2 Μαρ. 2022

Ο Κόσμος εναντίον Ρωσίας, η Νέα Τάξη εναντίον Ορθοδοξίας! Η Τελική Αναμέτρηση μόλις ξεκίνησε!

| Ιστολόγιο |


 
Γράφει ο
Πύρινος Λόγιος


   Όσο κι αν κάποιοι επιμένουν πως ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος δεν άρχισε ακόμα ή όπως αναφέρουν «δεν είναι ακόμη η ώρα του», λυπάμαι αλλά έχω δυσάρεστα νέα. Ο Μεγάλος Πόλεμος, η επονομαζόμενη (από εμένα) Τελική Αναμέτρηση, είναι όχι μόνο εδώ, αλλά αποτελεί και την τελευταία πράξη που θα κρίνει την πορεία της ίδιας της Ανθρωπότητας.
Ένας πόλεμος που επεδίωξε η ίδια η παρέα των ψυχασθενών του Σβάμπ (βλέπε Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) για να προκαλέσει το απόλυτο χάος, την κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, την κατάρρευση του ενεργειακού συστήματος και την προσδοκώμενη άμεση μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Μόνο αυτά; Όχι βέβαια! Διότι στο βάθος όλης αυτής της ιστορίας, υπάρχει μόνο η Ορθοδοξία. Αυτήν θέλουν να καταστρέψουν και να εξαφανίσουν οι Νεοταξίτες ψυχασθενείς. Πώς; Μέσω της κατάρρευσης και ολοκληρωτικής καταστροφής της Ορθοδοξίας. Θα τα καταφέρουν;
Η Μεγάλη Περιπέτεια μόλις ξεκίνησε!

Όταν στη πρόσφατη μελέτη μου «2022 - Η χρονιά της Ρωσίας και της Τελικής Αναμέτρησης» είχα αναφερθεί στο ότι η Ρωσία είναι ο μεγάλος στόχος αλλά και η αεί επιδιωκόμενη από το Αγγλοσαξωνικό μπλόκ εξαφάνιση και εξοβελισμός της στα βάθη της βόρειας και κεντρικής Ασίας, αρκετοί με θεώρησαν ως υπέρμετρα υπερβολικό. Ίσως να με θεωρούν ακόμη ως τέτοιο. Αλλά η φρενήρης βρώμικη προπαγάνδα εναντίον της Ρωσίας μέσω των δοτών και ελεγχόμενων ΜΜΕ από την κλίκα του Κλάους Σβάμπ, τους διαψεύδει καταλυτικά. Ποτέ διαχρονικά δεν άρεσε στο δυτικό μπλόκ των Αγγλοσαξώνων και των Φράγκων (Γαλλογερμανοί) η ύπαρξη μιας δυναμικής αυτοκρατορίας που αντικατέστησε την διαλυμένη Ελληνική (Βυζαντινή). Το δυτικό μπλόκ ήθελε πάντοτε να έχει την πρωτοκαθεδρία και να σφετερίζεται όχι μόνο την έννοια του Ευρωπαϊσμού, αλλά και την ίδια την Γηραιά Ήπειρο. Παίρνοντας πάντοτε γραμμή από το Βατικανό που επίσης ελέγχονταν από αυτό το ίδιο μπλόκ, η ύπαρξη της Ορθόδοξης Ρωσίας ήταν ανέκαθεν ένα αγκάθι στα πλευρά τους. Μη ξεχνάμε πως ήδη από τον 18ο αιώνα και μέχρι τις αρχές του 20ού, υπήρχαν μόνο ως μεγάλες δυνάμεις με παγκόσμια επιρροή η Βρετανική Αυτοκρατορία, η Γαλλική και η Ρωσική.
Η Γερμανική Αυτοκρατορία του Κάιζερ η οποία τόλμησε να σηκώσει «κεφάλι» αμφισβητώντας τις άλλες τρείς, απλά καταποντίστηκε στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Και όταν ξανασήκωσε και πάλι το ανάστημα της μέσω του Εθνικοσοσιαλισμού, ισοπεδώθηκε εκ νέου στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η Ρωσία μέσω της Οκτωβριανής Επανάστασης των Μπολσεβίκων, μπορεί να …αποθρησκειοποιήθηκε (φαινομενικά βεβαίως), παρέμεινε όμως ως «αυτοκρατορία» απλά αλλάζοντας πρόσημο. Έγινε η περίφημη ΕΣΣΔ ή αλλιώς Σοβιετική Ένωση. Παρέμεινε όμως και πάλι ως θανάσιμος εχθρός της Δύσης, αλλάζοντας απλά την θρησκεία με την ιδεολογία. Μετά την κατάρρευση όμως του Σοβιετικού Μπλόκ, τα πάντα αναθεωρήθηκαν. Η Δύση νόμισε ότι …καθάρισε επιτέλους με τον βραχνά της Ρωσικής Αυτοκρατορίας, ποντάροντας στην δύναμη του Χρήματος και την επιρροή του Προτεσταντισμού και της ήδη επικρατούσης κουλτούρας του άκρατου Υλισμού για να την αφομοιώσει.
Εργαλειοποιώντας τους παραπάνω παράγοντες, πίστεψε πως η Ρωσία θα μπορούσε να ελεγχθεί. Απέτυχε, γιατί δεν έλαβε υπ’ όψιν της δύο πάρα πολύ σημαντικούς παράγοντες: Την Ορθοδοξία και τον δυναμισμό της και την αυτοκρατορική ταυτότητα της Ρωσίας.

