6 Ιουλ. 2022

Dr. Bλαντιμίρ Ζελένκο: Γνωστός μου στις Μυστικές Υπηρεσίες, μου είπε ότι θα δολοφονηθώ σύντομα!

Ο Dr. Bλαντιμίρ Ζελένκο είπε λίγους μήνες πριν πεθάνει:
- Ένας γνωστός μου και πάρα πολύ καλός φίλος απο τα παλιά που έχει πλέον αποσυρθεί από την μεγαλύτερη και γνωστότερη μυστική υπηρεσία στον κόσμο, μου έδωσε έγκυρες πληροφορίες ότι οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες σχεδιάζουν την δολοφονία μου γιατί μπαίνω κόντρα στα σχέδιά τους.
Τον τελευταίο καιρό αυτές οι πληροφορίες εντάθηκαν και μου είπε: Είναι πλέον οριστικό, θα με δολοφονήσουν αλλά πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε η κοινή γνώμη να μην καταλάβει και να μην αφυπνιστεί από αυτό το γεγονός.
Από το 1990 υπάρχει δυνατότητα στις μυστικές υπηρεσίες να θέτουν στόχους σε υπεριώδη ακτινοβολία ώστε έτσι να ενεργοποιούν μικρά καρκινικά κύτταρα στα ανθρώπινα σώματα. Είναι οι δολοφονίες των μυστικών υπηρεσιών που δεν ξέρει κανείς και δεν θα μάθει και ποτέ κανείς για το πόσες έχουν γίνει στον κόσμο.
Οι μυστικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο χρηματοδοτούνται από σκοτεινά κέντρα αποφάσεων και εκτελούν ιδιωτικά χρέη για λογαριασμό τους.

Τι είπε ο Dr. Bλαντιμίρ Ζελένκο για τον Μπίλ Γκέϊτς:

- Το μίσος του για την ανθρωπότητα είναι ιστορικής κλίμακας!
Ο τύπος έφτιαξε ιούς υπολογιστών, τους διοχέτευσε και μόλυνε εκατομμύρια υπολογιστές και μετά πούλησε το λογισμικό - αντίδοτο που είχε φτιάξει από πριν για να καθαρίσει τους δικούς του ιούς. Όσοι το πήραν, μετά αναγκαστικά έγιναν υποχείριά του γιατί είχε πρόσβαση στην ζωτική λειτουργία του υπολογιστή τους. Τώρα το ίδιο κάνει και στην παγκόσμια ιολογία! Είναι τρομερά παρανοϊκός!
Είναι ένα πρότυπο κοινωνιοπαθητικής συμπεριφοράς!
Χρηματοδοτεί κυβερνήσεις και αν κάποιος αντισταθεί, θα βρεθεί τρόπος να ταξιδέψει για την άλλη ζωή!
Τον ρώτησαν γιατί ο κόσμος δεν παίρνει πολύ στα σοβαρά αυτήν την πανδημία και απάντησε: ω, θα πάρουν την επόμενη στα σοβαρά!
Είναι σαν αυτό να βγήκε κατευθείαν από ταινία τρόμου! Δεν είναι προφήτης, είναι εγκληματίας!

crime-study.gr