Η Πλατυτέρα των Ουρανών

21 Νοε. 2020

Μια εξαιρετικά αποκαλυπτική εκπομπή η οποία ενημερώνει τον πολίτη για όλα τα μείζονα θέματα σχετικά με την νόσο του κορωναϊού. Καλεσμένος ο ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης.
- Ποιοί αυξομειώνουν τον αριθμό των αναγγελθέντων κρουσμάτων κορωναϊού και γιατί;
- Είναι υποχρεωτικό το επερχόμενο εμβόλιο; Κατά πόσον όσοι δεν το κάνουν, παίρνουν “απαγόρευση εισόδου” στη ζωή;
- Κατά πόσον τα τέστ -όταν γίνονται- “ανακατεύουν” την γρίπη Α και Β με τον κορωναϊό;
- Τί είναι το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών;
Πραγματικός χείμαρρος ο Νίκος Αντωνιάδης, δίνει απαντήσεις σε όλα, σε μια εκπομπή που πρέπει να παρακολουθήσετε μέχρι το τέλος!

19 Νοε. 2020

Ιστολόγιο |


 

 

Γράφει ο Νίκος Αντωνιάδης, Ποινικολόγος

 

ΤΑ 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΪΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ... ...“ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ“ (!!!) ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ "ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ", ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ , ή ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ , ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ... ..."ΔΙΑΛΕΧΤΕ, ΔΙΑΛΕΧΤΕ, ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ !!!"...

Χθες το βράδυ, ο καλός μου φίλος Ανδρέας Μπαρδάκης, διαχειριστής της μεγάλης διαδικτυακής κοινότητας “Συνήγορος των ΑμΕΑ”, μου θύμισε με email του, τις τραγικές ομοιότητες στις τοποθετήσεις και προβλέψεις για το εμβόλιο, ήδη από τον Μάιο, δύο ανδρών, που εκ των πραγμάτων φαίνεται πως τους ενώνουν πολλά...
Του Σωτήρη Τσιόδρα και του Μπίλ Γκέιτς.
https://www.facebook.com/groups/sinigoros.amea/permalink/3687534917927861/Μου θύμισε, συγκεκριμένα, τις δηλώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα στις 19 Μαΐου
https://eody.gov.gr/0519_briefing_covid19/…
https://www.skai.gr/…/epixeirimatologia-tsiodra-giati-prepe…
,
και το άρθρο του Μπίλ Γκέιτς στις 30 Απριλίου
https://www.gatesnotes.com/…/What-you-need-to-know-about-th…

- Κατ' αρχήν, το ... ψεματάκι του Σωτήρη Τσιόδρα: “τα οποία (εμβόλια) βέβαια εθελοντικά θα τα πάρουν οι άνθρωποι, δεν θα υποχρεώσεις κανέναν να πάρει με το ζόρι εμβόλιο” !!!
Αλλοίμονο, κ. Τσιόδρα...
Θα υποχρεώσεις κανέναν να πάρει με το ζόρι εμβόλιο;
Προς Θεού...

