανα.
Η κάθε μία απ’ αυτές τις υπηρεσίες και απ’ αυτές τις εταιρείες θα πρέπει να ελεγχθεί εξονυχιστικά ανεξάρτητα και να λογοδοτήσει για την ζημιά που έχει προκαλέσει στην ανθρωπότητα».

el.gr