7 Απρ. 2022

Νέες φρικτές εικόνες του ΑΖΟΦ με μικρά παιδιά – Αυτούς «έφεραν» στη Βουλή

Ακροδεξιός παιδικός καταυλισμός της Ουκρανίας: «Θέλω να μεγαλώσω έναν πολεμιστή» / Ukraine's far-right children's camp: «I want to bring up a warrior» | The Guardian

** Στρατολόγηση μικρών παιδιών στην Ουκρανία από τους Ναζί **

Συνθήματα: “Λευκή Υπερηφάνεια”, “Η Ουκρανία πάνω απ’ όλα” κ.ά.
_________________________________________________________________________________________________

Ενώ στην Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, βράζουν με την κίνηση της κυβέρνησης να παρουσιάσει ΝΑΖΙ και ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ στη Βουλή, στην δημοσιότητα έρχεται ένα μίνι ντοκυμαντέρ από τον Guardian, για ένα από τα στρατόπεδα νεολαίας του ΑΖΟΦ!
Εκεί, δηλαδή, που στρατολογούν μικρά παιδιά στον όλεθρο του μίσους και του ρατσισμού !!!

Στην αρχή του βίντεο, ένας έφηβος Ουκρανός ονόματι Anton που ετοιμάζεται να παρευρεθεί σε μια κατασκήνωση της ΑΖΟΦ περιγράφει ότι ανησυχεί για μερικά από τα τατουάζ με σβάστικα ή άλλα «φασιστικά» και «ειδωλολατρικά» σύμβολα που προωθούνται από την ομάδα.
«Εκεί θα σκοτωθώ», λέει στη μητέρα του.
Το αγόρι συνεχίζει να σημειώνει ότι τα μέλη του AΖΟΦ είναι γνωστό ότι «χτυπούν κόσμο».
Κάποια στιγμή ο αφηγητής για την παραγωγή του Guardian παρέχει ένα σύντομο υπόβαθρο του τρόπου με τον οποίο η Ταξιαρχία ΑΖΟΦ πολέμησε στο πραξικόπημα του 2014 που υποστηρίχθηκε από τη Δύση ενάντια σε μια -τότε- φιλική προς την Ρωσία κυβέρνηση.
Ένας μαχητής του Αζόφ που εργάζεται στο στρατόπεδο νέων λέει στην κάμερα ότι η νεοναζιστική ομάδα «έχει μεταμορφωθεί σε ουκρανικό κίνημα», προσθέτοντας: «Τώρα είναι ένα πολιτικό κίνημα».
Μερικά από τα μέλη του AΖΟΦ κινηματογραφούνται να παρακολουθούν ένα ρωσικό ρεπορτάζ ειδήσεων που συγκρίνει τα στρατόπεδα με το πρόγραμμα Χιτλερικής Νεολαίας της Ναζιστικής Γερμανίας.
Δείτε εικόνες με σβάστικες και στρατολόγηση μικρών παιδιών!

el.gr