29 Μαϊ. 2022

"Ποιός νομίζεις ότι είσαι μπ@σταρδε; Νομίζεις ότι η Ρωσία, κορυφαίο πυρηνικό Έθνος, θα χάσει";

Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί κατά Σόλτς από Ρωσία: - Tί σκέφτεται ο βλάκας; - Στο τέλος θα γίνετε στάχτες!

Το μέλος της Ρωσικής Δούμα Alexei Zhuravlyov, επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Γερμανού Καγκελάριου, Όλαφ Σόλτς, κατά την διάρκεια συζήτησης στη Ρωσική τηλεόραση για την αποστολή νέων όπλων στην Ουκρανία. Αιτία είναι η παράδοση M270 MLRS και M142 HIMARS στο Κίεβο με συνέπεια να κινδυνεύουν πλέον Ρωσικές πόλεις. Αν και η συζήτηση έγινε στη Ρωσική τηλεόραση εντούτοις οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί που ακολουθούν θα προκαλέσουν διπλωματικό επεισόδιο καθώς ο Alexei Zhuravlyov είναι μέλος της Δούμα και σίγουρα το συμβάν έχει καταγραφεί από την Γερμανία.
Ο πρέσβης της Ρωσίας, Ανατόλι Αντόνοφ, τόνισε ότι εάν οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης είναι αληθείς και η κυβέρνηση Μπάιντεν σκοπεύει να στείλει συστήματα M270 MLRS και M142 HIMARS στο Κίεβο, ο ουκρανικός στρατός θα έχει την δυνατότητα να χτυπήσει Ρωσικές πόλεις, κάτι που χαρακτήρισε απαράδεκτο για την Μόσχα. Με την παροχή περισσότερων όπλων στην Ουκρανία, δήλωσε ο Αντόνοφ, οι ΗΠΑ θα υπονόμευαν τις προοπτικές για ειρήνη στη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης. Σημείωσε ότι η Ουάσιγκτον εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη σύγκρουση, η οποία θα μπορούσε να έχει “απρόβλεπτες συνέπειες για την παγκόσμια ασφάλεια”.
Ο αξιωματούχος κάλεσε την κυβέρνηση Μπάιντεν να σταματήσει την “άσκοπη και εξαιρετικά επικίνδυνη πρακτική της αποστολής όπλων” στην Ουκρανία. Ο Αντόνοφ προέτρεψε επίσης τους αξιωματούχους στο Κίεβο και την Ουάσιγκτον να «αποδεχτούν την πραγματικότητα», η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει “να σημειωθεί πρόοδος στην πορεία της διπλωματικής διευθέτησης”.

Ακολουθεί ο διάλογος στη Ρωσική τηλεόραση για το συγκεκριμένο θέμα. Η συζήτηση και οι ρωσικές απειλές εστιάζουν κυρίως σε Γερμανία και Πολωνία.

– Ανέσυραν όλα τα παλιά αποθέματα όπλων και τα έστειλαν όλα στην Ουκρανία.
– Σε κέντρα εκπαίδευσης στην Πολωνία, εκπαιδεύονται στη χρήση σύγχρονων όπλων του ΝΑΤΟ. Τί πιστεύετε ότι θα στείλουν εκεί;
– Kαταστρέφουμε ότι είναι εκεί τώρα. Θα αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε προβλήματα και εμείς οι ίδιοι. Ξαφνικά θα αφιχθούν νέα όπλα και εκπαιδευμένο προσωπικό. Με τί πρόκειται να τα καταστρέψουμε; H oικονομία μας δεν έχει ακόμη κινητοποιηθεί για πόλεμο. Δεν έχει γίνει τίποτα. Διεξάγουμε μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση. Νομίζετε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να κατασκευάζουμε Iskander; Aρκετούς τον μήνα; Έχουμε αρκετούς; Ασφαλώς δεν έχουμε. Όταν τα σύγχρονα όπλα του ΝΑΤΟ αρχίσουν να έρχονται ...
Όπως όλοι γνωρίζουν, αυτός ο πόλεμος δεν είναι κατά της Ουκρανίας. Αυτός είναι πόλεμος εναντίον της Δύσης.

– Ο Olaf Scholz ανακοινώνει ότι δεν μπορούν να αποδεχθούν τους όρους που υπαγορεύονται από την Ρωσική Ομοσπονδία. Ποιός διάολο νομίζεις ότι είσαι μπάσταρδε; Πιστεύεις ότι εμείς θα αποδεχθούμε τους δικούς σας όρους; Μάντεψε ξανά.
Αν δεν μπορείτε να αποδεχθείτε τους όρους μας, τότε θα σας αναγκάσουμε!
Ο Scholz θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό!
Αν μας αναγκάσετε να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα, δεν θα έχουμε καμμία άλλη επιλογή. Όταν προσγειωθούν εκεί πέρα, ρε μπάσταρδοι, αμφισβητώ ότι οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στην Ρωσική Ομοσπονδία. Δεν θα κινηθούν στο ελάχιστο. Θα πουν στην Ευρώπη ”Βγάλτε τα πέρα μόνοι σας”. Αυτό ακριβώς θα συμβεί. Πώς τα σκέφτεται ο βλάκας; Νομίζουν ότι η Ρωσία ένα κορυφαίο πυρηνικό Έθνος, θα χάσει;
– Όπως ακριβώς λένε στους Πολωνούς να πάνε εκεί πέρα.Κλιμακώνουν όταν παραδίδουν όπλα. Νομίζουν ότι η Ρωσία θα χάσει;
Eίναι τρέλα! Αυτός ο βλάκας (δείχνει τον Σόλτς) πιστεύει ότι μπορούμε να χάσουμε; Εμείς, ένα πυρηνικό Έθνος! Ένα κορυφαίο πυρηνικό Έθνος και θα χάσουμε; Πώς το φαντάζεται αυτό; Ότι αύριο θα πούμε “συγγνώμη κάναμε λάθος”; Ότι θα φύγουμε από την Κριμαία και από οπουδήποτε αλλού; Αυτό καταλαβαίνει αυτός (ο Σόλτς); Δεν πρόκειται να συμβεί!
Στο τέλος θα μετατραπείτε σε στάχτες. Και οι Αμερικανοί θα πουν: “Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν έγινε και τίποτα, απλά μη μας ρίξετε. Μη μας ρίξετε μέσω του Νότιου Πόλου”. Αυτό ακριβώς θα συμβεί αλλά δεν το καταλαβαίνει. Τί υπάρχει στο μυαλό αυτού του ανθρώπου και δεν μπορεί να καταλάβει;

warnews247.gr