14 Σεπ. 2021

” Έξω απ’ τα δόντια ” - Καταιγιστική η δημοσιογράφος κ. Καλλιόπη Σουφλή στο Radio Metropolis 95.5

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή | attikanea.info

Προσκεκλημμένη για μια ακόμη φορά στον φιλόξενο ραδιοφωνικό σταθμό METROPOLIS 95,5 και στην εκπομπή “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ” του Κώστα Παπαζαφειρίου, το Σάββατο 11/9/2021, είχα την ευκαιρία να αναφερθώ στο θέμα των ημερών για τον κορωνοϊό και τις ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ DNA ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, καθώς και στα ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
Αναφέρθηκα μεταξύ άλλων στην ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ, η οποία ελέγχει εδώ και τρεις αιώνες την ανθρωπότητα.
Μέσα σ’ αυτούς τους αιώνες, διεξάγει πειράματα πάνω στην ανθρώπινη υπόσταση, με στόχο συγκεκριμένο αφενός μεν την μείωση της ανθρωπότητας, αφετέρου τον πλήρη έλεγχο αυτών που θ’ απομείνουν.
Θυμίζω στους ακροατές, τις πλάκες της Τζώρτζια, που γράφουν για την μείωση του πληθυσμού, τα πειράματα ευγονικής στη Ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ, τα οποία συνεχίστηκαν στην Αμερική με το πείραμα ΜΚ ULTRA από τις ίδιες παρανοϊκές προσωπικότητες του Χίτλερ οι οποίες σώθηκαν από τους πραγματικούς κυβερνήτες των ΗΠΑ, που ήταν οι εβραίοι σιωνιστές, άλλωστε το έχουν δηλώσει και οι ίδιοι πως κυβερνούν τις ΗΠΑ, και άλλα προγράμματα πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό που η παράνοια και η σατανικότητά τους, δεν έχουν όρια.
Μην ξεχνάμε πως τα τελευταία 200 χρόνια, κυριαρχεί η ΙΑΤΡΙΚΗ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, όπου η πραγματική ιατρική παραμερίστηκε τελείως προς το συμφέρον των ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ.
Υπενθυμίζω επίσης, τις δηλώσεις των ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΚΙΣΣΙΓΝΚΕΡ, ΖΑΚ ΑΤΑΛΙ, ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ περί μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού.
Και να θυμίσω πως το πρώτο μεγάλο πείραμα που έκαναν, έγινε το 1918 στις ΗΠΑ, και ονομάστηκε ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ, που δεν ήταν καθόλου Ισπανική και με τα εμβόλια δολοφονήθηκαν έξι εκατομμύρια στρατιώτες και στρατιωτικοί και 100.000.000 εκατομμύρια Αμερικανοί.
Γι αυτό το έγκλημα, δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς.
Από το 1970 εντάθηκε η έρευνα στα εμβόλια, με ζητούμενο να δημιουργηθεί ένα εμβόλιο το οποίο θα μπορούσε να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό.
Μια ομάδα λοιπόν, που θα την αποκαλέσουμε ΕΛΙΤ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛA, αποφάσισε να τελειώνει με την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει έναν πανικό, με μια ασθένεια ολίγον τι περίεργη.
Ιδιαίτερη μνεία δόθηκε στην ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ DNA, που προκαλούν τα εμβόλια των ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ, για την οποία έχουν μιλήσει κορυφαίοι επιστημονες παγκοσμίου κύρους.
Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής μου, αναφέρθηκα σ’ αυτά που έρχονται…
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΡΙΧΤΕΡ.
ΗΔΗ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, ΕΔΩΣΕ ΣΕΙΣΜΟ.
ΗΔΗ Η ΘΗΒΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ.
ΗΔΗ Ο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΒΡΥΧΑΤΑΙ.
ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΣΗ 2-3 ΒΑΘΜΏΝ ΑΠΟ ΤΟ HAARP, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ.
Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ «ΚΛΕΙΔΙΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑΚΑΡ, ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ…
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΗΝ ΕΥΠ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ;;;
ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.

attikanea.info