18 Οκτ. 2022

«Πώς είναι δυνατόν;» - Ξεκίνησε αντίστροφη μέτρηση στην Ε.Ε. για το «σκάνδαλο των Εμβολίων»

** Ήρθε η ώρα κάποιοι να «καούν» για να προχωρήσει η Μεγάλη Επανεκκίνηση **

Oι επονομαζόμενοι ελεγκτές γεγονότων (fact checkers) στο Associated Press (AP) επιβεβαίωσαν ότι η Pfizer δεν παρείχε ποτέ στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια της COVID θα σταματούσαν την μετάδοση του ιού.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει προκληθεί έντονη αντίδραση Eυρωβουλευτών, οι οποίοι ρίχνουν ακόμα περισσότερο “λάδι στη φωτιά” και δείχνουν πως πλησιάζει η ώρα που κάποιοι θα πληρώσουν για όλη αυτή την κοροϊδία.
Φυσικά όχι οι υπερεγκέφαλοι, αλλά οι πολιτικοί και «επιστήμονες» που συνέβαλαν στην εξαπάτηση αλλά και την επιδείνωση της Υγείας πολλών συνανθρώπων μας, ακόμα και στον θάνατό τους.

Ο Κροάτης Ευρωβουλευτής (και πρώην δικαστής) Μίσλαβ Κολακούσιτς τόνισε πως:
«Η Επιτροπή της Ε.Ε. θα πρέπει να καταγγείλει αμέσως τις συμβάσεις για νέες δόσεις πλαστών εμβολίων κατά του COVID19 και να απαιτήσει την επιστροφή των 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που έχουν καταβληθεί μέχρι στιγμής. Όλοι όσοι είπαν ψέμματα, ότι τα εμβόλια εμποδίζουν την εξάπλωση του ιού, πρέπει να λογοδοτήσουν».

«Είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που μπορώ να θυμηθώ», αναφέρει από την πλευρά του ο Ρουμάνος Ευρωβουλευτής Κρίστιαν Τέρες και υπογράμμισε:
«Στην περίπτωση της Pfizer, υπάρχει κάτι ενδιαφέρον! Όταν υπέβαλαν τις πληροφορίες και τις κλινικές δοκιμές στην Pfizer, υπέβαλαν μια κλινική δοκιμή, που ξεκίνησε στις 14 Ιανουαρίου 2020.
Ρώτησα χθες τον εκπρόσωπο της Pfizer και αρνήθηκε να απαντήσει.
Πώς είναι δυνατόν, εμείς, ο κόσμος, να μάθουμε τον Δεκέμβριο του 2019 ότι υπάρχει κόβιντ ή κορωνοϊός όπως λέγεται στην Κίνα, στις 11 Ιανουαρίου 2020 η Κινεζική κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τα δεδομένα DNA, ή ένα τμήμα τους στο κοινό, και τρεις {3) μέρες αργότερα, η Pfizer να ξεκινά ήδη τις δοκιμές για αυτό το Εμβόλιο;;; Πώς είναι δυνατόν;;; - Δεν απάντησε (ο εκπρόσωπος της Pfizer)».

ElNews - el.gr