Προφανώς, η κυβέρνηση τού το κράταγε μυστικό, ότι ήδη από τις 25 Φεβρουαρίου είχε εκδώσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία είχε θεσμοθετήσει την υποχρεωτικότητα του εμβολίου. Και ότι στις 3 Απριλίου επικύρωσαν κατά το Σύνταγμα την πράξη αυτή με το νόμο 4682/2020.... Και τον άφησε να εκτίθεται...
Να κάθεται να λέει ο άνθρωπος ότι δεν θα υποχρεώσουν κανέναν να εμβολιαστεί με το ζόρι. Απλά, μόνο με μία φυλάκιση δύο ετών, αν δεν το κάνει. Είναι προφανώς μία διεστραμμένη αντίληψη της ελευθερίας της επιλογής, σύμφωνα με την οποία αν επιλέξεις ... ελεύθερα να μην κάνεις το εμβόλιο, θα πας μέσα για δύο χρόνια...
Ντροπή στην κυβέρνηση να εκθέτει έτσι τον έγκριτο επιστήμονα!
Εκτός και αν είναι αυτό που είπα και στη διαδικτυακή εκπομπή μου. Ότι δηλαδή, εκεί στην κυβέρνηση έχουν αυτή την περίεργη συνήθεια να εκδίδουν νόμους, έτσι, για πλάκα, κάτι σαν χόμπι. Τους οποίους δεν έχουν σκοπό να εφαρμόσουν. Έτσι, απλά για να τους βρίσκονται και να γεμίζουμε με ΦΕΚ...
Και φυσικά, δεν τον ενημέρωσε επίσης και για τις προθέσεις της για αργότερα. Με το εθνικό μητρώο εμβολιασμού. Με την απόφαση του κ. Κικίλια, με την οποία, παράλληλα με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, προέβλεψε και την έκδοση βεβαίωσης εμβολιασμού, κάτι σαν κάρτα εισόδου και - κυρίως - παραμονής μας στην ίδια τη ζωή μας. Αν δεν θα έχεις τη βεβαίωση, θα ακυρώνεσαι ως πολίτης. Δεν θα μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα.
Κατά τα λοιπά, όχι μωρέ, σιγά μην υποχρεώσουμε κανέναν να κάνει το εμβόλιο...
Τέτοιοι είμαστε...;
Την ημέρα εκείνη όμως, ο Σωτήρης Τσιόδρας μας είχε πει και κάτι ακόμα. Κάτι τρελλό και ταυτόχρονα ανατριχιαστικό.
Ότι δηλαδή “θα χρειαστούμε πιθανότατα πολλά από αυτά τα εμβόλια, αν δουλεύουν όλα ή αν δουλεύουν κάποια από αυτά. Δεν θα φτάσει ένα (εμβόλιο). Γιατί δεν θα φτάσει ένα; Γιατί η παραγωγή του σε παγκόσμιο επίπεδο δεν θα επαρκέσει για τα επτά δισεκατομμύρια ανθρώπους”.
Ναι, ακριβώς. Πειραματόζωα 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Θα κάνουν πολλά εμβόλια, “εθελοντικά” εννοείται (...), 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι, για να δούμε “ποια δουλεύουν και ποια όχι”.
Και ναι. Μιλούσε για εμβόλια. Αν θα “δουλεύουν” ΄ή όχι, τα ...εμβόλια!
Λες και είναι ...iphones που θα τα βάλουμε στην πρίζα να δούμε αν φορτίζουν...
Και όχι ουσίες που θα ρίξουν με βελόνες μέσα στα σώματα των δισεκατομμυρίων αυτών ... "εθελοντών".
Από κει και πέρα όμως, διαβάζοντας αυτά που είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας στις 19 Μαΐου και αυτά που έγραψε ο Μπιλ Γκέιτς μόλις 19 ημέρες πριν, διαπιστώνουμε μία περίεργη, τουλάχιστον και επιεικώς, ταύτιση των δύο στο θέμα ακριβώς του αριθμού των ανθρώπων που θα πρέπει να εμβολιαστούν.
Ο Π.Ο.Υ. ακόμη δεν είχε μιλήσει για τον αριθμό των ανθρώπων που θα πρέπει να εμβολιαστούν για να αντιμετωπίσουμε την “πανδημία”.
Για τους 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους μόνο δύο άνθρωποι μίλησαν:
Ο Μπίλ Γκέιτς, στην Αμερική.
Και ο Σωτήρης Τσιόδρας, στην Ελλάδα.
Πόσο ωραία έρχονται και δένουν όλα ...

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης


 

 

 

 

19 Νοε. 2020

(This a Meeting Privately Recorded in EDMONTON Alberta Canada last week!)

