16 Αυγ. 2022

Μαρτυρία παιδοχειρουργού: «Είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει ... Οι ιστοί γίνονται ζελέ!»

Για τις επιπτώσεις των εμβολιασμών στα παιδιά μίλησε η Βασιλική Σουλεϊμάνοβα, παιδοχειρουργός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, σε συγκέντρωση πολιτών στην Χαλκίδα.
Η ιατρός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και αναφέρει ότι είναι ανήθικος ακόμα και ο οποιοσδήποτε υπαινιγμός για επέμβαση στον παρθένο οργανισμό των παιδιών μέσω εμβολιασμών.
«Ο κίνδυνος των παιδιών από τον κορωνοϊό είναι απειροελάχιστος, ενώ ο κίνδυνος από τον εμβολιασμό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ», τόνισε και συνέχισε:

«Όταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των παιδιών, δεν περίμενα σε καμμία περίπτωση να βρω αυτό που βρήκα.
Στην εφημερία έρχονται παιδιά με σκωληκοειδίτιδα, αυξήθηκαν κατά 300-400%, αλλά αυτό που με συγκλόνισε είναι αυτό που βρήκα - στην αρχή τυχαία, καθώς δεν ήμουν υποψιασμένη - ότι ανοίγοντας τους ιστούς για να φτάσω στη σκωλικοειδή υπόφυση βρήκα μια κατάσταση ιστών τόσο αλλοιωμένη, που πραγματικά σάστισα, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στην διεκπεραίωση του χειρουργείου, χρειάστηκα εργαλεία τα οποία εμείς συνήθως δεν χρησιμοποιούμε στα παιδοχειρουργικά περιστατικά, χρειάστηκε να ανοίξουμε και άλλο σέτ με εργαλεία ενηλίκων, να βάλουμε άγκιστρα, γιατί οι ιστοί δεν συγκρατούνταν.
Για να σας δώσω να καταλάβετε, ήταν μια κατάσταση ζελέ των ιστών… χλαπάτσας, που δικαιολογείται από κάποιες καταστάσεις χρονίως πασχόντων ενηλίκων με τις καταχρήσεις και τις χρόνιες βαρειές ασθένειες, δεν δικαιολογείται ούτε καν σε μετρίου βαθμού ασθένειας σε ενήλικα.
Σε βαριές καταστάσεις, λοιπόν, σε καρκινοπαθείς με πολλαπλές χημειοθεραπείες & ακτινοθεραπείες, καμμιά φορά βλέπουμε αυτή την εικόνα.
Εγώ όμως αυτή την εικόνα την αντίκρυσα σε παιδιά.
Να σας πω την μαύρη αλήθεια, επειδή ο εμβολιασμός, αυτός καθεαυτός, εμένα ως παιδοχειρουργό δεν με αφορά, ανοίγοντας και αντικρίζοντας αυτή την εικόνα, δεν ήμουν ενήμερη αν το παιδί αυτό είναι εμβολιασμένο ή όχι και, στην αρχή δεν μου πέρασαν καν από το μυαλό ότι μπορεί να υφίσταται τέτοιο πράγμα, περίμενα τελείως διαφορετικές παρενέργειες, περίμενα θρομβώσεις ας πούμε.
Αν και ήμουν και είμαι κάθετα αντίθετη σε αυτά τα εμβόλια, επειδή δεν ήθελα να είμαι προκατειλημμένη, άνοιξα βιβλιογραφία, Καμμία, ακόμα και η πιο βαρειά κατάσταση στην υγεία ενός παιδιού δεν δικαιολογούσε αυτή την εικόνα.
Άλλο να διαβάζεις πως υπάρχουν παρενέργειες και άλλο να το βλέπεις. Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ αυτό που συμβαίνει. Εμείς οι χειρουργοί τα βλέπουμε τα πράγματα, όπως είναι».

Ακούστε την παιδοχειρουργό να μιλά υπεύθυνα για αυτά που αντίκρυσε σε περιστατικά εμβολιασμένων - όπως λέει στη συνέχεια - παιδιών! Κάποιος εισαγγελέας θα ερευνήσει τις επιστημονικές καταγγελίες της ;;;

ElNews - El.gr