18 Ιουλ. 2021

Dr. Reiner Fuellmich: Θα νικήσουμε, δεν γίνεται αλλιώς!

Το να προσπαθεί κανείς να εκλογικεύσει την παράνοια, χαμένος κόπος.
Το να επικαλείται κανείς την ανθρωπιά στους ασυνείδητους ψυχοπαθείς, χαμένος κόπος.
Το να προτάσσει κανείς λογικά επιχειρήματα στους ψεύτες, δεν θα τους αναγκάσει να παραδεχτούν το ψέμα τους, άρα και αυτό χαμένος κόπος.
Χαμένος κόπος και χαρά για τους αποκτηνωμένους, η αψιμαχία μεταξύ συνειδητοποιημένων και ευθυγραμμισμένων...

Οφείλουμε να εστιάσουμε στον συνάνθρωπο, στην ζωτικής σημασίας ανάγκη να πάρουμε τη ζωή και την ελευθερία μας πίσω, και άρα στον αγώνα για τη δικαίωση. Ο αγώνας γίνεται οργανωμένα και μεθοδικά και όχι με φωνές και οργή. 'Οσοι πήραν χαμπάρι την εγκληματικότητα ολκής που έχει γίνει καθημερινή πρακτική των εξουσιαστών και των παρατρεχάμενών τους (ΜΜΕ, γιατροί που συστήνουν ένεση που ΔΕΝ είναι εμβόλιο, ορισμένοι - όχι όλοι - γιατροί στις ΜΕΘ, και άλλα φερέφωνα του εγκληματικού ψεύδους για τις ενέσεις που αποκαλούν εμβόλια αλλά δεν είναι) πρέπει να συνδεθούν, να συνεννοηθούν και να δημιουργήσουν ένα κοινό ενιαίο μέτωπο.

Ο Dr. Reiner Fuellmich, ένας άντρας που δεν είναι θρήσκος, κλείνοντας μίλησε ακόμα και για την δύναμη στο πνεύμα....! Η δύναμη θα εκφραστεί και θα υλοποιήσει την ανατροπή, αν όλοι όσοι στεκόμαστε απέναντι στο έγκλημα, συστρατευτούμε ψυχικά με αυτόν τον άνθρωπο, την ομάδα του και πολλούς άλλους, που δίνουν γερή μάχη για την ανατροπή αυτής της λαίλαπας!

vasoula2908
sinomosiologos.blogspot.com