4 Ιουλ. 2022

Ο πόλεμος της Δύσης κατά της Ρωσίας άρχισε ...

| Ιστολόγιο |


 

 

 

Ο πόλεμος της Δύσης κατά της Ρωσίας άρχισε. Οι Ουκρανο-ΝΑΤΟ-ϊκές δυνάμεις βομβάρδισαν στο “ψαχνό” την Ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ. Πέντε (5) νεκροί ανάμεσα τους ένα 10χρονο παιδί. Χτύπησαν με βαλλιστικούς πυραύλους 11 πολυκατοικίες και 39 σπίτια!
Ο πόλεμος της εκ νέου εκφασιστοποιημένης Δύσης κατά της Ρωσίας άρχισε. Την Κυριακή την νύχτα οι ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις των Ουκρανών συμμάχων έπληξαν με πυραύλους την Ρωσική παραμεθόρια πόλη Belgorod στα 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα.
Πιθανότατα η επίθεση έγινε με βαλλιστικούς πυραύλους Tochka-U. Η αεράμυνα αναχαίτισε αρκετούς πυραύλους. Ήταν μια μαζική πυραυλική επίθεση στο ψαχνό σε αστικό ιστό. Οι νεοναζίς ήθελαν να ματώσουν ξανά την Ρωσία.
Πέντε (5) Ρώσοι πολίτες άμαχοι σκοτώθηκαν σύμφωνα με πρώτο απολογισμό. Σε κρίσιμη κατάσταση ήταν ένας ενήλικος και ένα παιδί 10 ετών που πιθανώς κατέληξαν αφού αρχικά δόθηκαν ως σοβαρά τραυματίες.
Ο κυβερνήτης της περιοχής του Μπέλγκοροντ, Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ, δήλωσε ότι μετά από μια «σειρά δυνατών εκρήξεων» στο περιφερειακό κέντρο, σε κατοικίες εκδηλώθηκε φωτιά.
Ανέφερε ότι περίπου στις 3.15 π.μ. «μια σειρά από δυνατούς θορύβους εκρήξεων ακούστηκαν στο Μπέλγκοροντ».
«Ένα ιδιωτικό κτήριο κατοικιών στην οδό Μαγιακόφσκι 23, καίγεται. Όλες οι επιχειρησιακές υπηρεσίες εργάζονται επί τόπου. Τρία είναι τα θύματα. Ήδη έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, παρέχεται όλη η απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Οι λόγοι του συμβάντος διερευνώνται, η αεράμυνα φέρεται να λειτούργησε», έγραψε ο Γκλάντκοφ στο κανάλι του στο Telegram.
Αργότερα, αναφέρθηκε ότι τα πτώματα δύο ακόμη ανθρώπων βρέθηκαν στο Μπέλγκοροντ, που έχασαν την ζωή τους ως αποτέλεσμα του νυχτερινού βομβαρδισμού της πόλης.
Έτσι ο αριθμός των θυμάτων ανήλθε σε πέντε. Ο αριθμός των πληγέντων σπιτιών αυξήθηκε σε 39 ιδιωτικά και 11 πολυώροφα κτίρια.
~ Κάτοικοι του Κούρσκ ανέφεραν, επίσης, ότι άκουσαν ήχους εκρήξεων την νύχτα. Ένα σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας λειτούργησε στον ουρανό πάνω από την πόλη. Προσεγγίζοντας το Κούρσκ, τα συστήματα αεράμυνάς μας κατέρριψαν δύο ουκρανικά drones Strizh. Χάρη στις αρμόδιες ενέργειες του στρατού, δεν υπήρξαν θύματα, δήλωσε ο Ρομάν Σταρόβοϊτ, κυβερνήτης της περιοχής.

filoi-esfigmenou.com