Από εδώ ξεκινάει το «παραμύθι», το οποίο έχει… πολύ ζουμί. Και επειδή γνωρίζουμε πως το πρώτο θύμα ενός πολέμου είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, εδώ στο παρόν πόνημα θα μιλήσουμε με ΑΛΗΘΕΙΕΣ και όχι με παραπλανητικά ρητορικά τερτίπια.

Η Θρησκεία ως Γεωπολιτικός Παράγοντας

Στην Γεωπολιτική και την Οικονομική Γεωγραφία, ο παράγων «Θρησκεία» κατέχει ίσως την πιο σημαντική θέση. Κι αυτό διότι επί της ουσίας, όλοι οι πόλεμοι που είχαν λάβει χώρα την Μετά Χριστόν εποχή και πιο συγκεκριμένα μετά το 1000 μ.Χ. όπου στον τότε γνωστό γνωστό κόσμο είχαν ήδη επικρατήσει δύο θρησκείες, ο Χριστιανισμός και ο Ισλαμισμός, οι πόλεμοι είχαν θρησκευτικό πρόσημο. Κατακτητικοί πόλεμοι του Ισλάμ για την διάδοση της θρησκείας τους, Σταυροφορίες, Πόλεμοι μεταξύ των Χριστιανών (Δ’ Σταυροφορία, κατάλυση της Βυζαντινής αυτοκρατορίας), Τριακονταετής Πόλεμος (Καθολικοί εναντίον Διαμαρτυρομένων), Εκατονταετής Πόλεμος (Αγγλικανοί Προτεστάντες εναντίον Γάλλων Καθολικών) ή Χριστιανών και Μουσουλμάνων (κατακτητικοί πόλεμοι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, πόλεμοι μεταξύ Ρωσίας και Οθωμανών κλπ).
Περί τα μέσα του 20ού αιώνος και την λήξη και του Β’ Π.Π. και πέρα, οι πόλεμοι μπορεί να απέκτησαν ιδεολογικό πρόσημο κατά τεκμήριο, αλλά πάντοτε υπέβοσκε και ο παράγων «Θρησκεία». Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, όσοι πόλεμοι έλαβαν χώρα μεταξύ χριστιανικών και μουσουλμανικών χωρών τον 20ό αιώνα και αρχές του 21ου αιώνος, οι μουσουλμάνοι αποκαλούσαν τους χριστιανούς ως «Σταυροφόρους». 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ: https://www.triklopodia.gr/