26 Ιουν. 2021

Η φάρμα των ζόμπι

| Ιστολόγιο |


 

 

 

Γράφει ο παπα Ηλίας Υφαντής

 

 

 

  
  
   Τα γεγονότα, που ζούμε στις μέρες μας, αναβιώνουν τον μύθο του Δαίδαλου και του Ίκαρου. Σύμφωνα με τον οποίο ο Ίκαρος θέλησε να ξεπεράσει τα ανθρώπινα όριά του, διαπράττοντας έτσι το αμάρτημα της «ύβρης», για να καταλήξει στον όλεθρό του. Κάτι ανάλογο, μ’ αυτό που συνέβη και με το προπατορικό αμάρτημα. Όταν ο άνθρωπος, τρώγοντας τον καρπό της γνώσης, έχασε την παραδείσια μακαριότητά του.

Αλλά ας περάσουμε από τον μύθο και το προπατορικό αμάρτημα στην πραγματικότητα των ημερών μας. Που σημαδεύεται από το εν εξελίξει σε βάρος της ανθρωπότητας κακούργημα της, λεγόμενης, πανδημίας του κορωνοϊού. Για το οποίο στην αρχή οι εφευρέτες του υποστήριζαν ότι είναι φυσικής προέλευσης. Και χλεύαζαν ως συνωμοσιολόγους και ψεκασμένους όσους υποστήριζαν ότι είναι, όπως τελικά αποδείχτηκε, αποτέλεσμα εργαστηριακής επεξεργασίας.
Το πού αποσκοπεί το ανοσιούργημα αυτό, εύκολα νομίζω ότι τεκμαίρεται απ’ τους θανατηφόρoυς καρπούς του, που γευτήκαμε και γευόμαστε εμείς και ολάκερη η ανθρωπότητα. Πράγμα που ασφαλώς θα έχει και οδυνηρότερη συνέχεια, αν δεν βρεθούν κάποιοι, που θα βάλουν φρένο στα άφρονα σχέδιά τους.
Ποιά σχέδια; Αφενός την γενοκτονία του παγκόσμιου πληθυσμού, κατά τα 9/10 τουλάχιστον. Και αφετέρου την ταυτόχρονη με την παγκόσμια γενοκτονία μετάλλαξη του ανθρωπίνου γένους, προκειμένου να είναι ευχερής ο έλεγχός του. Που σημαίνει ότι μια μαφία ευαρίθμων ανθρωποειδών ονειρεύονται να πραγματοποιήσουν το ιδεώδες του «υπερανθρώπου» του Νίτσε. Και όχι μόνο αυτό.
Αλλά ταυτόχρονα να γίνουν αθάνατοι, σύμφωνα με την υπόσχεση του Διαβόλου στους πρωτοπλάστους
Μάλιστα, όπως μας είπε κάποιο προϊόν της νεοταξικής πανίδας, στην εκπομπή 
«ΣΤΑ ΑΚΡΑ» της ΕΡΤ2, υπάρχει κιόλας ανάμεσά μας ανθρωποειδές, που έχει προδιαγραφές να ζήσει χίλια χρόνια. Δηλαδή σατανικός ολοκληρωτισμός!
Που σημαίνει ότι τα ανθρωποειδή αυτά, στην προσπάθειά τους ν’ αποδεκατίσουν και απανθρωποποιήσουν το ανθρώπινο γένος, θα καταντήσουν όλοι τους, αντί για υπεράνθρωποι, υπάνθρωποι. Διαβολικά τερατουργήματα. Γιατί αυτή ακριβώς είναι η τακτική του Διαβόλου. Να υπόσχεται στον άνθρωπο υψιπέτη, όπως στον Ίκαρο, πετάγματα, που όμως καταλήγουν στον όλεθρό του. Και, αντί να κατακτήσει την αχαλίνωτη ευδαιμονία, καταντάει στην ανεπίστροφη καταστροφή του.
Τον άθλιο αυτό σκοπό φαίνεται να εξυπηρετούν και τα διαβόητα εμβόλια: Αφού προέρχονται απ’ τα ίδια με τους κορονοϊούς νεοταξικά μαγειρεία και οι εφευρέτες τους εμφορούνται από τα ίδια εφιαλτικά οράματα. Και μπαίνει το ερώτημα: Πώς είναι δυνατόν να θέλουν να μας σώσουν αυτοί, που ονειρεύονται τον όλεθρό μας και την απανθρωποποίησή μας;
Που ακρωτηριάζουν την πατρίδα μας και δολοφονούν τον λαό μας, με παράλογα και  αλλοπρόσαλλα μέτρα! 
Ποδοπατώντας, κάθε έννοια νομικής, συνταγματικής και ηθικής, δεοντολογίας.
Κάνοντας κλοτσοσκούφι δικαιώματα, ελευθερίες, δημοκρατίες, θεσμούς και ήθη αιώνων, για τα οποία χύθηκαν ποταμοί αίματος! Υποστηρίζοντας, για παράδειγμα, πέρα από κάθε λογική και συνείδηση, ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται στις εκκλησιές, όπου υπάρχει ευνόητη τάξη, αλλά όχι και στα ΜΜΜ (=μέσα μαζικής μετακίνησης), όπου ο λαός στοιβάζεται.

