7 Αυγ. 2022

Βλαντιμίρ Πούτιν: Οι προσπάθειες της Δύσης να επιβάλει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι καταδικασμένες

Ως αντίπαλον δέος της διεθνιστικής σαπίλας που έχει για τα καλά εγκατασταθεί σε όλη τη Δύση η Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν πολεμάται όσο καμμία άλλη χώρα σε παγκόσμια κλίμακα!
Μέσω της συμμαχίας των BRICS αλλά και άλλων διμερών - κυρίως - σχηματισμών που έχουν στον πυρήνα τους την «παλιά νοοτροπία», η Ρωσία και σε μικρότερο βαθμό η Κίνα αποτελούν τις μόνες μεγάλες δυνάμεις που αντιστέκονται.
Το για πόσο ακόμα δεν το ξέρουμε, ωστόσο έχει ιδιαίτερη αξία να σταθούμε στα παρακάτω λόγια του Πούτιν:
- «Αυτή είναι η αρχή της μετάβασης από έναν ελεύθερο-παγκοσμιοποιητικό αμερικανικό εγωκεντρισμό σε έναν πραγματικά ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, έναν κόσμο όχι βασισμένο στους ιδιοτελείς κανόνες που επινόησε κάποιος για τις δικές του ανάγκες, πίσω από τις οποίες δεν υπάρχει τίποτε άλλο από τον αγώνα για ηγεμονία, ούτε στα υποκριτικά 2 μέτρα και 2 σταθμά, αλλά στο διεθνές δίκαιο και στη γνήσια κυριαρχία των κρατών και των πολιτισμών, στη θέλησή τους να ζήσουν το ιστορικό τους πεπρωμένο, με τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ (σ.σ. παλαιά νοοτροπία). Όλοι θα πρέπει να αντιληφθούν ότι αυτήν την διαδικασία δεν μπορούν να την σταματήσουν. Ο ρους της ιστορίας δεν αλλάζει. Και οι συλλογικές προσπάθειες της Δύσης να επιβάλει τη ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ της στον υπόλοιπο πλανήτη είναι καταδικασμένες».

ElNews - el.gr