13 Ιαν. 2022

Luc Montagnier: «Δεν είναι εμβόλια είναι δηλητήρια» - Ομιλία στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου

Το βίντεο από την ομιλία του Λ. Μοντανιέ στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου κατέβηκε από την πλατφόρμα You Τube σε λιγότερο από ένα λεπτό!

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής - γιατί ανακάλυψε το AIDS - Καθηγητής Ιολόγος Luc Montagnier ήταν προσκεκλημένος την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου για να μιλήσει για το Εμβόλιο. Επίσης ήταν εκεί και η Γενετίστρια Alexandra Henrion Caude.
O Λυκ Μοντανιέ ανέφερε στην ομιλία του τα εξής: «Αυτά τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Δεν είναι αληθινά εμβόλια. Το mRNA επιτρέπει την μεταγραφή του μηνύματός του εντός ολόκληρου του σώματος, ανεξέλεγκτα. Κανείς δεν μπορεί να πει για τον καθένα από εμάς που θα πάνε αυτά τα μηνύματα. Αυτό είναι επομένως ένα φοβερό άγνωστο. Και στην πραγματικότητα μαθαίνουμε τώρα ότι αυτή είναι μια εργασία που δημοσιεύθηκε εδώ και πάνω από έναν χρόνο ότι αυτά τα mRNA εμπεριέχουν μια περιοχή που μπορούμε να την αποκαλέσουμε Πρίον. Που είναι μια περιοχή ικανή να εισάγει τροποποιήσεις πρωτεϊνών με απρόβλεπτο τρόπο. Ως γιατρός ήξερα 21 άτομα που δέχθηκαν 2 δόσεις εμβολίου Pfizer, υπάρχει και ένα άλλο άτομο που έλαβε Moderna. Oι 21 πέθαναν από την ασθένεια Creutzfeldt-Jakob που έχει ως αιτία τα Πρίον. Τα 3 εμβόλια Pfizer, AstraZeneca, Moderna περιέχουν μια αλληλουχία που ταυτοποιήθηκε από την πληροφορική πως μεταμορφώνεται σε Πρίον. Επομένως υπάρχει εγνωσμένος κίνδυνος για την υγεία των ατόμων».
O νομπελίστας αρχικά ευχαρίστησε για την πρόσκληση να παραβρεθεί σε μια τέτοια σύσκεψη σημαντική - όπως είπε - όχι μόνο για Λουξεμβούργο και Ευρώπη αλλά και για όλο τον κόσμο. Είπε, επιπλέον, ότι σαν γιατρός, γι’ αυτόν είναι ακόμη πιο σημαντικό «ότι υπάρχει μια συζήτηση για την Ιατρική Ηθική, ότι είμαστε μέρος του Ιπποκράτη της αρχής του ”Primum non nocere” πρώτα, μην βλάπτεις”, δεσμευμένοι με τον όρκο που δίνουμε. Πρέπει να σεβαστούμε την Ηθική της Ιατρικής να φροντίζουμε και να θεραπεύουμε, αλλά αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι εντελώς αντίθετο».
Πρόκειται - όπως χαρακτηριστικά τόνισε - περισσότερο για «μια μαζική καμπάνια με κανόνες marketing για να πουλήσουν και να επιβάλουν προϊόντα που σκοτώνουν. Ευτυχώς όχι όλον τον κόσμο αλλά ηλικιωμένους και τώρα πιο νέους, αθλητικούς τύπους ακόμη και παιδιά».
Aξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο από την ομιλία του Λ. Μοντανιέ στο κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου, κατέβηκε από την πλατφόρμα You Τube σε λιγότερο από ένα λεπτό. Πλέον οι κολοσσοί των κοινωνικών δικτύων λειτουργούν απροκαλύπτως αντιδημοκρατικά και βεβαίως σε αγαστή συνεργασία με τις Big Pharma και τις κυβερνήσεις.

pronews.gr
pic.twitter.com/i47fH4DiXW