21 Μαϊ. 2022

Οι “ήρωες” της Δύσης και πρωτοπαλλήκαρα του Ζελένσκι: Σατανιστικά τατουάζ και Ναζιστικά σύμβολα!

Ο μεγαλύτερος αριθμός των εγκλωβισμένων μαχητών στα έγκατα του AZOVSTAL έχει πλέον βγει στην επιφάνεια. Το ίδιο όμως ισχύει και για την ταυτότητά τους.
Από τον πρώτο - κιόλας - σωματικό έλεγχο στην είσοδο της βιομηχανικής ζώνης, διαπιστώνεται πόσο πολύ είχαν ασπαστεί την ιδεολογία του Ναζισμού οι περισσότεροι εκ των μαχητών, τους οποίους η Δύση επιχειρεί να “ηρωοποιήσει”.
Και σαν να μην έφταναν όλα τα ναζιστικά ντοκουμέντα, ορισμένοι επιβεβαιώνουν και τις αναφορές περί παγανιστικών-σατανιστικών τελετών!
Εξάλλου με την εκκαθάριση της Μαριούπολης έχουν βρεθεί διάφορες τοποθεσίες όπου μέλη του τάγματος AZOV επιδίδονταν σε αποκρυφιστικές τελετές.
Αυτοί είναι οι “ήρωες” της Δύσης και τα πρωτοπαλλήκαρα του Ζελένσκι!

-- «Πυρά» του Καντίροφ κατά των μαχητών του ΑΖΟVSTAL: «Είναι χειρότεροι και από τους προδότες. Σκέτη ντροπή και αίσχος είναι» --

Ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, σχολίασε στο κανάλι του στο Telegram την παράδοση των Διοικητών του ΑΖΟV που εγκατέλειψαν χθες το έδαφος της βιομηχανικής ζώνης του εργοστασίου Azovstal στη Μαριούπολη.
Ο Καντίροφ εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι πριν από λίγες μέρες οι Διοικητές του «Αζόφ» δημοσίευσαν ένα βίντεο στο οποίο έκαναν έκκληση «να ντροπιαστούν όλοι όσοι κατέθεσαν τα όπλα και έσωσαν την ζωή τους. Να μην κάνουμε ήρωες αυτούς που πέταξαν λευκή σημαία».
«Όλα θα ήταν καλά, αλλά μόλις πρόσφατα τα ίδια πρόσωπα καταδίκασαν σθεναρά τους Ουκρανούς πεζοναύτες που κατέθεσαν τα όπλα στη Μαριούπολη. Επιπλέον, αυτοί οι δύο ήταν που προέτρεψαν τους Ουκρανούς να μην κάνουν ήρωες αυτούς που πέταξαν λευκή σημαία, αλλά αντίθετα τους αποκαλούσαν λιποτάκτες και μαχητές που επέλεξαν τον δρόμο της ντροπής», υπενθυμίζει ο Καντίροφ.
«Και αν τότε, σε κοινή δήλωση, ο Προκοπένκο και ο Βολίν είπαν ότι σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει κανείς να δοξάσει αυτούς που παραδόθηκαν, τώρα, μετά από μερικές εβδομάδες, οι ίδιοι κατέθεσαν ευσυνείδητα τα όπλα. Κάπου ξαφνικά χάθηκαν οι αντοχές, η σταθερότητα. Και τώρα πώς να τους ονομάσω αυτούς τους δύο; Ούτε προδότες δεν μπορείς να τους πεις! Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχουν τουλάχιστον κάτι φυσιολογικό, ανθρώπινο στη δράση τους… Είναι πολύ χειρότεροι από τους προδότες. Σκέτη ντροπή και αίσχος», είπε ο ηγέτης της Τσετσενίας.
«Όλη αυτή η ανάρτηση έχει να κάνει με το τι είναι οι άνθρωποι του Bandera. Εδώ είναι – όλη η ουσία της ιδεολογίας τους. Μετά μαλώνουν και φτύνουν τους ομοϊδεάτες τους και αμέσως - σαν να μην έγινε τίποτα - ακολουθούν το δικό τους παράδειγμα. Αυτός είναι ένας υπέροχος και αποδεικτικός λόγος σκέψης για όσους εξακολουθούν να παραμένουν με τα όπλα στα χέρια τους στην άλλη πλευρά. Και μόλις νοιώσουν την πνοή του θανάτου, συνθηκολογούν χωρίς όρους», έγραψε ο Καντίροφ.
- «Σκέψου το όσο υπάρχει ακόμη χρόνος. Σε κάθε περίπτωση, η ιστορία δεν θα θυμάται ούτε τους αιχμαλώτους ούτε τους εναπομείναντες ακολούθους του Μπαντέρα ως ήρωες. Ποτέ!», προέτρεψε ο ηγέτης της Τσετσενίας.

el.gr
ELARD8 / rumble.com