Με συγχωρείτε, αλλά αυτούς τους σατανικούς συλητές όλων των ιερών και οσίων αδυνατώ να τους εμπιστευτώ! Πολύ περισσότερο μάλιστα, επειδή μπούκωσαν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης (ΜΜΕ) με μπόλικα εκατομμύρια! Για να εκθειάζουν οι γραικύλοι δημοσιογράφοι μονοπωλιακά το κάθε ανδρείκελο της Μέγαιρας του Βερολίνου, που το παίζει πρωθυπουργός. Θυμίζοντάς μας τον Νέρωνα, που οι αλλοτινοί γραικύλοι τον ανακήρυσσαν πανελληνιονίκη.
Παράλληλα τα ΜΜΕ φροντίζουν να κρατούν στο σκοτάδι τον οποιονδήποτε έχει να πει δυο λόγια αλήθειας. Και προ πάντων τους παγκοσμίου φήμης επιστήμονες (Ιωαννίδη, Μοντανιέ, Μπαγκντί κλπ.), οι οποίοι θα αποκάλυπταν την επιστημονική γύμνια των εχόντων τον μονόλογο της υγειονομικής ενημέρωσης. Τους οποίους και έσπευσαν να κατοχυρώσουν «νομικά» με το ακαταδίωκτο, επειδή προαισθάνονται ότι πλησιάζει η ώρα της αποκάλυψης του δολοφονικού υγειονομικού τους φιάσκο.
Και από το άλλο μέρος τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης (ΜΜΑ) δεν παραλείπουν ν’ ασκούν επί 24ώρου βάσεως το έργο της κατατρομοκράτησης του λαού. Έτσι ώστε να μεταβάλλουν τον τρόμο του σε πανικό.
Ενώ στο τρισάθλιο ίντερνετ κάποιοι ξυλοσχίστες ασκούν προκρούστεια λογοκρισία σε οποιονδήποτε αντίκειται στην «πολιτική ορθότητα» των παγκόσμιων και ντόπιων σατανοκρατών!

Είναι - νομίζω - ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε ότι τα εμβόλια είναι τα βασικά εργαλεία της δήθεν «μεγάλης επανεκκίνησης»
, της οποίας ένθερμος υποστηρικτής είναι και η «ημέτερη» πρωθυπουργική μαριονέτα. Και όχι μόνο δεν αποσκοπούν στο να αντιμετωπίσουν την επιδημία του κορωνοϊού, αλλά ακριβώς στοχεύουν στο να την διασπείρουν όσο γίνεται περισσότερο.
Το ιδιαίτερα εξοργιστικό και αποκαρδιωτικό, στην προκειμένη περίπτωση, είναι η συμπόρευση με την σατανοκρατία και της δεσποτοκρατίας. Η οποία διαρρηγνύει τα ιμάτιά της για όλους όσοι διαφωνούν με τον παραλογισμό των δολοφόνων. Σε σημείο που να έχουν καταστεί «άλας μωρόν», ώστε κανείς να μην τoυς παίρνει πλέον στα σοβαρά. Παρ’ όλους τους βρυχηθμούς, που εκπέμπουν, εναντίον των κληρικών, που δεν υποτάσσονται στα αντίχριστα θελήματα των νεοταξιτών. Των αρνητών του Χριστού, που βαφτίζουν «αρνητές» όσους αρνούνται  τα δολοφονικά τους εμβόλια.
Και φαντασθείτε το κατάντημα της μεταξύ τους αλληλεξάρτησης, όταν ο πρωθυπουργός προτρέπει μητροπολίτη,
«να πει στο κήρυγμά του ότι δεν θέλει κανέναν ανεμβολίαστο»!
Αυτό, που απομένει είναι να βάλουν μπουλντόζες, για να γκρεμίσουν τις εκκλησιές. Και γιατί όχι; Αφού υπάρχουν κληρικοί, που οδηγούν ως πρόβατα επί σφαγήν τον λαό στην προδοτική για την πατρίδα και δολοφονική για τον λαό πολιτική των ΓΑΠηδων, Τσιπραλέξηδων και Μητσοτακούληδων! «Πειθόμενοι τοις ρήμασι» της εωσφορικής νεοταξικής «ύβρης»!!!
Μέχρις ότου πάρει σάρκα και οστά το εφιαλτικό όραμα της φάρμας των ζόμπι του Γκέητς….

papailiasyfantis.wordpress.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης