Η Πλατυτέρα των Ουρανών

29 Σεπ. 2021
22 Σεπ. 2021

| Ιστολόγιο |


 

Κολλάνε οι ανεμβολίαστοι απ' τους εμβολιασμένους τις πρωτεϊνες ακίδες και επηρεάζεται το DNA τους από την επαφή;

Πάρα  πολύ ενδιαφέροντα και σημαντικά, βασικά μαθήματα Μοριακής Βιολογίας από την ιατρό Σταυρούλα Παπαπέτρου για τους κινδύνους από την επαφή ανεμβολίαστων με εμβολιασμένους.Γράφει η 
Σταυρούλα Παπαπέτρου

  Στην ερώτηση που μου έχει τεθεί επανειλημμένως για το αν κολλάνε οι ανεμβολίαστοι απ' τους εμβολιασμένους τις πρωτεϊνες ακίδες, το DNA κλπ... Κυκλοφορούν κάτι βιντεάκια, κάτι "επιστημονικές" θεωρίες...
Αλλά η "επιστήμη" της κοινωνικής μηχανικής, προκειμένου να χειραγωγήσει τις μάζες, αυτό κάνει: Λέει πράγματα που είναι εσκεμμένα ανυπόστατα και γραφικά, τασσόμενη τάχα με την αντιδρώσα πλευρά, ώστε να χλευασθεί, να υποτιμηθεί και να ακυρωθεί η ορθή επιστημονική αντιδρώσα πλευρά, να καμφθούν οι αντιδράσεις και στο τέλος να υποκύψουν όλοι στο Νταχάου αυτό.
Βάσει της Βιολογίας, ούτε το γενετικό υλικό (DNA) ενός κυττάρου/ενός οργανισμού ούτε και τα προϊόντα του γενετικού υλικού (πρωτεΐνες) μεταδίδονται διά της αφής, διά της σεξουαλικής επαφής ή αερογενώς. Το DNA και οι πρωτεϊνες δεν είναι βιονικά.
Για να εμβολιαστεί ο οργανισμός με χιμαιρικό DNA, πρέπει να εγχυθεί ενέσιμα το διαγονίδιο (ανασυνδυασμένο DNA ή mRNA) άμεσα μέσα σ' αυτόν και για να παραχθεί η όποια πρωτεΐνη μέσα στον οργανισμό, πρέπει να υπάρχει η γενετική πληροφορία πάνω στο DNA ή mRNA του οργανισμού. Δεν αποκτάς πρωτεΐνες επειδή θα τις κολλήσεις απ' το διπλανό σου. Είναι σαν να λέμε, ότι ένας διαβητικός, του οποίου το πάγκρεας δεν παράγει ινσουλίνη, θα αποκτήσει την πρωτεΐνη (ινσουλίνη) που του λείπει, επειδή θα 'ρθει σε (σεξουαλική) επαφή μ' έναν μη διαβητικό. Ή είναι σαν να μου λέτε, ότι αν βάλετε στη φρουτιέρα μπανανόμηλα δίπλα σε φιρίκια, τα φιρίκια θα γίνουν μπανανόμηλα, επειδή ήρθαν σε κοντινή επαφή. Οι εμβολιασμένοι αυτό που μεταδίδουν είναι ο ιός.
Ούτε το συνθετικό mRNA ή DNA που έχουν στο γονιδίωμά τους μεταδίδουν, ούτε την πρωτεϊνη ακίδα, ούτε τις ασθένειες που θα πάθουν (παραλύσεις, καρκίνους). Αλλά ακόμη κι αν μετέδιδαν - που δεν τη μεταδίδουν - την πρωτεΐνη ακίδα, αυτή θα ήταν μια έκθετη πρωτεΐνη, που ως αντιγονικό συστατικό θα εξουδετερωνόταν επιτυχώς απ' το ανοσοποιητικό σύστημα του ΜΗ εμβολιασμένου.
