16 Ιουλ. 2021

Φωτιά και λαύρα ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Καταιγιστικός ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου Κωνσταντίνος Βαθιώτης, για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τα μέτρα στη χώρα μας.
[15 Ιουλίου 2021] - Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση - στον Focus 103.6 - τοποθετήθηκε για τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας:
- «Η δικτατορία που ζούμε επιτείνεται μέρα με την ημέρα».
- «Έχουμε περίπου μονοκομματικό κράτος. Δεν λειτουργεί η αρχή της δημοκρατίας, έχει καταλυθεί το κράτος δικαίου. Έχουμε την χειρότερη υγειονομική δικτατορία που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί. Η δικτατορία του ‘67 ήταν παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που ζούμε».
- «Μας έκλεισαν στα κλουβιά σαν να είμαστε ζώα, μας έβγαλαν έξω με φίμωτρα και τώρα μας μετέτρεψαν σε πειραματόζωα, τάχα για να πετύχουν την ανοσία της αγέλης».
- «Ο εξαναγκασμός για εμβολιασμό μέσω βαριών συνεπειών συνιστά εξευτελισμό και ταπείνωση του ανθρώπου».
- «Οι παρενέργειες των εμβολίων δηλώνονται; Ή έχουμε πολίτες τρομοκρατημένους, οι οποίοι δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι είχαν σοβαρές παρενέργειες;».
- «Ο Εισαγγελέας Εφετών Πατρών Γεώργιος Τσιρώνης, έχει μείνει “φυτό” από τις παρενέργειες του Astrazeneca. Και δεν μιλάει κανείς».
- «Είτε τα κρούσματα είναι αληθινά, είτε είναι προσχηματικά, φοβάμαι ότι το Lockdown είναι προαποφασισμένο να γίνει και ίσως να υπάρχει σύνδεση με εκλογικό σχεδιασμό που ενδεχομένως να αφορά επιστολική ψήφο για να μπορέσει η δικτατορία να παραμείνει στην εξουσία».
- «Είμαστε παγιδευμένοι από μία σατανική παγκόσμια αντίχριστη κυβέρνηση. Γνωρίσαμε τον παγκόσμιο νομοθέτη γιατί έχουμε καρμπόν νομοθεσίες σε όλα σχεδόν τα κράτη. Έρχεται η ώρα του παγκόσμιου κυβερνήτη».
- «Ο Θεός να βάλει το χέρι Του».