29 Μαρ. 2022

ΝΑΤΟική Χούντα το καθεστώς Ζελένσκι .... Άνανδροι, ανθρωπόμορφα κτήνη ....

** Σε αυτούς έδωσε όπλα η κυβέρνηση ... και οι τρομοκράτες της Δύσης **

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

1) Ουκρανοί τηλεφωνούν σε Μανάδες νεκρών Ρώσων στρατιωτών από τα κινητά τους και τις καθυβρίζουν.
2) Λιθοβολισμός ολόγυμνης κοπέλας από διεστραμμένους Ουκρανούς Ναζιστές! Όπως η ISIS. Βασανιστήρια και κακοποίηση!
3) Ουκρανοναζί εισέβαλαν σε εκκλησία καί απήγαγαν ιερέα. Τον αποκάλεσαν "παπά-σαμποτέρ της Μόσχας". Αγνοείται ...
4) Ουκρανοί Ναζί έβγαλαν με μαχαίρι τα μάτια νεαρού αιχμάλωτου Ρώσου στρατιώτη!
________________________________________________________________________________________________

1) Ουκρανοί τηλεφωνούν σε Μανάδες νεκρών Ρώσων στρατιωτών από τα κινητά τους και τις καθυβρίζουν!

Ουκρανοί στρατιώτες καλούν τις μητέρες των νεκρών Ρώσων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στη μάχη και τις χλευάζουν για την απώλειά τους.
«Οι λογαριασμοί υπέρ της Ουκρανίας στο Twitter μετέφρασαν τα βίντεο και γιόρτασαν τις αποτρόπαιες πράξεις με χαρά», γράφει ο Chris Menahan.
Στο βίντεο ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Ουκρανός στρατιώτης (ΟΥΚ.ΣΤΡ.): Δόξα στην Ουκρανία.
Πρώτη γυναίκα που έχει σχέση με τον νεκρό Ρώσο - (Γυν.Ρωσ.1): Μπάσταρδε!
ΟΥΚ.ΣΤΡ.: Δόξα στην Ουκρανία. Ο Ιλιούσα δεν είναι πια εδώ. Αρρώστησε και πέθανε. Ιλιούσα τέλος! Χάθηκε. Αυτό ήταν το πρώτο του λάθος. Το δεύτερο λάθος του ήταν πως χάθηκε στην Ουκρανία. Το τελευταίο ήταν πως πέθανε παλιοπο…τάνα. Χα! χα! χα! Έκλεισε κιόλας το ίντερνέτ του ή ακόμα;;; Ρώσοι;;; Γιατί χτυπάς τα χείλη σου κυρά μου;;;
(Γυν.Ρωσ.1): Τον βλέπεις;;;
Δεύτερη γυναίκα που έχει σχέση με τον νεκρό Ρώσο - (Γυν.Ρωσ. 2): Ναι!
(Γυν.Ρωσ.1): Δες τον μπάσταρδο.
(Γυν.Ρωσ. 2): Τί δείχνει ο μπάσταρδος;;;
(Γυν.Ρωσ.1): Δείξε μας τα πτώματα μωρή πο...τάνα!
ΟΥΚ.ΣΤΡ.: Ό,τι απέμεινε από αυτόν είναι ένας κ...λος και ένα αυτί! Τί να σας δείξω;;; Τουλάχιστον κρατήσαμε σώο το τηλέφωνο για να σας πως ότι ο γαμ...όλης σας δεν υπάρχει πια.
(Γυν.Ρωσ.1): Εσύ έχεις κ...λο αντί για κεφάλι πο...τάνα!
ΟΥΚ.ΣΤΡ.: Δεν υπάρχει τίποτα από αυτόν. Το κεφάλι είναι στον κ...λο και ο κ...λος στο κεφάλι. Δόξα στον ουκρανικό στρατό!
(Γυν.Ρωσ.1): Δείξε μας!
ΟΥΚ.ΣΤΡ.: Τί να σας δείξω! Θα τον φάνε τα σκυλιά κα αυτό ήταν.
(Γυν.Ρωσ.1): Τα σκυλιά θα φάνε την μάνα σου παλιοκάθαρμα!
ΟΥΚ.ΣΤΡ.: Τα σκυλιά θα τους φάνε. Δεν έχουμε χρόνο να τους θάψουμε αφού τους ξεπαστρεύουμε. Μόνο κομμάτια πετάγονται εδώ και εκεί. Πόδι εδώ, κεφάλι εκεί! Το τηλέφωνο αρπάχτηκε μαζί με το χέρι του. Αυτό είναι όλο!

