19 Απρ. 2022

Paul Craig Roberts: FDA, NIH, CDC, WHO είναι εγκληματικές οργανώσεις ....

| Ιστολόγιο |


 

 

 


Εγκλήματα Covid που εκτίθενται: FDA, NIH, CDC, WHO είναι εγκληματικές οργανώσεις που πρέπει να κατηγορηθούν, να δικαστούν και να εκτελεστούν για μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Paul Craig Roberts - Institute for Political Economy
(Ινστιτούτο Πολιτικής Οικονομίας)

   Αυτό είναι το συμπέρασμα από το "The Vaccine Death Report" που ετοιμάστηκε από τον David John Sorensen (Ντέϊβιντ Σόρενσεν) και τον Dr. Vladimir Zelenko (Βλαντιμίρ Ζελένκο), διαθέσιμο εδώ - https://www.stopworldcontrol.com/downloads/en/vaccines/vaccinereport.pdf - και εδώ - https: //www.globalresearch.ca/evidence-millions-deaths-serious-adverse-events-resulting-experimental-covid-19-injections/5763676.

Θα πρέπει να διαβάσετε ολόκληρη την έκθεση και να καταλάβετε πόσο σκληρά και σκόπιμα εξαπατηθήκατε και να κατανοήσετε ότι οι θάνατοι από το «εμβόλιο» του Covid είναι πολύ πιθανό να μην έχουν τελειώσει.
Είμαι εξοικειωμένος με πολλές από τις μεμονωμένες πληροφορίες αυτής της αναφοράς και αναφέρομαι σε αυτές σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτή η εκτενής περίληψη των πραγματικών αποδεικτικών στοιχείων για τους θανάτους και τους τραυματισμούς που προκλήθηκαν παγκοσμίως από τα «εμβόλια» του Covid προετοιμάστηκε εν μέρει από τον Dr. Βλαντιμίρ Ζελένκο, ο οποίος χρησιμοποίησε έγκαιρη θεραπεία με HCQ για να θεραπεύσει τους ασθενείς του με Covid. Καθώς η θεραπεία ήταν απειλή για την επείγουσα χρήση του «εμβολίου» χωρίς απαιτούμενες δοκιμές, η θεραπεία απαγορεύτηκε και οι γιατροί απολύθηκαν και ανακλήθηκαν οι ιατρικές τους άδειες για την θεραπεία ατόμων με HCQ και Ιβερμεκτίνη.
Τώρα που οι πραγματικοί επιστήμονες, σε αντίθεση με τους δημοσιοσχεσίτες που προσέλαβε η Big Pharma, έδωσαν τα στοιχεία μιας μαζικής γενοκτονίας, οι διεφθαρμένες Δυτικές κυβερνήσεις, καθεμιά από τις οποίες εμπλέκεται, και τα πορνικά μέσα ενημέρωσης αυτών των εμπλεκομένων, απεγνωσμένα προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή μας με τα φερόμενα ρωσικά εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία.
Τα αληθινά γεγονότα του καταναγκαστικού
«εμβολιασμού» κατά του Covid πρέπει να ταφούν για τα ένοχα μέρη προκειμένου να αποφύγουν τη λογοδοσία.
Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και να καταλάβουμε ότι μας κυβερνούν εγκληματίες που εκτιμούν την δύναμή τους και το κέρδος τους πολύ περισσότερο από ό,τι εκτιμούν τη ζωή και την υγεία μας.

Το κακό είναι πλέον τόσο θεσμοθετημένο στον Δυτικό κόσμο που φαίνεται ότι η μοίρα μας είναι απελπιστική. Οι άνθρωποι είναι τυφλοί σε ό,τι τους γίνεται, και η τύφλωσή τους τούς κάνει ανίκανους. Πολλοί μάλιστα σπεύδουν να υπερασπιστούν αυτούς που τους καταστρέφουν.

Στον Δυτικό κόσμο τα γεγονότα έχουν αντικατασταθεί από μυθοπλασίες και η αλήθεια από ψέμματα
Ολόκληρη η επιχείρηση Covid ήταν μια διαδικασία απαγόρευσης και διακοπής γεγονότων. 
Η διαδικασία αντικατάστασης γεγονότων με μυθοπλασίες έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Μόλις τα τελευταία 60 χρόνια είχαμε έναν μεγάλο αριθμό – την δολοφονία του Προέδρου Κένεντυ, το Βιετνάμ, την 11η Σεπτεμβρίου, τα
«όπλα μαζικής καταστροφής» του Σαντάμ Χουσεΐν, την δαιμονοποίηση και την καταστροφή της Λιβύης και του ηγέτη της, «την χρήση χημικών όπλων από τον Άσαντ», «Ιρανικά πυρηνικά», τον μεγάλο αριθμό ενορχηστρωμένων δαιμονοποιήσεων κατά της Ρωσίας –υποτιθέμενες δηλητηριάσεις, κατάρριψη αεροσκάφους της Μαλαισίας, εισβολές– και την «πανδημία Covid»

Χέρι - χέρι με αυτά τα ενορχηστρωμένα γεγονότα, συμβαίνουν, η διάβρωση της πολιτικής ελευθερίας και η συσσώρευση ακαταλόγιστης εξουσίας σε κυβερνητικά και ιδιωτικά χέρια, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις φαρμακευτικές εταιρείες που ελέγχουν τις δημόσιες ρυθμιστικές αρχές. 
Οι γονείς έχουν χάσει τον έλεγχο των παιδιών τους λόγω της κατήχησης στα δημόσια σχολεία και στις Υπηρεσίες Παιδικής Προστασίας που με οποιοδήποτε πρόσχημα μπορούν να αρπάξουν ένα παιδί από τους γονείς.   
Τα δικαιώματα ανήκουν πλέον μόνο σε εκείνους που έχουν την εξουσία, και αυτοί οι άνθρωποι είναι σε μεγάλο βαθμό “ακαταλόγιστοι”.
Το δικαστικό σύστημα είναι διεφθαρμένο από την χρήση του σε πολιτικούς αγώνες εξουσίας και από την χρήση του για την αναδιάρθρωση της κοινωνίας σε αφυπνισμένες κατευθύνσεις και την δημιουργία ειδικών δικαιωμάτων για «καταπιεσμένες ομάδες».   
Η δικαιοσύνη μας, άφησε μαζί με την ακεραιότητα και το ήθος.

Η επικράτηση του κακού και της ακαταλόγιστης δύναμης είναι παντού γύρω μας. 
Ο λαός χρειάζεται ηγέτες, αλλά πού είναι οι ηγέτες;

Πηγή > https://www.paulcraigroberts.org/

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης