19 Ιουλ. 2021

Καθηγητής Νομικής Francis Boyle: Δήλωση απόρριψης ένεσης Covid

Δήλωση απόρριψης ένεσης Covid. Δήλωση του καθηγητή Νομικής Francis Boyle για την άρνηση οποιουδήποτε προσώπου να υποβληθεί ή να χορηγήσει την ένεση γονιδιακής θεραπείας COVID. Αυτή η ένεση δεν είναι εμβόλιο, είναι γονιδιακή θεραπεία και εμπίπτει στον κώδικα της Νυρεμβέργης για τα ιατρικά πειράματα, τον οποίο η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών χρησιμοποίησε για να διώξει, να καταδικάσει και να εκτελέσει άτομα που παραβίασαν τον κώδικα.
Ο σημαντικότερος νομικός εμπειρογνώμονας για την ανάπτυξη και την χρήση βιολογικών όπλων, ο Francis Boyle έγραψε την ακόλουθη δήλωση για να προστατεύσει κάθε άτομο που αρνείται να λάβει ή να χορηγήσει αυτή την πειραματική θεραπεία.
Η δήλωση έχει ως εξής: Γνωστοποίηση άρνησης χορήγησης του εμβολίου covid-19 βάσει του Κώδικα της Νυρεμβέργης για τα ιατρικά πειράματα, ασκώ το δικαίωμά μου να αρνηθώ να υποβληθώ ή να μου χορηγηθεί το εμβόλιο covid-19. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει διώξει, καταδικάσει και εκτελέσει γιατρούς που παραβίασαν τον κώδικα της Νυρεμβέργης για τα ιατρικά πειράματα. Οι αυτουργοί των εγκλημάτων της Νυρεμβέργης είναι εξίσου ένοχοι και έχουν επίσης διωχθεί, καταδικαστεί και εκτελεστεί.