20 Ιουν. 2021

Ανατροπή από έρευνα της AAPS: Το 60% των γιατρών στις ΗΠΑ απορρίπτουν τον εμβολιασμό για COVID-19!

| Ιστολόγιο |


 

 

 

«Τα εμβόλια χρησιμοποιούν εμβρυακούς ιστούς – Φοβος για τις μακροχρόνιες παρενέργειες»!

Απορρίπτουν στην πλειοψηφία τους τον εμβολιασμό τους για τον COVID-19 οι Αμερικανοί γιατροί  όπως διαπιστώνει έρευνα της Ένωσής τους AAPS.
Η διαδικτυακή έρευνα της Ένωσης Αμερικανών Ιατρών και Χειρούργων, με δείγμα 700 ατόμων κατέδειξε σε ένα ποσοστό του 60% ότι κανείς τους δεν είναι πλήρως ή και καθόλου εμβολιασμένος για τον COVID-19.
Το ανατρεπτικό αυτό αποτέλεσμα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αντίστοιχη έρευνα της American Medical Association η οποία ισχυρίζεται ότι στην δική της έρευνα το 96% ήταν πλήρως εμβολιασμένο σε δείγμα μόλις 300 ατόμων.
Καμμία έρευνα πάντως από τις δύο δεν δείχνει το πραγματικό ποσοστό των ιατρών στις ΗΠΑ που έχουν εμβολιαστεί, σημειώνει η AAPS δείχνει όμως κάτι άλλο:
Ότι η στήριξη που φέρεται να παρέχουν οι Αμερικανοί ιατροί στους μαζικούς εμβολιασμούς κάθε άλλο παρά ομόφωνη είναι.
«Είναι λάθος να αποκαλούμε ένα άτομο που δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο ως αρνητή», (σ.σ. η αγαπημένη λέξη των ελληνικών φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ) αναφέρει ο επικεφαλής της AAPS Jane Orient για να συνεχίσει:
«Σχεδόν κανένας γιατρός δεν είναι αρνητής των αντιβιοτικών ή κατά της χειρουργικής επέμβασης. Αντίθετα όλοι είναι ενάντια στις θεραπείες που πιστεύουν ότι είναι περιττές και είναι πιθανότερο πιθανό να βλάψουν κάποιον παρά να τον ωφελήσουν».
Στην ίδια έρευνα της AAPS καταδείχθηκε ότι σε ένα ποσοστό 54% οι γιατροί ήταν ενήμεροι για σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων για τον COVID-19. Tην ίδια ώρα από τους γιατρούς που δεν έχουν λάβει το εμβόλιο το 80% αναφέρει ότι οι κίνδυνοι από την λήψη του εμβολίου είναι περισσότεροι από τις ωφέλειες, ενώ ένα 30% ανέφερε ότι δεν πρόκειται να κάνουν το εμβόλιο καθώς έχουν ήδη νοσήσει.
Ένας άλλος σημαντικός λόγος που απορρίπτουν τον εμβολιασμό οι Αμερικανοί γιατροί με ένα από τα πειραματικά εμβόλια της Pfizer ή της Moderna είναι ο φόβος για τις μακροπρόθεσμες παρενέργειές τους, ένα θέμα που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με ασφάλεια σήμερα και που ελάχιστα έχει συζητηθεί, καθώς τα εμβόλια δεν χρησιμοποιούνται για πάνω από έναν χρόνο.
Άλλοι λόγοι – και που ανέφεραν στην έρευνα  είναι η χρήση εμβρυϊκού ιστού στα εμβόλια, η πειραματική τους κατάσταση και οι αναφορές για εγκεφαλικά και θρομβώσεις.
Από τους 700 γιατρούς οι 560 απάντησαν ότι πρόσφεραν σε ασθενείς τους άλλους είδους θεραπείες για τον COVID-19.
Στην έρευνα μετείχε επίσης και κοινό, όχι απαραίτητα γιατροί,. Από τους 5.300 συμμετέχοντες οι 2.548 ανέφεραν ότι είχαν συσχέτιση με βαριές παρενέργειες από τα εμβόλια για τον COVID-19.
Σε αυτές περιλαμβάνονταν, θάνατος, ακρωτηριασμός, παράλυση, εμμηνορροϊκές ανωμαλίες, τύφλωση, επιληπτικές κρίσεις και καρδιακά προβλήματα.
Η AAPS είναι η μεγαλύτερη ένωση ιατρών στις ΗΠΑ καθώς ιδρύθηκε το 1943 και ως μότο της  έχει το λατινικό “omnia pro aegroto» δηλαδή «τα πάντα για τον ασθενή».

https://aapsonline.org/
(pronews.gr)

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης