16 Ιουν. 2022

Prof. Dolores Cahill - Εφιαλτική πρόβλεψη κορυφαίας μοριακής βιολόγου

Όλοι όσοι έκαναν την m-RNA ένεση θα πεθάνουν μέσα σε 3 έως 5 χρόνια, ακόμη κι αν την έκαναν μία φορά.

  Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως μια κορυφαία επιστήμων, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που είχε δηλώσει πρώτος ο αείμνηστος Νομπελίστας Λύκ Μοντανιέ από την πρώτη σχεδόν στιγμή που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί.
Ότι οι εμβολιασμένοι, δεν έχουν ζωή πάνω από τρία έως πέντε χρόνια …
Αυτό επιβεβαιώνει στο συγκλονιστικό της βίντεο – συνέντευξη και η κορυφαία μορική βιολόγος …
Και εδώ έρχεται να “δέσει” και η άποψη του έγκριτου νομικού κ. Δημήτρη Δασκαλάκη … που δημοσίευσαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, εδώ
Λυπάμαι … λυπάμαι και οργίζομαι για όσους έτρεξαν να εμβολιαστούν και να βάλουν τις ζωές τους σε αντίστροφη μέτρηση ... Και το τραγικότερο είναι ότι η πλειοψηφία των εμβολιασμένων, δεν έχουν αντιληφθεί καν πως έγιναν ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ …

Καλλιόπη Σουφλή - https://attikanea.info/

 ______________________

Η Dr. Ντολόρες Κέϊχιλ (Dolores Cahill) είναι ιατρός Μοριακός Βιολόγος – Γενετιστής και Ανοσολόγος με πολυετή εμπειρία στην πρωτεϊνική έρευνα αντισωμάτων, κάτοχος αρκετών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην Ευρώπη, τις Η.Π.Α. και σε όλο τον κόσμο πάνω σε εφαρμογές στην βελτίωση της έγκαιρης και ακριβούς διάγνωσης των αυτοάνοσων νοσημάτων.

- Ντολόρες, βλέπω αυτό το τρομερό γεγονός με ανθρώπους να πεθαίνουν και να καταρρέουν μετά τον εμβολιασμό τους. Τί συμβαίνει;

- Όταν βγήκα δημοσίως από τον Μάιο του 2020, πριν καν ξεκινήσουν οι m-RNA ενέσεις, είπα ότι υπήρχε πρόληψη και θεραπεία που περιελάμβανε ιβερμεκτίνη, υδροξυχλωροκίνη και ψευδάργυρο, και συνεπώς δεν υπήρχε ανάγκη να γίνει θεραπεία των συμπτωμάτων του SARS Cov 2 Covid-19 με εμβόλιο.
Και έπειτα στις ίδιες συνεντεύξεις από τον Μάιο του 2020 είπα, σε περίπτωση που σκεφτόντουσαν να αναπτύξουν ένα m-RNA εμβόλιο, ότι επί δεκαετίες δεν εγκρίθηκε καμμία από αυτές τις ενέσεις λόγω των θανάτων και των ασθενειών στα πειραματόζωα. Ούτε μία από αυτές τις m-RNA ενέσεις δεν αδειοδοτήθηκε, διότι είτε πέθαιναν όλα τα ζώα, είτε πέθαιναν τα μισά ζώα. Και είπα ότι εάν αρχίσουν να φτιάχνουν αυτά τα m-RNA σκευάσματα και τα βάλουν στις κλινικές δοκιμές θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι. Όχι μόνο αμέσως μετά τις ενέσεις αλλά και στους επόμενους μήνες και χρόνια. Και τώρα βλέπουμε θανάτους, αλλά θανάτους ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί με αυτές τις m-RNA ενέσεις. Αυτό βλέπουμε σήμερα.

- Μιλάτε για εμβόλια μέσα από κλινικές δοκιμές και ότι αυτό δεν έγινε με το m-RNA εμβόλιο. Σωστά;

- Όλα (σ.σ. τα m-RNA σκευάσματα) βρίσκονται τώρα σε κλινικές δοκιμές. Υπάρχουν γενικά τέσσερις φάσεις σε μία κλινική δοκιμή για να [αποδεσμευτεί]. Σε ιδανικές συνθήκες εάν είναι ασφαλές και ωφελεί τους άντρες και τις γυναίκες και περάσει την τρίτη φάση, τότε θα διατεθεί στην αγορά για να το συνταγογραφήσουν οι ιατροί. Όλα ανεξαιρέτως λοιπόν τα αποκαλούμενα εμβόλια ή ενέσεις για τον κόβιντ 19 βρίσκονται στην τρίτη φάση των κλινικών δοκιμών. Στην αρχή έκαναν την φάση ένα της κλινικής δοκιμής με ένα ζωικό μοντέλο.

- Τί εννοείτε με ένα ζωικό μοντέλο;

- Για κάθε ασθένεια θα χρειαζόταν διαφορετικό ζώο. Ένα ζωικό μοντέλο θα μπορούσε να είναι ένα ποντίκι, ή ένας χιμπατζής, ή θα μπορούσε να είναι πρασινοπίθηκοι, ή αρουραίοι. Ανάλογα με την φαρμακευτική αγωγή ή την ένεση/εμβόλιο. Για δεκαετίες στην έρευνα έλεγαν ότι για ένεση σε άνδρα ή γυναίκα, το χάμστερ είναι μάλλον ένα καλό ζωικό μοντέλο. Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, είναι ότι χρησιμοποίησαν πολύ λίγα ζώα και ότι παρέλειψαν την φάση δύο της κλινικής δοκιμής, η οποία θα μπορούσε να είναι ίσως κάποιες εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες και προχώρησαν απευθείας από την φάση με τα ζωικά μοντέλα, την οποία την έκαναν πολύ γρήγορα, στον εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού, που είναι η τρίτη φάση της κλινικής δοκιμής. 
Συνεπώς όλοι όσοι εμβολιάστηκαν βρίσκονται σε κλινικές δοκιμές.
Εάν το εμβόλιο έδειχνε ότι έκανε καλό και αν έδειχνε ότι είναι ασφαλές, τότε θα έπαιρνε έγκριση στην τρίτη φάση της κλινικής δοκιμής και θα έβγαινε στην αγορά. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι παντού για δεκαετίες όταν ένας άνθρωπος πέθαινε σε μία κλινική δοκιμή χτύπαγε το καμπανάκι και οι κλινικές δοκιμές σταματούσαν όταν σε όλον τον κόσμο πέθαιναν από 25 έως 50 άνθρωποι. Γνωρίζουμε από τους αριθμούς ότι σε αυτές τις κλινικές δοκιμές μόνο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν πεθάνει πάνω από 60 χιλιάδες άνθρωποι. Και ότι μέσα στις πρώτες βδομάδες είχαμε ήδη 50 θανάτους.
Οι θάνατοι αυτοί αναφέρθηκαν από τις φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες ουσιαστικά βγάζουν αυτά τα σκευάσματα στην αγορά, τα οποία προκαλούν πολλές παθήσεις που λέγονται ανεπιθύμητες ενέργειες και που μπορεί να είναι εγκεφαλικό, έμφραγμα, παράλυση, απότομο τρέμουλο και διάφορα νευρολογικά προβλήματα.
Αυτό που βλέπουμε, σε πολλές από αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες, είναι ότι οι άνθρωποι θα τις έχουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.
Υπάρχουν τώρα κάποια δημοσιεύματα ότι οι άνδρες, κυρίως οι νέοι άνδρες, έχουν μία πιθανότητα στις 95 να πεθάνουν από φλεγμονή στην καρδιά (
μυοκαρδίτιδα) μέσα σε λίγους μήνες μετά την ένεση. Το RNA μπαίνει μέσα στην καρδιά. Αρχίζει να φτιάχνει αυτήν την ξένη πρωτεΐνη. Το ανοσοποιητικό σύστημα έχει μάθει ότι πρέπει να ξεφορτωθεί την ξένη πρωτεΐνη. Αν αυτή η ξένη πρωτεΐνη είναι μέσα στα κύτταρα της καρδιάς, το ανοσοποιητικό σύστημα θα προσπαθήσει να την εξολοθρεύσει και θα καταλήξει να νεκρώνει τον μυ της καρδιάς.
Η καρδιά μετά εκφυλίζεται σιγά - σιγά και αρχίζει να μεγαλώνει στην προσπάθειά της να ισοφαρίσει. Η καρδιά διαστέλλεται και μεγαλώνει συνεχώς και τελικά είναι πολύ ασθενική, διότι το ανοσοποιητικό σύστημα σκοτώνει τον ίδιο τον ιστό της. Και όταν κάνουν άσκηση οι άνθρωποι η καρδιά απλά σταματάει να δουλεύει, και πέφτουν και πεθαίνουν.

