19 Δεκ. 2021

Γιατί θέλουν να μας τρυπάνε συνέχεια;

| Ιστολόγιο |


 

 

 


Ένας ψευδός
 (βλ. ψεύδος) εμφανίζεται κάθε λίγο και λιγάκι και μας λέει πως θα είναι ο κόσμος που χτίζεται τώρα γύρω μας (δυστυχώς και με την δική μας βλακώδη συνεργασία) και πως θα είμαστε εμείς οι ίδιοι σε αυτήν την 4η βιομηχανική επανάσταση που οραματίζεται. Μας λέει τι θα συμβεί μέσα στο σώμα μας κι εμείς δεν καταλαβαίνουμε γρι.

Αν αυτός ο αλαζόνας παρανοϊκός βγαίνει με τέτοιο θράσος και μιλάει έτσι μπροστά στα δισεκατομμύρια των ανθρώπων, μπορούμε να φανταστούμε τί θα κάνει όταν το σύστημα που οραματίζεται μπει στη θέση του και κλειδώσει;

Ας ανοίξουμε τα μάτια μας πριν να είναι πολύ αργά. Βλέπουμε πόσο γρήγορα προχωράνε στις ηλικιακές ομάδες δίχως καμμία λογική, πόσο γρήγορα αναιρούν τα ίδια τους τα λόγια και πώς αλλάζουν συνεχώς τους όρους του παιχνιδιού για να προχωρήσει το σχέδιο του καθολικού εμβολιασμού. Τα «σωτήρια εμβόλια» των 2 δόσεων που μετά γίναν τρεις και τέσσερις και βάλε … που θα είναι το εισιτήριο επιστροφής στην «κανονικότητα», η οποία δεν έρχεται ποτέ … που βοηθάνε να μην κολλάς, αλλά κολλάς … να μην πεθάνεις, αλλά πεθαίνεις. Και φτάσανε στο σημείο να υποβαθμίζουν και την φυσική ανοσία έναντι αυτής της αυτοαναιρούμενης και επικίνδυνης «ανοσοδιέγερσης» των πειραματικών σκευασμάτων και δίχως καμμία λογική σπρώχνουν το πολύ τακτικό τρύπημα σε όλους τους ανθρώπους, την ώρα μάλιστα που οι θάνατοι στους εμβολιασμένους τείνουν να ξεπεράσουν τους δηλωμένους θανάτους με/από κόβιντ.

Μόνο και μόνο αυτός ο εγκληματικός παραλογισμός, η βιασύνη και η βιαιότητα με την οποία επιβάλλεται το τρύπημα θα πρέπει να μας προβληματίσουν για ποιους λόγους το κάνουν. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι δεν τους ενδιαφέρει να καταγράφονται οι παρενέργειες του πειραματικού σκευάσματος αρκεί να τρυπιόμαστε συνεχώς, δείχνει ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από το υποτιθέμενο ενδιαφέρον τους για την υγεία μας. Όσοι δεν προβληματίστηκαν από την αποκαλυπτική συνέντευξη της Μελίσσα Σιουμμέι (Melissa Ciummei), ας προβληματιστούν από τις δηλώσεις του Κλάους Σβάμπ (Klaus Schwab):

«Η 4η βιομηχανική επανάσταση θα καταλήξει στο τέλος σε μία συγχώνευση ταυτοτήτων: της φυσικής, της ψηφιακής και της βιολογικής».
«Η 4η βιομηχανική επανάσταση δεν αλλάζει αυτό που κάνεις, αλλάζει εσένα αν κάνεις γονιδιακή επεξεργασία για παράδειγμα. Εσύ είσαι που έχεις αλλάξει και φυσικά αυτό έχει τεράστια επίδραση στην ταυτότητά σου».
«Είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθεί η κρίση του κόβιντ-19 ως μια κατάλληλη ευκαιρία...»
«Οi άνθρωποι υποθέτουν ότι θα επιστρέψουμε πίσω στον παλαιό καλό κόσμο που είχαμε και ότι όλα θα είναι όπως τα ξέραμε. Αυτό είναι αποκύημα της φαντασίας τους. Δεν πρόκειται να συμβεί. Η τομή που έχουμε τώρα είναι πολύ μεγάλη για να μην αφήσει σημάδια».

Klaus Schwab: Industry revolution is it doesn't change what you are doing, it changes you if you take a genetic editing just as an example , it's you who are changed.
And ofcourse this has a big impact on your identity!
#4IR pic.twitter.com/mZe2yK7FFO

— LEILA (@LeylaRostami) December 16, 2021

Έχουμε αναρωτηθεί γιατί δεν μας λένε ποιό πολιτικό σύστημα διακυβέρνησης θα έχουμε σε αυτήν την περιβόητη παγκοσμιοποιημένη 4η βιομηχανική επανάσταση;
Δεν μας το λένε διότι ένα σύστημα δίχως πολίτες δεν χρειάζεται πολιτικό σύστημα διακυβέρνησης!

Πηγή: tasthyras.wordpress.com