Σύμφωνα με το «Κεντρικό ΔΟΓΜΑ της Μοριακής Βιολογίας» (1η εικόνα), η γενετική πληροφορία ρέει αμφίδρομα απ' το DNA στο mRNA, αλλά ρέει ΜΟΝΟΔΡΟΜΑ απ' το γενετικό υλικό (νουκλεϊκά οξέα) στις πρωτεΐνες. Επομένως, μια πρωτεΐνη δεν έχει την ικανότητα να παρέμβει στο γονιδίωμα. Μόνο το εγχεόμενο mRNA την έχει αυτήν την ικανότητα, όπως φαίνεται στο σχήμα από τη Βιοχημεία του Τρακατέλλη (2η εικόνα).
Οι δόλιοι της επιστήμης λένε ότι στα σκευάσματα δεν υπάρχει το ένζυμο αντίστροφη μεταγραφάση / τρανσκριπτάση για να συμβεί αυτό. Όμως, πρώτον, τα συστατικά των σκευασμάτων αυτών παραμένουν στην αδιαφάνεια ενώ κατοχυρώθηκαν με ασυλία πίσω απ' το ακαταδίωκτο (= παραδοχή ενοχής και απόδειξη δολιότητας), και δεύτερον, υπάρχουν μέσα στον οργανισμό οι λεγόμενοι «συμβιωτικοί» ρετροϊοί, απ' τους οποίους μπορεί να δανειστεί το επιθυμητό ένζυμο.
Οι εμβολιασμένοι είναι μονάδες non stop παραγωγής των ιικών προϊόντων (πρωτεΐνες ακίδες), κι είναι αυτοί που ευθύνονται για τις μεταλλάξεις του ιού. Η άμυνα του οργανισμού τους συν τω χρόνω και συν τις δόσεις δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει όχι το συγκεκριμένο ιό, αλλά ούτε γρατζουνιά (εκτός απ' τα υπόλοιπα δεινά που φύτεψαν μέσα τους και θα πάθουν). Όμως αυτό είναι δικό τους πρόβλημα, κι όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν. Οι ανεμβολίαστοι απ' τους εμβολιασμένους, όμως, δεν κινδυνεύουν, όσον αφορά τη μετάλλαξη του δικού τους DNA.
Οι εμβολιασμένοι αυτό το οποίο μεταδίδουν διά της επαφής είναι ο ιός. Αν κολλήσετε, όπως κρυολογούσατε όλα τα χρόνια, το ίδιο θα πάθετε και τώρα. Όσο μεταλλαγμένος κι αν είναι ο ιός, πάντα την ίδια συμπεριφορά έχει και την ίδια ασθένεια προκαλεί. Αυτό που σκοτώνει και θα σκοτώνει (τώρα θα αποδίδουν μεγαλύτερη θνησιμότητα στα νέα στελέχη του ιού) είναι η "ιατρική" που εφαρμόζουν, όχι ο ιός. Η επαφή σας με τέτοια άτομα, σας γεμίζει με αντισώματα, πολλές φορές χωρίς να νοσείτε. Από την απλή κοινωνικότητα, επομένως, δεν κινδυνεύετε.
Όμως... Το μεταλλαγμένο τους γονιδίωμα οι εμβολιασμένοι θα το κληροδοτήσουν στους απογόνους τους. Το ζευγάρωμα επομένως μ' έναν τέτοιον άνθρωπο είναι πρόβλημα. Όπως κι η λήψη αίματος, μυελού οστών ή οργάνου από έναν τέτοιον έχει θέματα.

