15 Ιουν. 2021

Ράινερ Φούλμιχ: Σε Γερμανία & ΗΠΑ μειώνεται ο ενθουσιασμός για τους εμβολιασμούς, λόγω των θανάτων

ΡΑΪΝΕΡ ΦΟΥΛΜΙΧ: Ο ενθουσιασμός για τους εμβολιασμούς εδώ στη Γερμανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώνεται όλο και περισσότερο διότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν, διότι διαβάζουν στα εναλλακτικά μέσα στο διαδίκτυο [και] καταλαβαίνουν ότι είναι επικίνδυνοι, ότι σκοτώνουν ανθρώπους.
Για του λόγου το αληθές έχουμε κάνει μία συνέντευξη με μία πληροφοριοδότρια (whistleblower), κάποια που εργάζεται σε έναν οίκο ευγηρίας εδώ στο Βερολίνο, και μας είπε ότι από τους 31 ανθρώπους που εμβολιάστηκαν, οι 8 πέθαναν μέσα σε τρεις εβδομάδες. Άλλοι 11 υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες. Και αυτό φαίνεται να είναι αντιπροσωπευτικό του τί συμβαίνει στον κόσμο, σε αυτούς τους οίκους ευγηρίας.
Παράλληλα όμως και οι νεότεροι άνθρωποι που εμβολιάζονται έχουν παρόμοιες ανεπιθύμητες παρενέργειες. Αυτό αναφέρθηκε ακόμη και στα ΜΜΕ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Fox News είναι ένα συντηρητικό μέσο ενημέρωσης αλλά έχουν αναφέρει ότι κατά μέσο όρο πεθαίνουν 30 άνθρωποι την ημέρα μετά τον εμβολιασμό.
Μόνο το 1 τοις εκατό του τι πραγματικά συμβαίνει δηλώνεται, θα μπορούσαν λοιπόν να είναι 3.000 οι άνθρωποι που πεθαίνουν κάθε ημέρα μετά τον εμβολιασμό.

Reiner Fuellmich – horrifying if true… pic.twitter.com/VCFQcxX1MT
— Heidegger (@heidegger79) June 8, 2021


Μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
Πηγή: https://tasthyras.wordpress.com/