10 Οκτ. 2022

Ομαδική εκτέλεση Ρώσων από ΟυκρανοΝαζί. Τους πετούν σε ομαδικό τάφο. Γενοκτονία - έγκλημα πολέμου

Ο Ουκρανός Νεοναζί Maksym Zhorin από τους Ναζί του ΑΖΟΦ έδειξε πλάνα από την σφαγή του άμαχου πληθυσμού του Kupyansk (Κουπιάνσκ) που ανέκτησαν πρόσφατα οι καθεστωτικοί του Κιέβου στην περιφέρεια του Χαρκόβου.
Ομαδική εκτέλεση Ρώσων στην καταγωγή πολιτών. Ομαδικός τάφος … Τουλάχιστον 10 άνθρωποι, οι περισσότεροι νέοι, (υπάρχουν και κοπέλες) στοιβάζονται νεκροί. Έχουν εκτελεστεί, έχουν δεμένα τα χέρια και κάποιοι φέρουν κουκούλες. Πετούν τα άψυχα κορμιά από ύψος στον κρατήρα - ομαδικό τάφο.Tα θύματα φέρουν πολιτικά ρούχα και μερικών τα πρόσωπα έχουν ήδη μπλαβιάσει. Φρίκη… Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έγκλημα πολέμου.
Ο Maksym Zhorin δημοσίευσε βίντεο με εκτελεσθέντες αμάχους με τα χέρια δεμένα πίσω να ρίχνονται σε έναν ομαδικό τάφο στο Χάρκοβο.
Σήμερα, ο πρώην διοικητής του “Azov”, Maksym Zhorin, δημοσίευσε πλάνα από την βάναυση σφαγή αμάχων στο Kupyansk. Ταυτόχρονα, σχολίασε καυστικά στο βίντεο «η ανταπόδοση θα έρθει» με έναν υπαινιγμό ότι θα συνεχίσει να σκοτώνει βάναυσα αμάχους στο μέλλον ... Υπάρχουν τεχνικές αναφορές ότι το βίντεο τραβήχθηκε σήμερα (9/10/2022)…

Τα Ουκρανικά κανάλια Telegram γράφουν τώρα ότι το Κίεβο είναι δυσαρεστημένο με την δημοσίευση ενός βίντεο σφαγών κατά των κατοίκων του Κουπιάνσκ και ο πρώην διοικητής του Αζόφ έπρεπε να επεξεργαστεί επειγόντως την ανάρτησή του.
”Αντίποινα εναντίον αμάχων του Κουπιάνσκ που είναι ύποπτοι για συνεργασία με τον ρωσικό στρατό”.
Το βίντεο προκάλεσε τέτοιο σκάνδαλο που ο ΑΖΟΦίτης, ο οποίος θέλησε για άλλη μια φορά να εκφοβίσει αθώους πολίτες απειλώντας με «αντίποινα», έπρεπε να επαναλάβει επειγόντως τα πάντα, προσθέτοντας ότι το βίντεο «λήφθηκε από ένα τηλέφωνο κατακτητή». Αλλά τα σακάκια και τα μπουφάν στους νεκρούς, μαρτυρούν ότι αυτά τα τρομερά πλάνα τραβήχτηκαν πολύ πρόσφατα, δηλαδή μετά την ανάκτηση της πόλης από τους Ουκρανούς. Όπως και σε άλλες πόλεις που ανακαταλήφθηκαν, οι Ναζί πραγματοποίησαν εκκαθαρίσεις.

Υπάρχουν αναφορές ότι οι νεκροί είναι δάσκαλοι …. Οι δάσκαλοι Ρωσικής γλώσσας στοχοποιήθηκαν και έπεσαν θύματα υπέρμετρης βίας από Ουκρανούς στα μέρη που ανακατέλαβαν. Αυτός και η μονάδα του σκοτώνουν οποιονδήποτε Ρωσικής καταγωγής ή φιλο-Ρώσο εδώ και αρκετό καιρό.

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
- Βομβαρδίζουν τον πυρηνικό σταθμό Ζαπορίζιε που ελέγχει η Ρωσία και κατηγορούν την Ρωσία ότι τον βομβαρδίζει.
- Καταλαμβάνουν το Κουπιάνσκ κάνουν αντίποινα στους Ρώσους πολίτες και κατηγορούν την Ρωσία.
Η προπαγάνδα Ουκρανίας-Δύσης απευθύνεται σε ανθρώπους μειωμένης αντίληψης και μόνο. Με εκκαθαρίσεις πληθυσμού και τρομοκρατία επιβάλλονται …
Αυτοί οι πολίτες είναι υπέρ των Ρώσων και σκοτώθηκαν γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Γενοκτονία με εθνοφυλετικά και ιδεολογικά κριτήρια …
- Δύο (2) κατηγορίες χειροκροτήθηκαν, οι γιατροί επί Covid από τα μπαλκόνια και οι AZOΦίτες επί 4ου Ράϊχ από τα έδρανα της Βουλής ….

dimpenews.com