5 Ιουλ. 2022

SOS από τον εφευρέτη των mRNA εμβολίων Ρόμπερτ Μαλόουν για εμβόλια και επαναλαμβανόμενες δόσεις

| Ιστολόγιο |


 

 

 


Μια άκρως αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στον Focus Fm και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν, εφευρέτης των εμβολίων mRNA.

- Έχω γίνει ο θάνατος, ο καταστροφέας των κόσμων, είχε δηλώσει ο συνονόματός μου, Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, όταν δοκιμάστηκε η ατομική βόμβα για πρώτη φορά το 1945.
Το έχω νoιώσει, έχω κατηγορηθεί ότι έχω προκαλέσει τον θάνατο εκατομμυρίων, διότι εφηύρα, μια αναπτυσσόμενη τεχνολογική δημιουργία. Όταν κάποια δημιουργία παρουσιάζεται ως όπλο πολέμου, τότε είναι όπλο πολέμου.
Θεωρώ ότι ο ιός εργαλειοποιήθηκε για άλλους σκοπούς, δυστυχώς. Αναπτύχθηκε με πολύ ανεύθυνο τρόπο. Γι΄αυτό αποφάσισα να βγω μπροστά και να μιλήσω.
Έχω υπάρξει εμβολιολόγος όλη μου την ζωή και έχω αναμιχθεί σε πολλών ειδών εμβόλια. Θεωρώ ότι η εμπιστοσύνη του κόσμου, αλλά κα η δική μου στον εμβολιασμό, έχει υποστεί σοβαρή ζημιά. Αυτό που έχουμε διαπιστώσει, ειδικά για τα νέα αγόρια είναι ότι
μπορεί να αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρά προβλήματα με την καρδιά τους από αυτά τα γενετικά τροποποιημένα εμβόλια.Υπάρχουν πολλών τύπων βλάβες που μπορεί να συμβούν στον ανθρώπινο οργανισμό, φθορές στον εγκέφαλο, στο αναπαραγωγικό σύστημα, στις εγκύους.
Με τις επαναλαμβανόμενες δόσεις ουσιαστικά βοηθάμε τον ιό να ξεφύγει, να επαναπροσδιοριστεί και να γίνει δυνητικά πολύ επικίνδυνος.

Ο ιός εργαλειοποιήθηκε για άλλους σκοπούς, που δεν έχουν καμμία σχέση με την δημόσια υγεία. Όλο αυτό έχει να κάνει με την οικονομική και εξουσιαστική ατζέντα, με τον έλεγχο. Γι’ αυτό και δεν μπορεί κάποιος εύκολα να εξηγήσει τις συμπεριφορές των κυβερνήσεων. Αν πράγματι πρόκειται για την δημόσια υγεία, γιατί όλες τους οι αποφάσεις καταλήγουν να είναι λάθος;

Οι άνθρωποι αναπτύσσουν την πρωτεϊνική ακίδα σε μεγαλύτερο βαθμό, όταν έχουν εμβολιαστεί, από όταν έχουν νοσήσει φυσικά. Οι πιο επιρρεπείς στον ιό είναι αυτοί που έχουν κάνει πολλαπλούς εμβολιασμούς.
Υπάρχουν ξεκάθαρες αποδείξεις ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος και ότι παράχθηκε για κάποιον λόγο. Θα μπορούσαμε ακόμα και να τον χαρακτηρίσουμε ως στοχοποιημένο βιολογικό όπλο, και αυτό πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Θα προτιμούσα να είμαι τελείως λάθος, όταν μιλούσα για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Δυστυχώς έχουν επιβεβαιωθεί οι περισσότεροι φόβοι μου και των συναδέλφων που έχουν ασχοληθεί με το θέμα. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι το πόσο καλά έχει ενορχηστρωθεί όλο αυτό και έχει απλωθεί παγκόσμια με τα ΜΜΕ. Υπάρχει παραπληροφόρηση και απίστευτη λογοκρισία. Είναι πολύ δύσκολο, απλοί άνθρωποι όπως εσύ κι εγώ να κατανοήσουμε το βάθος και την πραγματικότητα. Είμαστε κάτω από την μπότα ενός πολύ μικρού αριθμού ανθρώπων.

Ο κ. Μαλόουν μίλησε και για τον έλεγχο του ανθρώπου που προς το παρόν επιτυγχάνεται μερικώς με την συνύπαρξη τεχνητής νοημοσύνης και ρομποτικής:
- Η επόμενη βιομηχανική επανάσταση, θεωρείται ότι θα είναι η μίξη του ανθρώπου με τη μηχανή. Η ανθρωπομηχανή φαίνεται ότι είναι ο μεγάλος στόχος. Επιθυμούν τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού έχοντας την πεποίθηση ότι αυτό είναι απαραίτητο.
Ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA έστειλε και το μήνυμά του στους Έλληνες: - Εάν δεν αφυπνιστείτε, να δώσετε προσοχή σε ότι συμβαίνει, θα βρεθείτε υπηρέτες υπό εξαφάνιση και λειτουργικοί δούλοι στη Νέα Τάξη πραγμάτων. Εάν η ελευθερία, έχει για εσάς αξία, βρείτε μόνοι σας τις απαντήσεις. Διότι σύντομα θα έρθει ο καιρός που θα πρέπει ο καθένας να επιλέξει ανάμεσα στον πλήρη έλεγχο ή την πλήρη ελευθερία. Πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι από τις πιο σθεναρά αμυνόμενες χώρες ενάντια στην παγκόσμια ατζέντα.

Ακούστε εδώ την συνέντευξη: https://www.mixcloud.com/Focusfm/

(Η συνέντευξη με μετάφραση και χωρίς μετάφραση)

** Αντιγράψτε τον σύνδεσμο και κάνετε αναζήτηση **
_____________

focusfm.gr