9 Μαρ. 2022

Δριμύ κατηγορώ Ρωσίας σε ΗΠΑ: «Βρήκαμε τα βιολογικά όπλα σας στην Ουκρανία – Φτιάχνατε νέους Covid

| Ιστολόγιο |


 


«Απαιτούμε τώρα εξηγήσεις» λέει η Μ. Ζαχάροβα στις ΗΠΑ

 

Σφοδρή επίθεση στις ΗΠΑ έκανε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, η οποία θέτει νέα ερωτήματα για τα αμερικανικά εργαστήρια παρασκευής βιολογικών όπλων στην Ουκρανία.
Δήλωσε σχετικά: «Τα βιολογικά όπλα που ανέπτυσσαν οι ΗΠΑ έχοντας πλέον ζήσει την εμπειρία του κορωνοϊού (Covid-19), είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις. Όλες οι χώρες αντί να διαβάζουν τα σκουπίδια σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, θα πρέπει να ανησυχούν περισσότερο για την τύχη αυτών των βιολογικών όπλων που ανέπτυσσαν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ:
(αντιγράψτε τον παρακάτω Σύνδεσμο και κάντε αναζήτηση)

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/m-zaxarova-oi-ipa-mas-exoun-perikyklosei-me-viologika-ergastiria/


 

Σ.Σ.

Στις 29 Οκτωβρίου, η αυστραλιανή ιστοσελίδα zik.com.ua ανέφερε ότι:
"Η Δυτική Ουκρανία επλήγη από μια σοβαρή επιδημία άγνωστης γρίπης, η οποία διαγνώστηκε προσωρινά από τους γιατρούς ως ιογενής πνευμονία. Ο αριθμός των νεκρών έχει αυξηθεί δραματικά. Οι γιατροί συμβουλεύουν τους Δυτικούς Ουκρανούς να μείνουν σπίτι και να χρησιμοποιούν προληπτικά φάρμακα".
http://baltimorechronicle.com/2009/111109Lendman.html
Στις 30 Οκτωβρίου, το theflu.com της Jane Burgermeister ανέφερε ότι:
«Περισσότεροι από 30 άνθρωποι έχουν πεθάνει στην Ουκρανία ως αποτέλεσμα ενός μυστηριώδους νέου ιού που έχει συγγένεια με τους πνεύμονες», σύμφωνα με ελβετικά δημοσιεύματα. Το υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας δήλωσε ότι η προέλευση του ιού είναι άγνωστη και ότι «δεν έδειξε σημάδια μετάλλαξης για να γίνει πιο λοιμογόνος». Μέχρι στιγμής, 40.000 άνθρωποι έχουν αναφερθεί άρρωστοι και 951 νοσηλεύονται.
Στις 30 Οκτωβρίου, το healthfreedomalliance.org ανέφερε ότι ο υπουργός Υγείας της Ουκρανίας, Vasyl Knyazevych, είπε ότι δύο εργαστήρια διέγνωσαν 11 από τα 33 δείγματα που δοκιμάστηκαν ως "υψηλής γρίπης A/H1N1". Ως αποτέλεσμα, σκέφτηκε να κηρύξει γενική καραντίνα, παρόλο που επλήγησαν μόνο οι δυτικές περιοχές.
Από τις 19 Οκτωβρίου, αναφέρθηκαν 30 θάνατοι, συμπεριλαμβανομένου ενός παιδιού, από «οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις», που αρχικά ονομάστηκε SARS (σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο, μια σοβαρή μορφή πνευμονίας που προκαλείται από έναν ιό). Ο ιός της γρίπης Α προσβάλλει τα πουλιά και ορισμένα θηλαστικά όπως οι χοίροι.

Δείτε και ΕΔΩ: Ύποπτο ξέσπασμα αιμορραγικής πνευμονίας χτυπά την Ουκρανία / Suspected Hemorrhagic Pneumonia Outbreak Hits Ukraine

http://baltimorechronicle.com/2009/111109Lendman.html