Σταυρούλα Παπαπέτρου
Οδοντιατρική Σχολή
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης

gateoflight.blogspot.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης


 

 

 

 

 

21 Σεπ. 2021

Η κουβέντα με έναν επιστήμονα του διαμετρήματος ενός Sucharit Bhakdi είναι συναρπαστική, ιδιαίτερα αν ο επιστήμονας είναι από εκείνους που δεν φοβάται να του αποδοθεί ο χαρακτηρισμός του αιρετικού.
Κόντρα στο ρεύμα που επικράτησε διεθνώς από τις πρώτες στιγμές της “πανδημίας”, ο Bhakdi, Αυστριακός, γεννημένος στις ΗΠΑ αλλά με καταγωγή από την Ταϊλάνδη, υποστήριξε και υποστηρίζει με σθένος τις θέσεις του, εξηγώντας υπομονετικά αλλά και πειστικά όλες τις λεπτομέρειες, τις παραμέτρους των επιστημονικών δεδομένων που καθορίζουν την πεποίθηση πως αυτά τα Eμβόλια που παρασκευάστηκαν τόσο γρήγορα από τις φαρμακευτικές εταιρείες και προσφέρθηκαν στον παγκόσμιο πληθυσμό, κρύβουν σοβαρά προβλήματα και εμπεριέχουν σημαντικές απειλές για την υγεία των πολιτών, όλων των ηλικιών.
Ο Dr. Sucharit Bhakdi μιλάει και για τους επιστήμονες που διαδραματίζουν κυρίαρχους ρόλους διεθνώς σε αυτή την “πανδημία”. Μιλάει για κυβερνήσεις και τις αποφάσεις τους, τις καμπάνιες που πυροδότησαν και τα μέτρα που έλαβαν. Μιλάει για τα σενάρια συνωμοσίας και τους συνωμοσιολόγους. Μιλάει για τις αρτηρίες μας, τους πνεύμονές μας, τις άμυνές μας και τα αντισώματά μας, την υγεία του καθενός μας, νέου ή ηλικιωμένου.

21 Σεπ. 2021

| Ιστολόγιο |


 

 

 

Η αδυναμία αρκετών, πια, Μητροπολιτών να διοικήσουν τις επαρχίες τους δεν είναι νέο φαινόμενο. Το πρόβλημα «μητροπολιτικής ακυβερνησίας» παραμένει έντονο σε πολλές Μητροπόλεις.
Κάποιοι αρχιερείς είχαν την γενναιότητα να υποβάλλουν την παραίτησή τους, βλέπε την περίπτωση του Μητροπολίτη Θήρας. Άλλοι, να ζητήσουν την τοποθέτηση έξαρχου, όπως έκανε ο μακαριστός Μητροπολίτης Περιστερίου, όταν διαπίστωσε τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν.
Υπάρχει και η περίπτωση, λένε, του Μητροπολίτη Φλωρίνης, ο οποίος πιστεύει πως ολοκλήρωσε το έργο του και ήρθε η ώρα να δώσει τη σκυτάλη στους νεότερους.
Σε άλλες περιπτώσεις, ωστόσο, τα «περιβάλλοντα» φαίνεται ότι παραμένουν ισχυρά και κρατούν τον Μητροπολίτη, σώνει και καλά, στην καρέκλα του.
Περιβάλλοντα που αποτελούνται από πρόσωπα που συνδέονται με τον Μητροπολίτη με σχέσεις πολυετούς συνεργασίας ή έχουν δεσμούς αίματος.
Συγκρατήστε όσα γράφω τώρα, γιατί αν τον Οκτώβριο έχουμε την εκλογή πέντε Μητροπολιτών τον προσεχή Φεβρουάριο θα έχουμε ακόμη πέντε. Μητροπόλεις που θα ελευθερωθούν λόγω παραιτήσεων ή άλλων εκκλησιαστικών εξελίξεων. Όχι κατ’ ανάγκη βιολογικής απώλειας των αρχιερέων. Γι’ αυτά θα σας ενημερώσω προσεχώς.
Οι πληροφορίες μου δεν χωρούν αμφισβήτηση. Μαθαίνω πως οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές έχουν ενημερώσει την Ιερά Σύνοδο και σύντομα – αν δεν έχουν ξεκινήσει ήδη – κλιμάκια ελέγχου δίωξης οικονομικού εγκλήματος θα κάνουν φύλλο και φτερό την Μητρόπολη Παραμυθιάς.
Είναι υποχρεωμένοι να κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους μετά από καταγγελίες που έφτασαν στο γραφείο της εισαγγελίας οικονομικού εγκλήματος. Το τι ακριβώς θα βρουν και ποια θα είναι η πορεία των ερευνών και που θα καταλήξουν συγκεκριμένα πρόσωπα είναι αρμοδιότητα των αρχών.
Στην επαρχία της Παραμυθιάς βοά ο τόπος πως κάποιοι εκμεταλλεύονται την βιολογική αδυναμία του Μητροπολίτη κ. Τίτου και λειτουργούν χωρίς μέτρο. Εκμεταλλευόμενοι την υπογραφή του Μητροπολίτη. Ενός σεβαστού προσώπου που δυσκολεύεται όχι μόνο ο άνθρωπος να διοικήσει αλλά και να επικοινωνήσει με τους γύρω του.

Πηγή
orthodoxtimes.gr