15 Μαρ. 2022

Η αλήθεια για τον Ζελένσκι, την Ουκρανία και τα “τσιράκια” των διεθνιστών!

”H Ρωσία δεν είχε άλλη επιλογή, είτε θα έπρεπε να εξαφανιστεί είτε όφειλε να υπερασπιστεί τον εαυτό της”

«Καλύτερα να βρεθείς κρεμασμένος γιατί έμεινες πιστός, παρά γιατί πρόδωσες».
Είναι η βασική φράση από την εκπομπή τού πιο μεγάλου εν ζωή σκηνοθέτη της Ρωσίας Νικίτα Μιχάλκοφ για τα γεγονότα στην Ουκρανία.
Θέλει να δείξει όπως και ο ίδιος ομολογεί ότι η Ρωσία δεν είχε άλλη επιλογή, είτε θα έπρεπε να εξαφανιστεί, είτε όφειλε να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι στην διεθνιστική τάξη πραγμάτων, η οποία θέλει την εξαφάνιση της Ρωσίας, επειδή, για την ώρα, στέκεται εμπόδιο στην Μεγάλη Επανεκκίνηση.
Δεν μιλά όμως μόνο ο ίδιος, αλλά παραθέτει συγκλονιστικά ντοκουμέντα.
Στο ντοκυμαντέρ παρατίθενται εικόνες που δείχνουν:

- Τους Νεοναζί του Κιέβου και τι πρεσβεύουν.
- Τον Ζελένσκι, νυν πρόεδρο της Ουκρανίας, να κάνει λόγο -πριν εκλεγεί- για την ανάμειξη Αμερικανών μισθοφόρων στην Ουκρανία και να λέει, κάνοντας αναφορά στον διεθνιστή Ομπάμα, πως «η Ουκρανία είναι Αμερικανικό τσιράκι». Στη συνέχεια χαιρετάει, με διάθεση ειρωνείας, ναζιστικά, προκειμένου να θίξει την συμμετοχή των Νεοναζί σε όλο αυτό. Αφότου εξελέγη όμως, ξέχασε τι είχε πει και έφτασε στο σημείο να δηλώσει: «Δεν είναι όλοι εκπρόσωποι του ανθρώπινου είδους. Υπάρχουν και όντα», εννοώντας προφανώς τους Ρώσους και τους Έλληνες του Ντονμπάς, όπου εκεί οι Ουκρανοί Νεοναζί σκότωσαν τουλάχιστον 14.000.
- Το πως οδηγήθηκαν τα πράγματα σε πόλεμο! Τι είχε συμφωνηθεί και τον τρόπο που αθέτησαν την συμφωνία του Μίνσκ οι κυβερνώντες του Κιέβου.
- Τα λόγια μίσους Ουκρανών πολιτικών που μιλούσαν για βομβαρδισμό της Ρωσίας με πυρηνικά, εξαφάνιση των Ρώσων και καμένη γη στα Ρωσικά εδάφη.

Helen Piters / YouTube
https://www.el.gr/