4 Ιουλ. 2021

Η μετάλλαξη Δέλτα και τα απίστευτα ψεύδη για τα οποία δεν επεμβαίνει κανείς ...

| Ιστολόγιο |


 

 

 


Προχωρώντας το σχέδιο διαχωρισμού των πολιτών και της δημιουργίας έχθρας ανάμεσά τους, καθώς και τους εκβιασμούς προς τους ανεμβολίαστους για αυτά τα πειραματικά κι επικίνδυνα βόλια, δίνουνε το τελευταίο διάστημα κρεσέντο ψεύδους και στο θέμα της μετάλλαξης Δέλτα.

Ότι τάχα τα υπάρχοντα εμβόλια παρέχουνε μεγάλη προστασία απέναντι σ΄αυτή (μας βεβαίωσε ακόμη κι ο Πρωθυπουργός) κι είναι επιτακτική ανάγκη να εμβολιαστούμε όλοι, ως μέσο προστασίας από αυτή (!!!) Κι ότι τάχα τυχόν νέο κύμα, λόγω μετάλλαξης Δέλτα, θα πλήξει σχεδόν αποκλειστικά τους ανεμβολίαστους (!!!).
Και δεν επεμβαίνει κανείς Εισαγγελέας, Ιατρικός Σύλλογος, αλλά ούτε τους μηνύει και κάποιος απ΄ τους φερόμενους σωτήρες…. Να τους μηνύσει όχι μόνο για διασπορά ψευδών ειδήσεων, αλλά επίσης για :

  • Εμβολιασμούς κατόπιν απάτης, ψευδούς ενημέρωσης (Ν. 3418/2005 κι άρθρο 5 Σύμβασης Οβιέδο)
  • Έκθεση των εμβολιασμένων σε κίνδυνο, που είναι κακούργημα, καθώς τους κοροϊδεύουνε ότι τάχα έτσι θα είναι πολύ ασφαλείς (θα δώσουνε και free pass σ΄αυτούς, εκθέτοντας σε κίνδυνο και τους ανεμβολίαστους)
  • Να τους είχε μηνύσει επιπλέον εδώ και πολλούς μήνες και για τα προηγούμενα, δηλαδή τα αναξιόπιστα tests, που αποτελούνε τον κεντρικό πυρήνα – στήριγμα του αφηγήματος (με δεδικασμένα εναντίον τους σε άλλες Χώρες), καθώς και για τα τάχα δοκιμασμένα κι ασφαλή εμβόλια που προμοτάρανε εδώ κι αρκετούς μήνες σε δημόσια μέσα, όταν διαβάζουμε άλλα πράγματα στα επίσημα έγγραφα FDA, ΕΟΔΥ, Pfizer κ.ά. Με τα δικά τους δηλαδή θα τους κάνανε μηνύσεις. Όμως τους αφήσανε ανενόχλητους να προχωράνε τα σχέδια τους και στο παρά 1 λένε θα μας σώσουνε, χτυπώντας παράπλευρα θέματα κι όχι τον "πυρήνα". Το πολύ-πολύ, να βάλουνε κάποιους μεμονωμένους γιατρούς φυλακή κι αυτό θα είναι όλο. Κι εν τω μεταξύ, θα χαθεί κι άλλος υπερπολύτιμος χρόνος (καθώς θα καθυστερήσει κι η εκδίκασή τους), με εφησυχασμό από φρούδες ελπίδες…

Σύμφωνα λοιπόν με επίσημα στοιχεία που θα παρατεθούνε, θα αναδειχθεί παρακάτω ότι:

  • H πλειοψηφία των νεκρών λόγω μετάλλαξης Δέλτα στη Μεγάλη Βρετανία είναι οι εμβολιασμένοι (!!!). 
  • Ενδιαφέρουσα κι η πολύ μικρή θνητότητα της διαφημιζόμενης τάχα ως φοβερής και τρομερής μετάλλαξης Δέλτα….. 
  • Στο Ισραήλ, σχεδόν τα μισά νέα κρούσματα είναι εμβολιασμένοι και επανέρχονται οι μάσκες
  • Kαι πριν ξεκινήσει η παράθεση στοιχείων, θα πρέπει να θυμηθούμε ότι μπορεί στους οίκους ανοχής (που άνοιξαν πάλι) να πηγαίνεις χωρίς test κι ούτε να υπάρχει υποχρέωση εμβολιασμού των Ιερόδουλων, όμως για να πας σε καφέ ή εστιατόριο, θα πρέπει να είσαι εμβολιασμένος ή να πληρώσεις 20 ευρώ για test (!!!). Ούτε πειράζει αν για να πας στο καφέ-εστιατόριο θα έχεις χρησιμοποιήσει πίτα τρένο – λεωφορείο.
  •  

Οίκοι ανοχής: Ανοίγουν με γάντια, μάσκα και το... ρολόι - Το νέο Kama Sutra και τα μέτρα που ισχύουν | in.gr

Ας δούμε λοιπόν τι λένε τα επίσημα στοιχεία σε Μεγάλη Βρετανία και Ισραήλ, δεχόμενοι ότι αυτά δεν τυγχάνουνε "κοντρολαρίσματος", όπως στο Ελλάντα…. Αν και στη Μεγάλη Βρετανία φαίνεται να τηρούνε τουλάχιστον κάποια προσχήματα. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε και αυτά που λένε αυτόπτες μάρτυρες στα Ελληνικά νοσοκομεία, ότι αποκρύπτονται δηλαδή συμβάντα με διπλά εμβολιασμένους σε ΜΕΘ, λόγω κορωνοϊού. Προς Θεού, τίποτα θλιβεροί συνωμοσιολόγοι θα είναι.

Ξεκινάμε λοιπόν από επίσημα στοιχεία Υπουργείου Υγείας Βρετανίας.

Guardian graphic. Source: Public Health England

https://www.theguardian.com/world/2021/jun/11/delta-variant-is-linked-to-90-of-covid-cases-in-uk


Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ:

https://scripta---manent.blogspot.com/

https://scripta---manent.blogspot.com/2021/07/blog-post_6.html