Ο Dr. Roger Hodkinson είναι ιατρός, ειδικός στην Παθολογία και την Ιολογία και έχει εκπαιδευθεί στο Πανεπιστήμιο του Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι ο κατάλληλος επιστήμονας να μιλήσει για το θέμα του COVID-19 Πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Royal College of Physicians and Surgeons (Βασιλικό Κολλέγιο Ιατρών και Χειρουργών) στην Οττάβα του Καναδά. Διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος μεγάλου ιδιωτικού ιατρικού εργαστηρίου στο Έντμοντον της Αλμπέρτα. Τα τελευταία είκοσι χρόνια κατείχε την θέση του Προέδρου μιας εταιρείας Βιοτεχνολογίας η οποία εδρεύει στη Βόρεια Καρολίνα.
Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινοτικών και Δημοσίων Υπηρεσιών του Δημοτικού Συμβουλίου του Έντμοντον του Καναδά, ο Dr Hodkinson είπε: «Η ουσία είναι ότι υπάρχει μια εντελώς αβάσιμη δημόσια υστερία που υποκινείται από τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς. Είναι εξωφρενικό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη που διαπράχθηκε ποτέ σε βάρος ενός ανυποψίαστου κοινού. O COVID-19 δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εποχική κακή γρίπη. Δεν είναι ο Έμπολα. Δεν είναι ο SARS. Είναι η πολιτική που υποδύεται την Ιατρική και αυτό είναι ένα πάρα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι».
Ο Dr.Hodkinson τονίζει ότι δεν απαιτείται καμμία ενέργεια οποιουδήποτε είδους, περισσότερη από ότι συνέβη κατά την διάρκεια της εποχικής γρίπης του περασμένου έτους: «Αν αισθανθήκαμε άρρωστοι, μείναμε στο σπίτι, πήραμε κοτόπουλο με σούπα μανέστρα, δεν επισκεφθήκαμε την γιαγιά και είμασταν εμείς που αποφασίσαμε πότε θα επιστρέφαμε στη δουλειά, δεν χρειαστήκαμε απολύτως κανέναν να μας το πει».
- Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ
«Δεν υπάρχει απολύτως καμμία επιστημονικά τεκμηριωμένη βάση για την αποτελεσματικότητά της. Βλέποντας αυτούς τους ανθρώπους να περπατούν σαν υπάκουα όντα, αυτόματα, χωρίς καμμία γνωσιακή βάση, αδαείς να φορούν τη μάσκα στο πρόσωπό τους».
- Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΧΡΗΣΤΗ
«Ο COVID-19 διαδίδεται από αερολύματα, τα οποία ταξιδεύουν περίπου τριάντα μέτρα πριν από την προσγείωση».
- ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ
«Όλα τα τεστ θα πρέπει να σταματήσουν, εκτός εάν παρουσιάζεστε στο νοσοκομείο με κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να προστατεύσουμε τους ευάλωτους. Και θα ήθελα να σας υπενθυμίσω, ότι χρησιμοποιώντας τα ίδια τα στατιστικά στοιχεία των επαρχιών της Αλμπέρτα, ο κίνδυνος θανάτου κάτω των 65 ετών είναι ένας (1) στους τριακόσιες χιλιάδες (300.000). Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό. Η κλίμακα της αντίδρασης, χωρίς αποδείξεις, είναι απολύτως γελοία. Αυτοκτονίες, κλείσιμο επιχειρήσεων, ακυρωμένες κηδείες, γάμοι κ.λπ. είναι απλά εξωφρενικά. Είναι μόνο μια άλλη κακή γρίπη, και οι άνθρωποι πρέπει να έλθουν στα συγκαλά τους στο θέμα αυτό».
«Ο Dr Hodkison ολοκληρώνει με κάποιες συμβουλές προς τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στην Αλμπέρτα: «Αφήστε τους ανθρώπους να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Δεν έχετε καμμία δουλειά με το αντικείμενο και την πρακτική της Ιατρικής. Εξαπατάσθε από τον επικεφαλής ιατρό σε αυτήν την Eπαρχία. Είμαι απολύτως εξοργισμένος που αυτή η κατάσταση έφτασε σε αυτό το σημείο. Πρέπει όλα να σταματήσουν αύριο».

Πηγή: Agent Fearless Canuck Givvin'er Spoonz

16 Νοε. 2020

Το βίντεο περιέχει αποσπάσματα από την ταινία του αμερικανού δημοσιογράφου Alex Jones, με τίτλο: "END GAME (Τέλος παιχνιδιού) - Το Σχέδιο για την Παγκόσμια Υποδούλωση", αλλά και άλλες πηγές. Το βίντεο αποδίδει μέσα στον “υπερσυμπυκνωμένο χρόνο” των 15 λεπτών τα βασικά σημεία της αυθεντικής ταινίας η οποία έχει διάρκεια 2 ώρες και 20 λεπτά. Το θέμα της ταινίας είναι η μεθόδευση η οποία γίνεται για μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Για περισσότερο από μία δεκαετία, ακούμε για την ανάγκη αυτής της παγκόσμιας διακυβέρνησης ακόμη και από Έλληνες πολιτικούς.

“Βίντεο Ορθοδοξίας”