5 Μαρ. 2022

Τα ανθρωπόμορφα ναζιστικά κτήνη του Ζελένσκι βασανίζουν αθώους πολίτες στην Ουκρανία

| Ιστολόγιο |


 

 

 

  Ανθρωπόμορφα ναζιστικά τέρατα του Ζελένσκι εφαρμόζουν πρακτικές ΙSIS μαστιγώνοντας δημοσίως πολίτες που έχουν δέσει σε στύλους στην πόλη Lutsk στην Ουκρανία. Τους έχουν γυμνώσει και τους μαστιγώνουν.
Αυτά τα καθάρματα εξοπλίζει η Δύση. Με αυτά τα καθάρματα συμμάχησε το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. Αυτή είναι η Δημοκρατία και η Ελευθερία της Δύσης….
Ωμή βαρβαρότητα και ακρότητες και στο Κίεβο. Τα Τάγματα Θανάτου που εξοπλίζει η Δύση και χρηματοδοτεί η Ε.Ε. στο Κίεβο περιφέρουν γυμνούς αντιφρονούντες και στα γεννητικά όργανα έδεσαν το κορδόνι του Αγίου Γεωργίου. Και σε άλλες πόλεις βασανισμένοι πολίτες δεμένοι σε στύλους…. Οι τιμωρητικές επιχειρήσεις του Δεξιού Τομέα, του Τάγματος Αζόφ του Svoboda σε πλήρη εξέλιξη. Οι σταυρωμένοι του Κιέβου. Οι Στυλίτες Μάρτυρες στη νεοΧιτλερική Ουκρανία.
Χαλέπι το Κίεβο, ίδιες εικόνες….

 

Δείτε πολλές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ ... ΕΔΩ:

(αντιγράψτε τον παρακάτω Σύνδεσμο και κάντε αναζήτηση)

https://dimpenews.com/2022/03/04/%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B1-%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B6%CE%B5/