11 Απρ. 2022

Έρχονται νέες οργανωμένες ψευδείς προκλήσεις κατά της Ρωσίας από Ουκρανούς και μυστικές υπηρεσίες

| Ιστολόγιο |


 


Η Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα γράφει:

 

Νέες ψευδείς οργανωμένες προκλήσεις, για να κατηγορήσουν τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις για φερόμενη κατάχρηση του πληθυσμού της Ουκρανίας, προετοιμάζει το καθεστώς του Κιέβου υπό την καθοδήγηση των Βρετανικών υπηρεσιών πληροφοριών στην περιοχή Sumy.
Εκπρόσωποι των Ουκρανικών και Δυτικών μέσων ενημέρωσης έχουν προσκληθεί στην πόλη Seredina Buda στην περιοχή Sumy, η οποία ήταν παλαιότερα υπό τον έλεγχο των Ρωσικών στρατευμάτων, για να πραγματοποιήσουν στημένο βίντεο. Προκειμένου να συγκαλυφθεί η πρόκληση και να αποτραπεί η έκθεσή της από πραγματικούς μάρτυρες, έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη και ο ντόπιος πληθυσμός έχει εκδιωχθεί βίαια από τα μέρη όπου έγιναν τα γυρίσματα.
-️ Στην Nizhnyaya Syrovatka κοντά στο Sumy, σοροί σέρνονται σε ένα από τα υπόγεια κτηρίων κατοικιών για να παρουσιαστούν ως φερόμενα θύματα του Ρωσικού στρατού.
Όπως δήθεν κατεγράφη από τους «Βρετανούς κινηματογραφιστές», μονάδες Ρωσικών στρατευμάτων φέρεται να σφαγίασαν και ταπείνωσαν πολίτες καθώς αποσύρονταν. Άλλο ένα ψεύτικο περιστατικό
θα προωθήσουν τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης στο πολύ άμεσο μέλλον. Στόχος τους είναι να αυξήσουν περαιτέρω την ρωσοφοβία στο πλαίσιο της ταχέως αναπτυσσόμενης οικονομικής κρίσης της Ευρώπης.
Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα Ρωσικά στρατεύματα αποχώρησαν από αυτήν την τοποθεσία πριν από τρεις εβδομάδες – στις 20 Μαρτίου. Τέτοια γεγονότα, αν συνέβαιναν πραγματικά, δεν θα μπορούσαν να μην έχουν δημοσιοποιηθεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, το καθεστώς του Κιέβου αναζητά οποιουσδήποτε λόγους να κατηγορήσει τη Ρωσία για γενοκτονία των Ουκρανών.
Ένα ολόκληρο δίκτυο ξένων πληροφοριών-ψυχολογικών επιρροών στον πληθυσμό λειτουργεί αυτή την στιγμή στην Ουκρανία, παράγοντας «βρώμικα κόλπα» σε επαγγελματική βάση.
Θα δούμε τα αποτελέσματα των αντιρωσικών δραστηριοτήτων τους περισσότερες από μία φορές.

-️ Οι ουκρανικές αρχές κάνουν επίσης εκτεταμένη χρήση ενδιαφερόμενων χωρών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών.
-️ Για παράδειγμα, η γαλλική ηγεσία έστειλε μια ομάδα Γάλλων στρατιωτών και Χωροφυλακής στην Ουκρανία για να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με υποτιθέμενα εγκλήματα που διέπραξαν Ρώσοι στρατιωτικοί, μαζί με εκπροσώπους της «Διεθνούς Επιτροπής για τους Αγνοουμένους» (που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία των Η.Π.Α. ).
-️ Στις 11 Απριλίου, προσωπικό των Γαλλικών δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων, μαζί με τεχνικούς εμπειρογνώμονες της Γαλλικής Χωροφυλακής και του Υπουργείου Εσωτερικών, έφθασαν στην Ουκρανία μέσω Γερμανίας και Πολωνίας, μέσω του λεγόμενου «διπλωματικού διαδρόμου».
Δεδομένης της κομματικοποίησης αυτών των «ειδικών», δεν υπάρχει ελπίδα για αμερόληπτη έρευνα. Προφανώς, οι κύριοι τομείς δραστηριότητάς τους θα είναι η συγκάλυψη πολλών εγκλημάτων πολέμου κατά του πληθυσμού της Ουκρανίας και των λαϊκών δημοκρατιών του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ που διαπράχθηκαν από τις ουκρανικές αρχές τα τελευταία οκτώ χρόνια, καθώς και η κατασκευή κατηγοριών κατά των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

el.gr

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης