10 Σεπ. 2021

Dr. Rima Laibow: «Σύντομα ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς»!

Για το σχέδιο επιβολής μαζικού εμβολιασμού σε παγκόσμια κλίμακα είχε μιλήσει το μακρινό 2009, στον Τζέσε Βεντούρα πρώην κυβερνήτη της Μινεσσότα, μεταξύ άλλων, ο Άλεξ Τζόουνς και μια αινιγματική γιατρός η οποία είχε προβλέψει από τότε τι ακριβώς γίνεται σήμερα με τους μαζικούς εμβολιασμούς.
- «Υπάρχει ένας ολόκληρος σχεδιασμός για να αναγκάσουν τον πληθυσμό να υποβληθεί σε διαφόρων τύπων φαρμακευτικές αγωγές. Κυρίως εμβόλια.
Βλέπουμε μια ιατρική Τυρρανία να εγκαθίστανται σταδιακά όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά σε όλο τον κόσμο υπό την αιγίδα των Η.Ε. και του Π.Ο.Υ.», είχε αναφέρει στην εκπομπή ο Άλεξ Τζόουνς.
- Ποιοί είναι πίσω από όλα αυτά; τον ρωτά ο Βεντούρα.
- «Η λέσχη Μπίλντερμπεργκ», απάντησε ο Τζόουνς για να συνεχίσει:
«Θέλουν μια παγκόσμια δικτατορία ώστε να υλοποιήσουν το σχέδιο της μείωσης του πληθυσμού και θέλουν να το κάνουν μέσω του συστήματος Υγείας.
Για αυτό το εμβόλια είναι τόσο σημαντικά. Ξέρουμε ότι πολλά από αυτά έχουν πολύ σοβαρές παρενέργειες, γιατί έτσι έχουν σχεδιαστεί. Σε σκοτώνουν σιγά-σιγά με τον καιρό. Για αυτό τα ονομάζουν “μαλακό θάνατο”».
Στο σημείο αυτό ο Τζέσε Βεντούρα ρωτά τον Άλεξ Τζόουνς αν έχει κάποιον να του πει κάποια περισσότερα πράγματα για αυτό το θέμα.
Ο Τζόουνς τότε συστήνει την Dr. Rima Laibow η οποία είναι απόφοιτος του 1970 του κολεγίου ιατρικής Albert Einstein του πανεπιστημίου Yeshiva.
Όπως λέει η συγκεκριμένη ιατρός, αν και όχι επιδημιολόγος, ζω εκτός Η.Π.Α. και πιο συγκεκριμένα στον Παναμά, (τουλάχιστον το 2009 όταν έγινε η εκπομπή) και αυτό γιατί φοβάται για τη ζωή της.
Στη συνέχεια ο Βεντούρα συναντά την Laibow η οποία του λέει τα εξής εκπληκτικά:
Ότι σύντομα θα επιβληθεί παγκόσμιος αναγκαστικός εμβολιασμός! Όλα αυτά το 2009.
- Έχεις εγκαταλείψει τις Η.Π.Α.; Γιατί;
- Ναι έχω φύγει. Δεν νοιώθω ασφαλής ζώντας στις Η.Π.Α. Μόλις τελειώσουμε αυτή τη συζήτηση φεύγω αμέσως πάλι από την χώρα.
- Γιατί;
- Γιατί πολύ σύντομα, ίσως όχι σήμερα ή αύριο, αλλά πολύ σύντομα ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο οποίος θα παρουσιαστεί ως εθελοντικός εμβολιασμός!
- Τί συμβαίνει με αυτούς του εμβολιασμούς. Θεωρείτε ότι είναι λάθος;
- Ας ξεκινήσουμε πρώτα με το γεγονός ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αποφάσισε ότι έχουμε κατά 90% περισσότερο κόσμο από ότι χρειάζεται. Ο Π.Ο.Υ. πειραματίζεται από το 1974 σε εμβόλια τα οποία προκαλούν μόνιμη στείρωση.
Το απόσπασμα διακόπτεται εκεί χωρίς να έχουμε την δυνατότητα να δούμε τι άλλο είχε πει η Laibow σε εκείνη την εκπομπή. Αυτά όμως που είχε πει τότε αποδείχθηκαν πέρα για πέρα αληθινά.
Όσο για το που βρίσκεται σήμερα η Dr. Laibow δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο.