20 Μαρ. 2022

Κτηνωδία: Οι Ουκρανοναζί έγδυσαν & έδεσαν σε στύλο 2 ρωσογενείς κοπέλες όπου τις κακοποιεί ο καθένας

Οι Ουκρανοναζί συνεχίζουν τιμωρητικές επιχειρήσεις κατά ρωσόφιλου στοιχείου στην Ουκρανία.
Εκατοντάδες άνδρες δένονται σε στύλους και βασανίζονται. Τώρα οι δήμιοι έδεσαν σε στύλο 2 ρωσογενείς κοπέλες, τις έγδυσαν και ο καθένας μπορεί να τις κακοποιήσει.
Διαστροφικός σαδισμός…ωμή βαρβαρότητα...κτηνωδία...AΖΟΦισμός...
Η Arendt στο βιβλίο της ”Οι καταβολές του Ολοκληρωτισμού” επιχειρώντας ν΄απαντήσει πως κατέστησαν δυνατά τα ειδεχθή εγκλήματα του Ναζισμού διαπιστώνει μια κλιμάκωση και αποκαλεί το πρώτο στάδιο ”φόνο του νομικού προσώπου” που συντελείται με την αφαίρεση δικαιωμάτων από ορισμένες κατηγορίες του πληθυσμού...
Η εθνοκάθαρση του Ρωσόφωνου στοιχείου συντελέστηκε για 8 χρόνια ακριβώς σε αυτή τη βάση…… η τρομοκρατία συνεχίζεται, ο ναζισμός είναι πάντα ίδιος….

dimpenews.com

ΔΕΙΤΕ και ΑΥΤΟ: Οι Παιδεραστές Ουκρανοναζί δένουν παιδιά σε στύλους και τα βασανίζουν! Βάφουν πράσινα τα πρόσωπα τους. Λιθοβόλησαν σαν κοινοί τζιχαντιστές νεαρό στη Μαριούπολη!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ

https://dimpenews.com/2022/03/20/%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%af-%ce%bb%ce%b9%ce%b8%ce%bf%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%bf/

Αντιγράψτε τον παραπάνω Σύνδεσμο και κάνετε Αναζήτηση