16 Μαρ. 2022

Fr Nathanael: Ο Πούτιν είναι ο νέος Covid! / Putin Is The New Covid! (13.3.2022)

Είτε πρόκειται για τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης που το διατυμπανίζουν…
Ή για το εβραϊκό Στέιτ Ντιπάρτμεντ που το διατυμπανίζει…
Ο Πούτιν είναι το πιο πρόσφατο, μοιραίο πρόσωπο μίσους.

Είναι “πατριωτικό σας καθήκον” να τον μισείτε παρόλο που δεν άνοιξε ποτέ τα σύνορά μας σε χιλιάδες παρανόμους… Παρότι ποτέ δεν έκλεισε τον αγωγό Keystone προκαλώντας άλματα τιμών στις αντλίες (καυσίμων)… Ούτε απέλυσε εκατοντάδες νοσοκόμες επειδή απέφυγαν τις θρομβώσεις (των εμβολίων) ...

Ποιός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Εβραίοι που διοικούν το Στέιτ Ντιπάρτμεντ —ο Μπλίνκεν, η Νούλαντ (γεννηθείσα ως Νούντελμαν) και ο Σέρμαν— τον μισούν;

Πολιτικοί επιστήμονες και δημοσιογράφοι λένε ότι μια Αυτοκρατορία του Ψεύδους έχει δημιουργηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια. Είναι δύσκολο να διαφωνήσεις με αυτό, είναι πραγματικά έτσι. Αλλά δεν πρέπει να είναι κανείς αδιάφορος σε αυτό. Οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν μια τρομακτική χώρα, ως δύναμη που σχηματίζει σύστημα. Όλοι οι δορυφόροι των ΗΠΑ, όχι μόνο ταπεινά και υπάκουα λένε ναί και το παπαγαλίζουν με την παραμικρή πρόφαση, αλλά και μιμούνται την συμπεριφορά των ΗΠΑ και αποδέχονται με ενθουσιασμό τις υπαγορεύσεις που τους προσφέρει. Έτσι μπορεί κανείς να πει με βάσιμους λόγους και με πλήρη σιγουριά, ότι ολόκληρο το λεγόμενο “Δυτικό μπλόκ” που σχηματίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες κατά την δική τους εικόνα, είναι η ίδια η Αυτοκρατορία του Ψεύδους.
Είναι πραγματικά έτσι.

Μόλις πριν από λίγο καιρό αποκαλύφθηκαν στην Ουκρανία τα παράνομα Εργαστήρια Βιολογικού Πολέμου που χρηματοδοτήθηκαν από τις ΗΠΑ.
Αλλά το CNN το απομυθοποίησε, το Πεντάγωνο το διέψευσε και το FOX το εξαφάνισε.
Αλλά η Νούντελμαν, με την πλάτη στον τοίχο, το “κατάπιε”.
Ερώτηση στην Νούντελμαν: -- "Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω, έχει η Ουκρανία χημικά ή βιολογικά όπλα;"
Νούντελμαν: -- “Εεε, η Ουκρανία έχει -ώχ - έχει εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας. Στην πραγματικότητα τώρα ανησυχούμε αρκετά για τα ρωσικά στρατεύματα, γιατί μπορεί να επιδιώκουν οι ρωσικές δυνάμεις να αποκτήσουν τον έλεγχο.
Έτσι, εργαζόμαστε με τους Ουκρανούς για το πώς μπορούν να αποτρέψουν οποιοδήποτε από αυτά τα ερευνητικά υλικά να πέσει στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων, αν πλησιάσουν".

Ω, είναι μια Σκύλα, εβραϊκή Σκύλα!
Θέλω να πω, αν πρόκειται απλώς για «βιολογικές» ερευνητικές εγκαταστάσεις, γιατί είναι τόσο νευρική η Σκύλα του πολέμου;

Οι Εβραίοι που χρηματοδοτούν το «Λόμπι των ομοφυλοφίλων» στη Jewmerka (=Εβραιοαμερική) —όπως ο Paul Singer, η Jennifer Pritzker, ο Grigory Schwartz Soros— αναστατώνονται όταν ακούνε κάτι τέτοιο.
Οι προσπάθειες να μας χρησιμοποιήσουν για τα δικά τους συμφέροντα δεν έχουν σταματήσει, ενώ πρόσφατα προσπάθησαν να καταστρέψουν τις παραδοσιακές μας αξίες. Μας επιβάλλουν τις ψεύτικες αξίες τους που θα διαβρώσουν εμάς και τους ανθρώπους μας από μέσα, συμπεριφορές που επιβάλλουν -επιθετικά- στις χώρες και που οδηγούν σε υποβάθμιση και εκφυλισμό επειδή είναι αντίθετες με την ανθρώπινη φύση. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό.

Δεν πρέπει να μισείτε τον Πούτιν επειδή προστατεύει τους Ρώσους πολίτες στην Ουκρανία από τους «Μπαντερίστες φασίστες» και προστατεύει τα σύνορα της Ρωσίας…
Υποτίθεται ότι τον μισείτε επειδή -- τον ακούσατε, οι Εβραίοι τον ακούνε δυνατά και καθαρά -- δεν θα επιτρέψει να υπονομεύσουν την κοινωνία του μέσω της σεξουαλικής διαστροφής που καταστρέφει το έθνος του.
Ω, κάνει τους Εβραίους να ανατριχιάζουν!
Ο Πούτιν δεν θα επιτρέψει στους Εβραίους να προκαλέσουν διχασμό από μέσα!
Ο Πούτιν είναι ο νέος Covid.
Απονομή του βραβείου Νόμπελ για τον τερματισμό της πανδημίας!

Και τώρα ό,τι δεν πέτυχαν πλήρως οι Εβραίοι με το κλείδωμα (lockdown), τις μάσκες και την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της λευκής χριστιανικής μεσαίας τάξης - όλα για να σκοτώσουν την οικονομία προκειμένου να φέρουν ένα κεντρικό ψηφιακό νόμισμα - θα το ολοκληρώσουν με τον Πούτιν.
Οι «κυρώσεις από την κόλαση» κατά της Ρωσίας δεν βλάπτουν καθόλου την Ρωσία.
Η Ρωσία έχει άφθονο φυσικό αέριο και πετρέλαιο, τρόφιμα, ορυκτά, με άφθονες αγορές.
Αλλά οι «κυρώσεις από την κόλαση» βλάπτουν την Αμερική με την αποκοπή του πετρελαίου και των λιπασμάτων από τη Ρωσία.

Λοιπόν, γιατί όχι;
Ας επιβάλουμε κυρώσεις στην Αμερική για να τιμωρήσουμε τον Πούτιν!
Θα τρώτε φασόλια αντί για μπέργκερ και θα έχετε ποδήλατα αντί για αυτοκίνητα.

Και για να διασφαλιστεί η «αξιολόγηση μετοχών», αντί να σας ληστέψουν με μάσκες, ο λογαριασμός όψεως θα κλαπεί αφού θα τον συνδέσουν με το «Πορτοφόλι της FED» [ψηφιακό νόμισμα] που κωδικοποιείται στην Εβραϊκή Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.

Δεν είναι ωραίο να έχεις έναν νέο Covid ;;;
Το να μισείς τον Πούτιν έχει πολύ υψηλό τίμημα.

Fr Nathanael
_________________________________________________________________________________
*** Σ.Σ.: Ο Fr Nathanael καταφέρεται εναντίον της Εβραιοσιωνιστικής Νέας Τάξης και όχι κατά όλων των Εβραίων στην καταγωγή. Ο ίδιος ο Fr Nathanael είναι Εβραϊκής καταγωγής.