21 Αυγ. 2022

Ιταλία: Σοκαριστικές εικόνες από το αίμα εμβολιασμένων !

Σε συνέδριο στο Savigliano της Ιταλίας, η Dr. Maria Carmen Valsania, εξειδικευμένη στην χρήση του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου, αναφέρθηκε στην ανάλυση μιας ομάδας ερυθρών αιμοσφαιρίων ενός εμβολιασμένου ατόμου.
Η Valsania επισημαίνει ότι τα (ώριμα) ερυθρά αιμοσφαίρια έχουν μέγεθος λίγο πιο πάνω από τα 7 μικρόμετρα, ενώ, όπως θα δείτε στο βίντεο, “αυτό το συνεστραμμένο αντικείμενο έχει μήκος πάνω από 40 μικρόμετρα”!
Έπειτα, παρουσιάζει τα επιμήκη νανοσωματίδια γραφενίου και δείχνει την ομοιότητά τους με εκείνα που αναλύθηκαν στο μικροσκόπιο, στα οποία εντόπισε συγκέντρωση άνθρακα έως και
63 %.
Το γραφένιο, στην πραγματικότητα, είναι ένα αλλότροπο του άνθρακα που λαμβάνεται με σύνθεση από γραφίτη.
Αυτό που ισχυρίστηκαν οι επιστήμονες κατά την διάρκεια της βραδιάς που διοργάνωσε ο Cristian Luca Atzori μαζί με επιφανείς προσκεκλημένους όπως η Dr. Silvana De Mari, ιδρύτρια της Brigata dell’Ovvio, και η Luciana Beccaria, επικεφαλής της κοινωνικής ομάδας Il Filo d’Arianna, είναι πως υπάρχει κίνδυνος με το οξείδιο του γραφενίου στα εμβόλια. Οι επίσημοι φορείς οφείλουν να απαντήσουν και σε αυτόν τον ισχυρισμό.
«Εδώ έκανα τη μικροανάλυση και όπως μπορείτε να δείτε εκεί σε αυτή την περίπτωση ο άνθρακας με κόκκινο χρώμα αντιπροσωπεύει πρακτικά ολόκληρη την δομή αυτού του “σκουληκιού”, όπως το ονόμασα. Ως εκ τούτου, μολονότι είναι πολύ δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα “αυτό είναι”, μπορούμε να πούμε με μεγάλο ποσοστό βεβαιότητας ότι το σώμα που εξετάζουμε είναι μία δομή που μοιάζει με γραφένιο ή παρόμοιο με γραφένιο», αναφέρεται στο βίντεο, το οποίο αν και μεγάλο αξίζει να το δείτε όλο (στο 18.45’ του βίντεο εμφανίζεται η γιατρός).

Nioland - El.gr