14 Μαϊ. 2022

Αντριέν Μποκέ, Γάλλος δημοσιογράφος: «Μετέφεραν πτώματα για να πουν πως τους σκότωσαν οι Ρώσοι» !

Δυτικοί δημοσιογράφοι αρχίζουν να αποκαλύπτουν την αλήθεια για τα εγκλήματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και των Ουκρανοναζί!

Ένας Γάλλος αρθρογράφος, που επέστρεψε στο σπίτι του μετά από τρεις εβδομάδες στην Ουκρανία, έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη!
Ο Αντριέν Μποκέ είναι Γάλλος συνταξιούχος στρατιωτικός, συγγραφέας και δημοσιογράφος. Πέρασε τρεις εβδομάδες στην Ουκρανία σε μια ανθρωπιστική αποστολή και μετά την επιστροφή του μίλησε για τα πολυάριθμα εγκλήματα πολέμου που διέπραξε ο Ουκρανικός στρατός.
- «Είδα πως ο Ουκρανικός στρατός πυροβόλησε στα γόνατα αιχμαλώτους Ρώσους στρατιώτες και πυροβόλησε στο κεφάλι ανώτερους αξιωματικούς… Με σοκάρει το γεγονός ότι η Ευρώπη προμηθεύει όπλα στους Νεοναζί. Στη στολή τους παντού είναι κεντημένα τα σύμβολα των ανδρών των SS. Όχι μόνο δεν κρύβουν τις απόψεις τους, αλλά τις διαφημίζουν», λέει ο Adrien.
Σε συνέντευξή του, ο Adrien τόνισε ότι ήταν συγκλονισμένος που η Γαλλία δεν κάλυψε με κανέναν τρόπο την πραγματική κατάσταση στην Ουκρανία!
Ο Adrien Μποκέ περιέγραψε επίσης “στημένη μαγνητοσκόπηση σκηνοθετημένων εγκλημάτων” για να κατηγορήσουν τους Ρώσους: «Η Μπούτσα ήταν ένα στημένο σκηνικό. Τα πτώματα των νεκρών μεταφέρθηκαν από άλλα μέρη και εσκεμμένα τοποθετήθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να τραβηχτούν συγκλονιστικά πλάνα».

el.gr