26 Απρ. 2022

Dr Peter McCullough: Tι προκαλεί στο σώμα η ακίδα πρωτεΐνης μετά τον εμβολιασμό!

O Peter Andrew McCullough, ο γνωστός Αμερικανός καρδιολόγος, προχώρησε σε νέους τρομακτικούς ισχυρισμούς για τα εμβόλια:
«Τα εμβόλια covid-19 έχουν επίσημες προειδοποιήσεις, και τώρα μια μεγάλη βιβλιογραφία με περισσότερες από χίλιες δημοσιεύσεις ομοτίμων στην Eθνική Bιβλιοθήκη Ιατρικής, και το σύστημα προεκτύπωσης, δείχνουν ότι τα Eμβόλια προκαλούν θρόμβους αίματος.
Και το τμήμα του Eμβολίου που το προκαλεί είναι η ακίδα πρωτεΐνης που δημιουργείται μετά την εγκατάσταση του γενετικού υλικού στο ανθρώπινο σώμα.
Προάγει θρόμβους αίματος χωρίς αμφιβολία. Το FDA έχει προειδοποιήσεις για θρόμβους αίματος στον εγκέφαλο σε γυναίκες ηλικίας 18 έως 49 ετών, με το εμβόλιο johnson & johnson για παράδειγμα. Αλλά είναι ανησυχητικό, τώρα έχουμε ένα χαρτί από τον Ηulkin και τους συναδέλφους, που δείχνει ότι ο αγγελιοφόρος RNA παραμένει στο σώμα 60 μέρες.
Έχει βρεθεί στους λεμφαδένες και παραμένει στο σώμα πάρα πολύ καιρό. Η ακίδα πρωτεΐνης, πιστεύεται τώρα, ότι παραμένει στο σώμα για περισσότερο από έναν χρόνο, και οι συνεχείς δόσεις (Eμβολίων), σημαίνει συνεχιζόμενη συσσώρευση ακίδας πρωτεΐνης».

NE13 / el.gr