1 Μαϊ. 2022

Πολλοί άνθρωποι πλήρως εμβολιασμένοι για τον Covid … τυφλώνονται πλέον !

| Ιστολόγιο |


 

 

 


   Ακούσαμε τα πάντα για τα πολλά κρούσματα μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας μετά τo Εμβόλιο, καθώς και για εμβολιασμένους που επανειλημμένα βγαίνουν «θετικοί» στον ιό, ακόμη και μετά τον εμβολιασμό.
Αλλά υπάρχει μια 
άλλη ανησυχητική παρενέργεια που εμφανίζεται στους «πλήρως εμβολιασμένους» για τον κορωναϊό της Γουχάν (Covid -19), η οποία σπάνια αναφέρεται: η… τύφλωση.
Τα τελευταία στοιχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνουν ότι ένας αυξανόμενος αριθμός πλήρως εμβολιασμένων ατόμων, χάνουν την όρασή τους. Το σύστημα κίτρινης κάρτας του Ρυθμιστικού Οργανισμού Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) δείχνει - επί του παρόντος - 163 περιπτώσεις ολικής τύφλωσης μεταξύ των ατόμων που εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο Pfizer-BioNTech, μαζί με επιπλέον 6 περιπτώσεις απώλειας κεντρικής όρασης και 4 περιπτώσεις ξαφνικής απώλειας όρασης. Είκοσι ένα (21) άτομα φέρεται επίσης να υποφέρουν τώρα από «παροδική τύφλωση» που προκαλείται ειδικά από το εμβόλιο Pfizer.
Αυτή η ανεπιθύμητη ενέργεια περιλαμβάνει διαταραχή της όρασης ή απώλεια της όρασης στο ένα μάτι για λίγα δευτερόλεπτα ή και λεπτά κάθε φορά.
Πέρα από αυτό, άλλα είκοσι άτομα αναφέρεται ότι υπέφεραν από μια αντίδραση που ονομάζεται μονόπλευρη τύφλωση, η οποία συμβαίνει όταν ένα άτομο τυφλώνεται ή εμφανίζει θολή όραση μόνο στο ένα μάτι.
- Συνολικά, έχουν αναφερθεί 8.016 οφθαλμικές διαταραχές ως ανεπιθύμητες ενέργειες μετά την λήψη εμβολίου Pfizer έως τις 6 Απριλίου 2022, ανέφερε η Daily Exposé.

Αξίζει ενδεχομένως να τυφλωθείτε μόνο και μόνο για να νοιώθετε «προστατευμένοι» από το κρυολόγημα;
Το εμβόλιο AstraZeneca, το οποίο είναι ένα από τα εμβόλια για τον COVID που διατίθενται επί του παρόντος στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνδέεται επίσης με περιπτώσεις τύφλωσης.
Από τις 6 Απριλίου, το MHRA έλαβε 324 αναφορές τύφλωσης, τρεις (3) αναφορές απώλειας κεντρικής όρασης, πέντε (5) αναφορές αιφνίδιας απώλειας όρασης και είκοσι εννέα (29) αναφορές τύφλωσης παροδικής μεταξύ 14.895 οφθαλμικών διαταραχών,
όλες ειδικά συνδεδεμένες με το εμβόλιο AstraZeneca.
Η Moderna εμβολιάζει επίσης ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν και σε πολύ μικρότερο ποσοστό από τις προαναφερθείσες εταιρείες. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι που έλαβαν το εμβόλιο Moderna είναι τώρα και τυφλοί. Το MHRA δείχνει ότι σε συνδυασμό με το εμβόλιο Moderna, υπήρξαν 34 αναφορές τύφλωσης και πενήντα έξι (56) αναφορές προσωρινής απώλειας όρασης. Συνολικά, έχουν αναφερθεί 1.519 οφθαλμικές διαταραχές ως ανεπιθύμητες ενέργειες μετά την λήψη εμβολίου Moderna.

~ «Συνολικά, όταν συμπεριληφθούν οι ανεπιθύμητες ενέργειες οι οποίες αναφέρθηκαν -- όπου δεν προσδιορίστηκε η μάρκα του εμβολίου -- αναφέρονται 24.516 οφθαλμικές διαταραχές ως ανεπιθύμητες ενέργειες λόγω των εμβολίων Covid-19, με 525 από αυτές τις αντιδράσεις να είναι πλήρης τύφλωση», ανέφερε η Exposé.
Οι «ελεγκτές δεδομένων» μαζί με τις αρχές έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση για να κρύψουν αυτά τα δεδομένα “κάτω από το χαλί” και τα έχουν χαρακτηρίσει ως αναξιόπιστα. Το σκεπτικό τους είναι ότι «ακριβώς επειδή κάποιος αναφέρει το γεγονός μετά το εμβόλιο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οφείλεται στο εμβόλιο».
Ένα άτομο - με το όνομα Λούϊς - κατέγραψε στο Twitter την ιστορία της συζύγου του, η οποία τις εβδομάδες και τους μήνες που ακολούθησαν το εμβόλιο της AstraZeneca τυφλώθηκε εντελώς στο αριστερό της μάτι και μεταξύ 30 - 60 τοις εκατό στο δεξί της μάτι. Ο νευρολόγος ο οποίος θεράπευσε την γυναίκα, την προειδοποίησε να μην λάβει την δεύτερη δόση του εμβολίου.
«Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε η δυστυχία - την οποία οι ελεγκτές στοιχείων αγνοούν - είναι πολύ πραγματική για τους ανθρώπους που τα αναφέρουν», πρόσθεσε το Exposé.

Αλλά γιατί τα εμβόλια κατά του COVID προκαλούν στους ανθρώπους τύφλωση;
Η απάντηση θα μπορούσε να έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα εμβόλια για τον κορωναϊό (Covid -19) προκαλούν επίσης μεγάλα καρδιαγγειακά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφαλικού. Η απώλεια όρασης συχνά συνοδεύει το εγκεφαλικό επεισόδιο, οπότε όλα έχουν αρχίσει να έχουν νόημα.
Τα τελευταία νέα σχετικά με την βλάβη των «εμβολίων» του Covid-19 μπορείτε να τα βρείτε στο
 ChemicalViolence.com.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:
 DailyExpose.uk & NaturalNews.com

Πηγή: https://citizens.news/613937.html

greeknewsondemand.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης