Η Πλατυτέρα των Ουρανών

5 Σεπ. 2020

Όταν μια πολιτεία λαμβάνει ένα μέτρο προστασίας για κάποιον κίνδυνο και υπάρχουν θύματα-χάνουμε ανθρώπινες ζωές εξαιτίας του μέτρου, τότε εγείρονται πολλά ερωτηματικά.
Όταν τα θύματα αυτά ξεπερνούν τα θύματα που θα είχαμε δίχως την λήψη μέτρων, τότε αρχίζουμε να μιλούμε για ανευθυνότητα... ή για πολλούς... υπάρχει έγκλημα!
Με το τρίτο μέρος της σειράς «Η αλήθεια για τον κορωνοϊό», προσπαθούμε να κάνουμε μια αποτίμηση του Κορωνο-εγκλεισμού και ίσως να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς τους υπευθύνους, για τις προθέσεις τους περί μάσκας.

"enromiosini.gr"

5 Σεπ. 2020

«Η αλήθεια για τον κορωνοϊό» - Β΄ Μέρος
Είναι κοινός τόπος ότι η «μετά κορωνοϊού εποχή» επέφερε ραγδαίες και τρομακτικές ανακατατάξεις στην καθημερινότητα των πολιτών. Παράλληλα όμως, καταξιωμένοι επιστήμονες στον χώρο, κυρίως της ιατρικής, εξέφρασαν εύλογες ανησυχίες και έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με την προβαλλόμενη πραγματικότητα που έχει επικρατήσει.
Δυστυχώς οι περισσότερες διαφωνούσες απόψεις έγκριτων και σκεπτόμενων επιστημόνων, θάφτηκαν στο «μνήμα της σιωπής» από τα περισσότερα δημοσιογραφικά μέσα ενημέρωσης.
Εμείς σε αντιδιαστολή με όλη αυτήν την κατευθυνόμενη ενημέρωση, δημιουργήσαμε το κανάλι «Η αλήθεια για τον κορωνοϊό» (στις πλατφόρμες: YouTube, Brighteon και Vimeo) στο οποίο θα δημοσιεύσουμε επαρκές οπτικοακουστικό υλικό.
Η προσπάθειά μας αυτή, δεν είναι μια ιδεολογική ιδιογνωμική εκτόνωση, αλλά σκοπό έχουμε την ανάδειξη των απόψεων που επιμελώς αποσιωπήθηκαν. Όπως θα δείτε στα βίντεο, οι απόψεις αυτές δεν στερούνται επιστημονικού υπόβαθρου και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν όλους μας στην εύρεση της αλήθειας, η οποία αλήθεια ελευθερώνει τον άνθρωπο.

"enromiosini.gr"

31 Αυγ. 2020

Εκπομπή με τον π. Αρσένιο Βλιαγκόφτη η οποία μεταδόθηκε από τα κανάλια "Atlas TV" και "Αχελώος TV" την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020.

30 Αυγ. 2020

Απίστευτη βία στην Αυστραλία. Αυτό που συμβαίνει είναι “Ολοκληρωτισμός” (= η χειρότερη μορφή δικτατορίας). Είναι ενέργειες “Ολοκληρωτικού Καθεστώτος”. Αυξάνονται οι διαμαρτυρίες των πολιτών, αλλά πολλαπλασιάζεται η αστυνομική βία για την μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους!

Το βίντεο είναι “συρραφή” από βίντεο που ανάρτησε στην σελίδα της στο Facebook η ομογενής Stephanie Mormanis. Το παρακάτω σχόλιο ανήκει στην ίδια:
“”Τί συμβαίνει στην Αυστραλία?
Μήπως ζούμε σε στρατιωτικό κράτος? Αυτό είναι εντελώς-εντελώς εξωφρενικό!
Εάν δεν είστε θυμωμένοι και αναστατωμένοι για να κάνετε κάτι για αυτό το αστυνομικό κράτος στο οποίο ζούμε, σας ενθαρρύνω ανεπιφύλακτα να κλείσετε την τηλεόρασή σας, να κοιτάξετε γύρω σας και να ανοίξετε τα μάτια σας σε αυτό που συμβαίνει.
Αυτό θα μπορούσε να είναι το αγαπημένο σου πρόσωπο, που στέκεται σε μια γωνιά του δρόμου, πριν “συρρικνωθεί” από την αστυνομία και απομακρυνθεί. Σαφώς και δεν υπήρχε καμμία υποψία για το τι θα συνέβαινε σε αυτά τα 2 μικρά παιδιά που ήταν μαζί τους.
Αυτό προφανώς ξεκινά από την “κορυφή”. Αυτή η “βαριά” συμπεριφορά που έχουμε δει αυτό το Σαββατοκύριακο είναι απαίσια! Πρέπει να “πέσουν” κεφάλια! Αστυνομικοί Επίτροποι και κύριοι Επίτροποι!””

27 Αυγ. 2020

Είναι ευτύχημα, που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, που τιμούν το λειτούργημα του ιατρού.
Dr. Roberto Petrella: Προκαλεί παγκόσμιο συναγερμό με τις αποκαλύψεις του για το Εμβόλιο και το Τέστ του κορωναϊού!
«Το χειρότερο εμβόλιο όλων των εποχών! Αρνηθείτε το τέστ για τον κορωναϊό. Έτσι και εμβολιαστείτε θα οδηγηθείτε στον θάνατο. Ο Covid-19 είναι το παγκόσμιο σχέδιο για την μείωση του πληθυσμού».
Δείτε το βίντεο με προσοχή πριν το κατεβάσουν και διαδώστε το ...