Η διαδικασία λέγεται εξαρτημένη ενίσχυση αντισωμάτων (antibody dependent enhancement), ή ανοσολογική απόκριση (immune priming), ανοσολογική απόκριση – υπερκυτοκιναιμία (cytokine storm).

Το ανοσοποιητικό σύστημα, λοιπόν, αρχίζει να αντιδρά εξολοθρεύοντας τα ίδια του τα όργανα.
Τα κύτταρα πεθαίνουν και δημιουργείται στρώμα με υπολείμματα νεκρών κυττάρων μέσα στο σώμα και αυτό επίσης διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα να συμμετέχει σε αυτόν τον ανατροφοδοτούμενο κύκλο εξόντωσης των νεκρών κυττάρων και εξόντωσης περισσότερων οργάνων.
Αυτό εντείνεται και οι άνθρωποι πεθαίνουν από οργανική ανεπάρκεια που μοιάζει με σήψη. Και αυτό που βλέπουμε είναι να πεθαίνουν άνθρωποι από έμφραγμα -
ονομάζεται ξαφνικός θάνατος ενηλίκου – ή να πεθαίνουν από οργανική ανεπάρκεια.
Ο covid-19 μπήκε στις στατιστικές του θανάτου επειδή οι άνθρωποι δεν έλαβαν από νωρίς πρόληψη και θεραπεία. Είναι σα να έχει κάποιος πνευμονία και να λένε όλοι οι γιατροί του κόσμου ότι δεν θα του δώσουν αντιβίωση, και μετά αυτός μπαίνει στο νοσοκομείο και του δίνουν αντιβίωση μία ημέρα πριν τα όργανά του σταματήσουν να λειτουργούν, και πεθαίνει. Όλοι οι θάνατοι με SARS Cov 2 Covid-19 συνέβησαν διότι αυτοί οι άνδρες, οι γυναίκες και τα παιδιά 
δεν έλαβαν έγκαιρα την ασφαλή θεραπεία όπως βιταμίνη D, βιταμίνη C, υδροξυχλωροκίνη, ψευδάργυρο και ιβερμεκτίνη.
Και αυτό που κάνουν όλες οι χώρες στον κόσμο είναι να λένε ότι ο τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση είναι με «εμβόλιο» m-RNA, το οποίο για ολόκληρες δεκαετίες δεν εγκρίθηκε ποτέ, ανεξαιρέτως ποια ασθένεια προσπαθούσε να αντιμετωπίσει.
Όλοι οι άνθρωποι συμμετέχουν σε κλινικές δοκιμές.

- Αυτό που λέτε, βασικά είναι ότι βρισκόμαστε στο μεγαλύτερο πείραμα της ανθρώπινης ιστορίας, το οποίο γίνεται αυτήν ακριβώς την ώρα πάνω σε πραγματικούς ανθρώπους.

- Και σε παιδιά. Και σε έγκυες γυναίκες. Και θα πρέπει να σταματήσει.

- Μιλώντας σε εσάς με τρομάζει, διότι γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που εμβολιάστηκαν. Υπάρχει κάποια διέξοδος;

- Όλοι όσοι έκαναν την m-RNA ένεση θα πεθάνουν μέσα σε 3 έως 5 χρόνια, ακόμη κι αν την έκαναν μία φορά. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να το ακούει κανείς αυτό αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να το λέμε στους ανθρώπους διότι αυτές οι κλινικές δοκιμές είναι οι πιο επικίνδυνες που έγιναν ποτέ. Έχουμε περισσότερους θανάτους μέσα στον ένα χρόνο του 2021 από τις κόβιντ-19 κλινικές δοκιμές, απ’ όσους είχαμε τα τελευταία 30 χρόνια απ’ όλες τις κλινικές δοκιμές.

https://tasthyras.wordpress.com/