27 Φεβ. 2022

Βιολογικά Εργαστήρια: Ουκρανία, Γεωργία, Καζακστάν

| Ιστολόγιο |


 

 

 

Σήμερα θα μελετήσουμε ακόμα έναν από τους λόγους που ανάγκασε τον Πούτιν να ‘’εισβάλει’’ στην Ουκρανία, και είναι τα βιολογικά εργαστήρια θανάτου της Ουκρανίας με την… χρηματοδότηση των Η.Π.Α., που έχουν δημιουργήσει 16 βιολογικά εργαστήρια μόνο στην Ουκρανία, και άλλα στην Γεωργία, Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ασία και Αφρική. Οι πιο σημαντικές έρευνες για τα βακτηριολογικά (βιολογικά) όπλα έχουν τα εργαστήρια τους κυρίως σε δύο χώρες, την Γεωργία και την Ουκρανία, τα βακτηριολογικά όπλα αποτελούν μέσο μαζικής καταστροφής ανθρώπων και άλλων ζωντανών οργανισμών.

Με την είσοδο των Ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, μεταξύ των άλλων στόχων χτυπήθηκαν και τα εργαστήρια βιολογικών όπλων.
Τον Σεπτέμβριο του 2018, το Ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κατήγγειλε δοκιμές βιολογικών όπλων από τις Η.Π.Α. σε περιοχές κοντά στα σύνορα Ουκρανίας – Ρωσίας και προειδοποίησε την Ουάσιγκτον να σταματήσει αμέσως τέτοιες δραστηριότητες.
Το πιο διάσημο εργαστήριο είναι στην Γεωργία και βρίσκεται κοντά σε Αμερικανική βάση στην πρωτεύουσα Τιφλίδα… Ένα άλλο εργαστήριο βρισκόταν στο Καζακστάν το οποίο οι Ρώσοι το κατέλαβαν στρατιωτικά. Εργαστήρια  βιολογικών όπλων είναι εκατοντάδες σε όλο τον κόσμο και τα δημιούργησαν οι Υπερδυνάμεις ....

Από το πραξικόπημα στην Ουκρανία, τον Φεβρουαρίου του έτους 2014, οι Η.Π.Α. έδωσαν στρατιωτική βοήθεια τρία (3) δισεκατομμύρια  δολλάρια στους Ουκρανούς, και η Ευρωπαϊκή Ένωση τους έδωσε 17 δισεκατομμύρια ευρώ.
Άλλες χώρες του ΝΑΤΟ, όπως Αγγλία, Πολωνία, Τουρκία αλλά και ο Καναδάς έχουν δώσει όπλα, εκπαίδευση και πληροφορίες, η Τουρκία έχει δώσει επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktir και εκπαιδευτές, το ΝΑΤΟ έστειλε 10.000 ‘’εκπαιδευτές’’ στην Ουκρανία, οι 4.000 είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι όλα αυτά γίνονται για την σταθερότητα στην Ευρώπη, για να δούμε όμως αν είναι έτσι. Από τον Οκτώβριο μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία διάφορα είδη χημικών όπλων, κοντά στην Μαριούπολη, πολίτες του χωριού Granitnoye ανέφεραν ότι Ουκρανοί στρατιώτες με πλήρη χημική/βιολογική προστασία εκφορτώνουν κοντέινερ….. βέβαια δεν πρέπει να είμαστε τόσο πολύ καχύποπτοι διότι τα χημικά θα χρησιμοποιούνταν … αποκλειστικά για μια “ειρηνική διευθέτηση”.

H Αγγλική εφημερίδα ”THE SUN” δημοσίευσε μια έρευνα για τα πιο επικίνδυνα βιοεργαστήρια του κόσμου που μελετούν ασθένειες χωρίς ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
“Υπάρχουν 59 τοποθεσίες επιπέδου βιοασφάλειας τέσσερα (BSL-4), οι οποίες ασχολούνται με μερικά από τα πιο θανατηφόρα παθογόνα….. 18 στην Ευρώπη, 14 στη Βόρεια Αμερική, 13 στην Ασία, 7 στη Βρετανία, 4 στην Αυστραλία και 3 στην Αφρική…..Τα εργαστήρια BSL-4 έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με δυνητικά καταστροφικούς ιούς για τους οποίους δεν υπάρχει εμβόλιο ή θεραπεία.
Τα παθογόνα που έχουν μελετηθεί σε εργαστήρια αυτού του είδους περιλαμβάνουν τον Έμπολα, τους ιούς Nipah και Lassa και τον αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας-Κονγκό, τα περισσότερα από τα τρία τέταρτα των εργαστηρίων BSL4 στον κόσμο – περίπου 46 – βρίσκονται επίσης σε αστικές περιοχές, πράγμα που σημαίνει ότι οι επιπτώσεις οποιασδήποτε διαρροής θα μπορούσαν να έχουν καταστροφικές συνέπειες”.

Ο Πούτιν προειδοποίησε πολλές φορές τον Βολόντιμιρ Ζελένσκι να διαλύσει τα εργαστήρια από τον Φεβρουάριο του 2020

triklopodia.gr

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης