28 Μαρ. 2022

Νέες θηριωδίες των Ουκρανοναζί (Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες)

Στο ΒΙΝΤΕΟ:

1) Ουκρανοναζί δολοφόνησαν, κακοποίησαν κοπέλα και της χάραξαν τεράστια σβάστικα στο στομάχι! Σε σχολείο, βάση του ΑΖΟΦ και της Εθνοφρουράς.

Στη Μαριούπολη, στην εγκαταλελειμμένη βάση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και του ΑΖΟΦ, στο σχολείο, το πτώμα ενός κοριτσιού με μια σβάστικα χαραγμένη στο στομάχι του. Βρέθηκαν οι στρατιωτικές φόρμες των Ουκρανοναζί αφού τις άλλαξαν με πολιτικά ρούχα για να διαφύγουν ως πολίτες. Από αυτές αποδεικνύεται πως ήταν βάση της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας και της Ταξιαρχίας ΑΖΟΦ.
Εντοπίστηκαν πτώματα πολιτών που υποστήριζαν την DPR, μία κοπέλα δολοφονημένη που έχει υποστεί βασανιστήρια και της έχουν χαράξει τη σβάστικα.
H κοπέλα είναι αιμόφυρτη σε λίμνη αίματος. Δεν ξέρουμε ποιός το έκανε αναφέρουν οι στρατιώτες του DPR, πάντως ή ΑΖΟΦ ή Εθνοφρουροί.
Η σβάστικα είναι εγκαυματικής μορφής, συν χάραγμα... Έγκλημα πολέμου... Αυτοψία στον τόπο ενός ειδεχθούς εγκλήματος. Γενοκτονία με κίνητρο εθνοκάθαρσης.
Πολλοί κάτοικοι από τη Μαριούπολη λένε ότι, οι δυνάμεις της Ουκρανίας πυροβολούν οχήματα που προσπαθούν να διαφύγουν. Δίνουν εντολή στους πολίτες να γυρίσουν πίσω ή θα πυροβοληθούν. (dimpenews.com)

2) Ρώσοι αιχμάλωτοι στρατιώτες, βασανίζονται και πυροβολούνται από Ουκρανούς.

Ανταποκριτές από την Μόσχα μετέδωσαν πως στα χέρια του Πούτιν βρίσκεται βίντεο, το οποίο έχει κατακλύσει το Ρωσικό διαδίκτυο και δείχνει Ρώσους αιχμαλώτους να βασανίζονται και να πυροβολούνται από Ουκρανούς.
Πιστεύεται πως η περιοχή όπου τραβήχτηκε το βίντεο είναι στο Χάρκοβο.
Έπειτα από αυτές τις εικόνες, συνεργάτες του Ρώσου Προέδρου ζητούν την άνευ όρων συνθηκολόγηση της Ουκρανίας, καθώς, όπως αναφέρουν, υπό την τωρινή ηγεσία δεν υπάρχει σημείο συνεννόησης.
Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο Ρώσος ηγέτης, από τον οποίον πλέον ζητούν να τα ισοπεδώσει όλα. (el.gr)

3) Αποκεφαλισμός πολίτη στην Ουκρανία από νεοναζί … Νεομάρτυρες!

Ένα τρομακτικό νέο βίντεο κυκλοφόρησε που δείχνει έναν Ουκρανό Νεοναζί δήμιο να σκοτώνει έναν άμαχο σε στυλ ISIS – αργά, μεθοδικά, με ευχαρίστηση – χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι ....
Οι ειδικοί περιεχομένου βίντεο είναι κατηγορηματικά πεπεισμένοι ότι το βίντεο είναι αυθεντικό. Ο τρομοκράτης αποκεφαλιστής δεν κρύβει το πρόσωπό του, και σαφώς ανήκει στους «υπερασπιστές της Ουκρανίας». O δήμιος φέρει στρατιωτική ή παραστρατιωτική στολή και το θύμα πολιτική περιβολή.
Τερατώδεις φρικαλεότητες! Oυκρανοτζιχαντιστές. Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας από τους Ζελένσκηδες.
Βιντεοσκοπείται το αποτρόπαιο έγκλημα προς παραδειγματισμό των αντιφρονούντων.
Το θύμα στο βίντεο φοράει τζιν, άρα πιθανόν πολίτης – ο δήμιος Ουκρανός στρατιώτης που τον δολοφονεί με ιδιαίτερα άγριο τρόπο (συνιστώ πραγματικά να μην παρακολουθήσετε το βίντεο) τον κατηγορεί ότι εργάζεται για τη Ρωσία, και διακηρύσσει στο τέλος “Δόξα στην Ουκρανία, θάνατος στην εχθρούς» …..Αυτή είναι η σωστή πλευρά της Ιστορίας;;;
Το πολιτικό σύστημα ρίχνει αυλαία μέσω της παράστασης ενός … ηθοποιού στα Κοινοβούλια της Δύσης.

Y.Γ. Κάποια μέσα ταυτοποιούν τον δήμιο ως τον Ruslan Mironyuk, έναν ντόπιο που ζει στην Vinnitsa, ενώ ισχυρίζονται πως το θύμα μπορεί να είναι και Ρώσος στρατιώτης αιχμάλωτος … (dimpenews.com)