Ο Ουκρανός φάνηκε να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο που ανήκε στον νεκρό Ρώσο στρατιώτη για να τηλεφωνήσει στη μητέρα του.
Ένας Νεοναζί μέλος του τάγματος AZOV ονόματι Ivan Zaliznyak ανέβασε το βίντεο και άλλα πέντε στο κανάλι του στο Telegram.
Τα βίντεο καταρρίπτουν την αφήγηση, που παρουσιάζουν τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης σε Ελλάδα και Δυτικό κόσμο ότι οι Ουκρανοί είναι τα «καλά παιδιά».
Χθες, εμφανίστηκαν τρομακτικά πλάνα με Ουκρανούς μαχητές να διαπράττουν κυριολεκτικά εγκλήματα πολέμου πυροβολώντας αιχμάλωτους Ρώσους στρατιώτες στα γόνατα και βλέποντάς τους να πεθαίνουν μέσα στην αγωνία. (el.gr)

2) Λιθοβολισμός ολόγυμνης κοπέλας από διεστραμμένους Ουκρανούς Ναζιστές! Όπως η ISIS. Βασανιστήρια και κακοποίηση!

Λιθοβολισμός ολόγυμνης κοπέλας από διεστραμμένους Ουκρανούς Ναζιστές! Η απόλυτη φρίκη… Διεστραμμένοι Ουκρανοί Ναζιστές στρατιώτες ή παραστρατιωτικά Τάγματα Θανάτου, βασανίζουν νεαρή κοπέλα για τα φρονήματά της. Την έχουν ολόγυμνη με κατεβασμένο στα πόδια το εσώρουχο, περιλουσμένη με πράσινη μπογιά σε πρόσωπο, απόκρυφα μέρη σώματος και πόδια. Τα χέρια της φέρουν χειροπέδες. Την λιθοβολούν όπως οι τζιχαντιστές. Καταματωμένη…
Ζελένσκιδες Ναζίδες…. βιαστές, βασανιστές.
Εγέρθητι και χειροκροτήστε τον Αρχιβασανιστή Ανθρωποφύλακα Ζελένσκι! (dimpenews.com)

3) Ουκρανοναζί εισέβαλαν σε εκκλησία καί απήγαγαν ιερέα. Τον αποκάλεσαν "παπά-σαμποτέρ της Μόσχας". Αγνοείται ...

Βιαιοπραγίες εναντίον Ρώσου κληρικού που ιερουργεί στήν Ουκρανία εν ώρα Θείας Λειτουργίας. Οι Ουκρανοναζί απήγαγαν 4 Αρχιμανδρίτες.
Αρχιμανδρίτης Laurus Berezovsky. Άγνωστοι εισέβαλαν στην εκκλησία του, και τον έσυραν στο δάσος. Αγνοείται και αυτός ....
Αυτή είναι τουλάχιστον η τέταρτη απαγωγή ιερέα της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που ανήκει στο Πατριαρχείο Μόσχας – UOC (η μόνη Κανονική Ορθόδοξη Εκκλησία) τις τελευταίες 10 ημέρες.
Αυτό συνέβη στην κανονική Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο Zhytomyr της Ουκρανίας. Οι απαγωγείς τον ξυλοκόπησαν τουλάχιστον σε σημείο να του σπάσουν τη μύτη. Ένας άλλος ιερέας τον περιγράφει ως «αληθινό ποιμένα, προσευχόμενο και εξομολογητή».
Οι άλλοι 3 κληρικοί της κανονικής UOC που έχουν απαχθεί είναι:
- Αρχιμανδρίτης Τίτος της μονής Dukonsky.
- Δόκιμος μοναχός Trofim της μονής Dukonsky
- Αρχιμανδρίτης Gennady Batenko ο οποίος είναι και γιατρό. Απήχθη στις 16 Μαρτίου, από την πόλη Tomashovka, στην περιοχή Fastov, στην επαρχία Κιέβου όταν μια ομάδα ενόπλων εισέβαλε στο σπίτι του. Αγνοείται ... (ieriplektani.blogspot.com)

4) Ουκρανοί Ναζί έβγαλαν με μαχαίρι τα μάτια νεαρού αιχμάλωτου Ρώσου στρατιώτη!

Ουκρανοί στρατιώτες Ναζί έβγαλαν με μαχαίρι τα μάτια νεαρού αιχμάλωτου Ρώσου στρατιώτη που τον λένε Πέτρο. Βασανιστήρια.Ένα ακόμη έγκλημα πολέμου από τις συμμορίες των ΝΑΤΟ - Ε.Ε.
Αντίστοιχα βασανιστήρια έκαναν οι φανατικοί ισλαμιστές Τσετσένοι τρομοκράτες που και τότε υπεράσπιζε η Δύση στον Ρωσοτσετσενικό πόλεμο. Κουβάδες γεμάτοι με μάτια Ρώσων στρατιωτών... Στη Συρία, στη Λιβύη, στο Ιράκ, στην Τσετσενία, στα Βαλκάνια, η Δύση συνασπιζόταν πάντα με τους ισλαμιστές και όχι με τις εκεί μετριοπαθείς δυνάμεις... (dimpenews.com)