13 Σεπ. 2021

Αντισταθείτε, «όχι» σε νέο Απαρτχάϊντ!

Πολιτικός από την Νότια Αφρική, εκεί που εφαρμόστηκε προσφάτως η διάκριση των ανθρωπίνων ομάδων μέσα σε ένα κράτος, μιλάει για όλα αυτά που γίνονται σε μία ομιλία που “σπάει κόκκαλα” !
Κάνει λόγο για προσπάθεια των κυβερνήσεων όλων των χωρών, μεταξύ αυτών φυσικά και της Ελλάδος, να δημιουργήσουν νέο Απαρτχάϊντ, το οποίο οι Αφρικανοί της εν λόγω χώρας έζησαν στο πετσί τους, καλώντας τους απανταχού ανθρώπους να αντισταθούν!
Αναφέρει:
Ο Παντοδύναμος Θεός έδωσε στον λαό του το δικαίωμα να επιλέξει, κάτι που τώρα αφαιρείται μέσω ολοκληρωτικών κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο.
Ένα δίκαιος Θεός που θέλει να σωθούν όλοι, δεν επιβάλλει την σωτηρία του σε κανέναν.
Πάρα ταύτα, οι δικτάτορες προσπαθούν να εξαναγκάσουν τους ανθρώπους να λάβουν εμβόλια που δεν θέλουν. Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να αντισταθούν οι άνθρωποι όλου του κόσμου. Ο καθένας, βάσει συνταγματικών ελευθεριών, έχει το δικαίωμα στην σωματική ψυχολογική ακεραιότητα που περιλαμβάνει το δικαίωμα της άρνησης υποβολής σε ιατρικά ή επιστημονικά πειράματα χωρίς την συναίνεσή τους μετά από την απαραίτητη ενημέρωσή τους. Όχι σε μια νέα μορφή απαρτχάϊντ όπου οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι διαχωρίζονται και αποκλείονται από ορισμένα μέρη».
Η συνέχεια της συγκλονιστικής αυτής ομιλίας στο παραπάνω βίντεο.

el.gr